Οι καλύτερες τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων τώρα!

Συγκεντρώνουμε για εσάς τα οικονομικότερα αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα για 15 δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς, για να πετάξετε φθηνά αυτό το φθινόπωρο.
Οι καλύτερες τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων τώρα!
του Γιώργου Κόκουβα

Ρώμη ή Μιλάνο με 50€ αλέ-ρετούρ; Γίνεται. Η ακριβοθώρητη Κοπεγχάγη με λιγότερα από 150€; Γίνεται. Εναλλακτική Γερμανία, Βρυξέλλες, Κύπρος και Βελιγράδι κάτω από 100€ μετ’ επιστροφής; Κι αυτό γίνεται.

Όλοι οι (εναέριοι) δρόμοι είναι ανοιχτοί για ευρωπαϊκά ταξιδάκια αυτό το φθινόπωρο, κι εμείς σας κάνουμε την «απογείωση» της απόφασης πιο εύκολη, συγκεντρώνοντας τις καλύτερες τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων από Αθήνα για 15 κορυφαίους προορισμούς, για να πετάξετε αυτό τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.

Σημείωση: Οι παρακάτω τιμές αναφέρονται σε εισιτήρια μετ’ επιστροφής και φόρων, αλλά δεν περιλαμβάνουν παραδοτέα αποσκευή. Αν επιθυμείτε βαλίτσα πέραν της χειραποσκευής σας, υπολογίστε 40€ επιπλέον κατά μέσο όρο ανά ταξίδι μετ’ επιστροφής.

*Βρυξέλλες
Η Ryanair μας ταξιδεύει από τον Νοέμβριο στις Βρυξέλλες (αεροδρόμιο Σαρλερουά) με το νέο της καθημερινό δρομολόγιο που ξεκινά από 59,98€ μετ’ επιστροφής.

*Λονδίνο
Η Ryanair πετάει στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ με μόλις 71,98€ μετ’ επιστροφής και με δύο πτήσεις καθημερινά, για όλο το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Η Aegean από την άλλη, πετά προς το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ με κόστος μετ’ επιστροφής από 150,59€ τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.

*Αμβούργο
Η εναλλακτική Γερμανία και η ωραιότερη πόλη της βόρειας πλευράς της έρχεται ένα βήμα πιο κοντά μας με το νέο δρομολόγιο της EasyJet που ξεκινά από τα 70,48€ τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.

*Μιλάνο
Είναι πλέον ο υπ’ αριθμόν ένα low budget προορισμός της Ευρώπης, κάτι που αποδεικνύεται στα μέρη μας με την καθημερινή σύνδεση της Ryanair με το αεροδρόμιο του Μπέργκαμο από 51,98€ όλο τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο και με την σύνδεση της Aegean με το αεροδρόμιο της Μαλπένσα (τον κύριο αερολιμένα της πόλης) με 110€ μετ’ επιστροφής.

*Κοπεγχάγη
Κι όμως, μία από τις πιο ακριβές όσον αφορά τα αεροπορικά ναύλα πρωτεύουσες της Ευρώπης γίνεται πιο προσιτή χάρη στις τιμές της Aegean για την περίοδο από τον Νοέμβριο ως τον Φεβρουάριο. Συγκεκριμένα, μπορείτε να πετύχετε εισιτήριο μετ’ επιστροφής από 130-150€ για αυτούς τους μήνες.

*Βερολίνο
Η γερμανική πρωτεύουσα απέχει μία πτήση και 101,48€ με το δρομολόγιο της EasyJet – τη συγκεκριμένη τιμή εντοπίσαμε στις αρχές Δεκεμβρίου.

*Βελιγράδι
Φθινοπωρινή βόλτα στη Σερβία; Φύγαμε, με τιμές από 84,74€ που χρεώνει η Olympic Air για τις πτήσεις Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου, σε ημέρες μάλιστα βολικότατες και για weekends.

*Κωνσταντινούπολη
Η ίδια εταιρία μας αποβιβάζει στην Πόλη με εισιτήριο διψήφιας τιμής: Με 96€ φτάνετε και επιστρέφετε προς και από το αεροδρόμιο Κεμάλ Ατατούρκ για ημερομηνίες στα τέλη του Νοεμβρίου και όλου του Δεκεμβρίου.

*Πάφος
Η Ryanair μας συνδέει με την Κύπρο μόλις με 47,98€ όλο τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, κάνοντας ακόμη πιο δελεαστική την σύντομη πτήση προς την Πάφο.

*Βαρκελώνη
Δεν είναι ο φθηνότερος προορισμός, αλλά για τα δεδομένα της συνήθους τιμολόγησης των πτήσεων προς Βαρκελώνη, η τιμή της Aegean στα 166,83€ δεν είναι καθόλου άσχημη για ένα μίνι ισπανικό ταξιδάκι τον Δεκέμβριο.

*Βαρσοβία
Η πολωνική πόλη μας καλεί για εξερευνήσεις σε έναν ανερχόμενο προορισμό με τιμές από 113,69€ μετ’ επιστροφής τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο με τις πτήσεις της Olympic Air.

*Ρώμη
Μόλις 51,98€ μας κοστίζει ένα μετ’ επιστροφής ταξίδι στη Ρώμη χάρη στις προσφορές της Ryanair που εγκαινίασε πρόσφατα τη σύνδεση της Αθήνας με την ιταλική πρωτεύουσα.

*Εδιμβούργο
Για το δρομολόγιο της EasyJet που συνδέει την Ελλάδα με την Σκωτία εντοπίσαμε δελεαστική τιμή στα 147,46€ στις αρχές του Δεκεμβρίου.

*Στρασβούργο
Η εναλλακτική Γαλλία και η πανέμορφη και παρεξηγημένη αλσατική πόλη απέχει 152€ με τις φθινοπωρινές και χειμερινές πτήσεις της Lufthansa.

*Παρίσι
Μέχρι το τέλος του έτους, εξαιρουμένης φυσικά της ακριβής περιόδου των Χριστουγέννων, η Aegean μας πετά στο Παρίσι με τιμές από 135,71€ μετ’ επιστροφής, η Vueling με 150€ αλλά μέσω Ρώμης και η Alitalia επίσης μέσω Ρώμης με 168,75€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v