Η Φολέγανδρος στα ανεξερεύνητα «διαμάντια» του κόσμου

Το κυκλαδίτικο νησί συμπεριλαμβάνεται στους κορυφαίους "ανεξερεύνητους προορισμούς" του πλανήτη που θα γίνουν trend σύμφωνα με την Huffington Post.
Η Φολέγανδρος στα ανεξερεύνητα «διαμάντια» του κόσμου
Σε αφιέρωμά της με 15 από τους πιο όμορφους ανεξερεύνητους προορισμούς του κόσμου συμπεριλαμβάνει την Φολέγανδρο η Huffington Post, αναφέροντας πως το low profile κυκλαδίτικο νησί αξίζει την προσοχή των ταξιδιωτών και έχει όλα τα φόντα να γίνει trend.

«Συχνά επισκιασμένη από την γειτονική Σαντορίνη, η Φολέγανδρος συνιστά μία καλοδεχούμενη εναλλακτική από την φασαρία και τον συνωστισμό πιο δημοφιλών ελληνικών νησιών. Χτισμένος στην κορυφή ενός παραθαλάσσιου λόφου, ο οικισμός δεν προσφέρει πολλά από πλευράς αξιοθέατων, αλλά το αναπληρώνει σε γραφική γοητεία. Οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν παρθένες παραλίες, να δοκιμάσουν παραδοσιακό φαγητό και να περάσουν ήσυχα απογεύματα ατενίζοντας τα απόκρημνα βράχια που κόβουν την ανάσα και αγγίζουν τον ήλιο», αναφέρει το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με την συντάκτρια της Huffington Post, σε τέτοιους μη προβεβλημένους προορισμούς μπορεί κανείς να βρει τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά της Ευρώπης. Οι υπόλοιποι εναλλακτικοί, ανεξερεύνητοι προορισμοί που συμπληρώνουν την λίστα είναι οι εξής:

-Porto Palermo, Αλβανία
-Sainte-Agnes, Γαλλία
-Coimbra, Πορτογαλία
-Kotor, Μαυροβούνιο
-Βαρσοβία, Πολωνία
-Appenzell, Ελβετία
-Smolare, ΠΓΔΜ
-Sibiu, Ρουμανία
-Kosice, Σλοβακία
-Korcula, Κροατία
-Bolgheri, Ιταλία
-Azores, Πορτογαλία
-Μάλαγα, Ισπανία
-Kutna Hora, Τσεχία

Δείτε αναλυτικά το αφιέρωμα της Huffington Post εδώ.

 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v