Ονειρεμένα μέρη για ταξίδι του μέλιτος

Θα πάτε για τρέλες στις Σεϋχέλλες ή με φόρα στα Μπόρα Μπόρα; Ό,τι και αν ονειρεύεστε για το γαμήλιο ταξίδι σας, το βρήκαμε σε ένα δελεαστικό πακέτο.
Ονειρεμένα μέρη για ταξίδι του μέλιτος
Μπορεί να μην το λέμε πια «μήνα του μέλιτος» (ωραίο πρέπει να ήταν, αν ποτέ ίσχυε αυτό) όμως το γαμήλιο ταξίδι είναι, αν μας ρωτάτε, ένας πολύ καλός λόγος να παντρευτείς. Σε πόσες άλλες περιπτώσεις θα έχεις την ευκαιρία –και το διαθέσιμο budget– να πάρεις το άλλο σου μισό, και να φύγετε οι δυο σας για ένα ξύλινο σπιτάκι που στέκεται πάνω σε πασσάλους στα σμαραγδένια νερά του Ινδικού, και να πίνετε όλη μέρα κοκτέιλ από κομμένες στη μέση καρύδες; Το κάνατε εικόνα; Ωραία. Έχουμε και τα ταξιδιωτικά πακέτα για να το κάνετε πραγματικότητα.

Μαλδίβες με το Pyramis Travel

Τιμή: από 1.249€ κατ’ άτομο με τους φόρους για 5 διανυκτερεύσεις
Αναλυτικός τιμοκατάλογος εδώ



Ένας μικρός εξωτικός παράδεισος που έχει πάντα καλοκαίρι, με παραλίες με λευκή άμμο και γαλαζοπράσινα νερά, κι εκείνα τα bungalows που λέγαμε στην αρχή.


Το πακέτο του Pyramis Travel περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή με την Turkish ή την Qatar, πέντε διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4 ή 5 αστέρων, δυνατότητα ημιδιατροφής ή πλήρους διατροφής σε όλα τα ξενοδοχεία, και μεταφορές με ταχύπλοο, αεροπλάνο η υδροπλάνο από/προς το αεροδρόμιο του Μάλε.

Μπόρα Μπόρα με το Paradies Travel

Τιμή: 2.430€ το άτομο με τους φόρους για 8 διανυκτερεύσεις
Αναλυτικές πληροφορίες εδώ



Στην εξωτική Γαλλική Πολυνησία μας ταξιδεύει το Paradies Travel, που ετοίμασε ένα σούπερ δελεαστικό πακέτο, με δύο διανυκτερεύσεις στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ και άλλες έξι στην Ταϊτή, τη Μούρεα ή τα Μπόρα Μπόρα. Στην ίδια περίπου τιμή, το πακέτο μπορεί να τροποποιηθεί σε τέσσερις διανυκτερεύσεις στο Λος Άντζελες, και έξι στην Ταϊτή.

Μαυρίκιος με το Signature Travel

Τιμή: από 1.442€ το άτομο με τους φόρους για 5 διανυκτερεύσεις
Αναλυτικός τιμοκατάλογος εδώ



Στο υπέροχα εξωτικό νησάκι του Ινδικού Ωκεανού σας ταξιδεύει το Signature Travel με καθημερινές αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη με την Emirates και την Turkish Airlines. Στο πακέτο περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια, πέντε διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας, και μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο.

Μπαλί, Σιγκαπούρη και Πουκέτ με το Red Elephant

Τιμή: από 1.750€ το άτομο με τους φόρους για 12 διανυκτερεύσεις
Αναλυτικές πληροφορίες εδώ



Αν είστε από τους ανθρώπους που η ιδέα να μείνουν μια εβδομάδα στο ίδιο μέρος τους φαίνεται βγαλμένη από εφιάλτη και όχι από όνειρο, τότε αυτό το πακέτο είναι φτιαγμένο για εσάς –και εγγυάται ότι δεν θα βαρεθείτε στιγμή.


Περιλαμβάνει πέντε νύχτες στο Μπαλί, δύο στη Σιγκαπούρη και τέσσερις στο Πουκέτ. Στην τιμή περιλαμβάνονται, βέβαια, όλες οι πτήσεις, οι 12 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της επιλογής σας με πρωινό, και οι μεταφορές από και προς όλα τα αεροδρόμια.

Σεϋχέλλες με το BMI Travel

Τιμή: από 1.612€ κατ’ άτομο με τους φόρους για 5 διανυκτερεύσεις
Αναλυτικός τιμοκατάλογος εδώ



Υπάρχει καλύτερη αφορμή να πάτε για τρέλες στις Σεϋχέλλες, από το γαμήλιο ταξίδι σας; Μάλλον όχι. Αυτό σκέφτηκε και το BMI Travel, και δημιούργησε ένα σούπερ δελεαστικό πακέτο που θα σας «πετάξει» στον σμαραγδένιο Ινδικό Ωκεανό. Στην τιμή περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια, οι διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο που θα επιλέξετε και οι μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο.

Επιμέλεια: Ηρώ Κουνάδη

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v