Βρήκαμε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για το φθινόπωρο

Ρώμη με 35€, Λονδίνο με 60€, Μάλτα με 53€. Πήγαινε-έλα, όλα αυτά. Κι έχουμε κι άλλα…
Βρήκαμε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για το φθινόπωρο
της Ηρώς Κουνάδη

Χαζεύετε μελαγχολικά το newsfeed του Facebook που είναι γεμάτο πατουσάκια μπροστά από παραλίες, ενώ εσείς είστε εγκλωβισμένοι στη δουλειά/ στην Αθήνα/ αγκαλιά με τον ανεμιστήρα; Μην ανησυχείτε καθόλου. Τα λεφτά που δεν ξοδεύετε αυτή τη στιγμή σε ένα υπερτιμημένο δίκλινο κάπου στο Αιγαίο, θα γίνουν σε δυο-τρεις μήνες ένα ωραιότατο ταξιδάκι στην Ευρώπη. Και θα περισσέψουν κιόλας. Μια ματιά στις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων που εντοπίσαμε για το φετινό φθινόπωρο θα σας πείσει.

(*) Όλες οι τιμές είναι μετ’ επιστροφής και περιλαμβάνουν φόρους αεροδρομίων, επίναυλους καυσίμων και λοιπές χρεώσεις, αλλά όχι βαλίτσες (τι να τις κάνετε τις βαλίτσες για ένα φθινοπωρινό τριημεράκι; Εξοικονομήστε τα 40-60€ για ένα ρομαντικό δείπνο εκεί που θα πάτε). Δεν δημοσιεύουμε ποτέ προσφορές που δεν έχουμε ελέγξει ότι ισχύουν.

- Η Πράγα είναι απόλυτα γοητευτική το φθινόπωρο, και η Aegean φροντίζει να την δούμε από κοντά στα μέσα Νοεμβρίου, πληρώνοντας 135€.

- Το ίδιο ισχύει και για την διαρκώς ανερχόμενη Βαρσοβία, στην οποία η Ryanair φροντίζει να βρεθούμε (και να επιστρέψουμε) με μόλις 76€ στα τέλη Οκτωβρίου.

- Τι θα λέγατε για λίγες μέρες στο Αμβούργο; Η Aegean θα έλεγε ναι, και μόνο με 120€ στα τέλη Νοεμβρίου και τις αρχές Δεκεμβρίου. Θα συμφωνούσε μαζί της και η easyJet, που ξεκίνησε πτήσεις για Αμβούργο και έχει προσφορά στα 100€ για τα τέλη Οκτωβρίου.

- Βαρκελώνη με 136€ μας πηγαίνει απευθείας η Aegean στα μέσα του Οκτωβρίου. Απευθείας στην πόλη του Gaudi πετά και η Vueling, με 130€ για τις ίδιες περίπου ημερομηνίες (αναχώρηση Τρίτη 18/11 και επιστροφή Κυριακή 23/11).

- Όλο το φθινόπωρο (Οκτώβριο, Νοέμβριο και αρχές Δεκεμβρίου) η Aegean μας πετά στο Βελιγράδι με μόλις 94€.

- Με λίγα ευρώ παραπάνω, 108€ συνολικά, η Aegean σας πηγαίνει στο Βερολίνο τον Νοέμβριο. Την τιμή εντοπίσαμε για αναχώρηση την Κυριακή 20/11 και επιστροφή οποιαδήποτε ημέρα από τις 21 μέχρι τις 30 Νοεμβρίου. Ακόμα φθηνότερη είναι η easyJet στα τέλη Οκτωβρίου, που σας πετά στον γερμανικό βορρά έναντι μόλις 62€!

- Για τη Βουδαπέστη, δεν θα χρειαστείτε περισσότερα από 97€ για πέντε μέρες στα τέλη Νοεμβρίου (Κυριακή 20/11 με Παρασκευή 25/11) με την Aegean.

- Για την αιώνια Ρώμη, όπου ο ανταγωνισμός είναι ως γνωστόν μεγάλος, οι προσφορές δίνουν και παίρνουν: 40€ για όλο τον Νοέμβριο λέει η RyanAir, 35€ για λίγες μέρες στις αρχές Οκτωβρίου η Vueling (αναχώρηση Κυριακή 9/11 και επιστροφή Τετάρτη 12/11) και 100€ όλο το φθινόπωρο η Aegean.

- Αν δεν σας σκιάζουν οι κακές ειδήσεις, και δεν αναζητάτε στα ταξίδια σας τον παράδεισο της πολιτικής σταθερότητας, η Κωνσταντινούπολη είναι τώρα φθηνότερη από ποτέ: στα 80€ όλο το φθινόπωρο με την Aegean.

- Η RyanAir κρατά τα σκήπτρα των χαμηλότερων τιμών για Λονδίνο, και μας πετά στη βρετανική πρωτεύουσα με 60€ τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο. Η δε easyJet έχει να προτείνει τέλη Οκτωβρίου με 105€, ενώ η Aegean μας πετά στο Gatwick για 121€ για τα τέλη Νοεμβρίου.

- Αν προτιμάτε κάτι πιο… μεσογειακό, η Aegean μας πηγαίνει το Νοέμβριο στη Μαδρίτη με 114€ (την τιμή εντοπίσαμε για αναχώρηση Δευτέρα 21/11 και επιστροφή Πέμπτη 24/11).

- Η δε Ryanair έχει να προτείνει Μάλτα με 53€ μόνο, για τα τέλη Οκτωβρίου.

- Μόλις 40€ αρκούν για να βρεθείτε στο Μιλάνο (και να επιστρέψετε) στα τέλη Οκτωβρίου με την Ryanair. Εναλλακτικά, η easyJet μας πετά ως τον ιταλικό Βορρά με 60€, στα τέλη Νοεμβρίου.

- Στο πάντοτε αγαπημένο Παρίσι μας πηγαίνει η Aegean στα τέλη Νοεμβρίου και τις αρχές Δεκεμβρίου με 130€, αλλά και η easyJet στα τέλη Οκτωβρίου με μόλις 74€ (σπεύσατε, στις 2 Νοεμβρίου το δρομολόγιο σταματά για την φετινή σαιζόν).

- Να ανακαλύψουμε την ατμοσφαιρική σλοβάκικη πρωτεύουσα της Μπρατισλάβας προτείνει η Ryanair, και φροντίζει να κάνει την πρότασή της πραγματικότητα με μόλις 45€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v