Χριστούγεννα 2013: Κλείστε τώρα που... προσφέρει

Κλείνουμε έγκαιρα αεροπορικά εισιτήρια για τα χριστουγεννιάτικα ταξίδια μας και εντοπίζουμε τιμές όπως 92€ για Μιλάνο μετ’ επιστροφής.
Χριστούγεννα 2013: Κλείστε τώρα που... προσφέρει
της Ηρώς Κουνάδη

Το δίλημμα έχει ως εξής: Να κλείσω εισιτήρια τώρα, ρισκάροντας μέχρι τα Χριστούγεννα να έχω αλλάξει γνώμη ή να έχω μείνει χωρίς δουλειά/ λεφτά/ χώρα, ή να περιμένω μέχρι την τελευταία στιγμή, για να είμαι σίγουρος, και να πληρώσω τα πάντα (και κυρίως τα αεροπορικά εισιτήρια) διπλή τιμή; Παρ’ όλο που το μεσογειακό μας ταμπεραμέντο μας υπαγορεύει το δεύτερο, οι τιμές που βρίσκουμε αυτές τις μέρες για τα χριστουγεννιάτικα ταξίδια μας μάς βάζουν στον πειρασμό να ακολουθήσουμε το πρώτο σενάριο. Δείτε τις και… δελεαστείτε μαζί μας.

Χριστούγεννα στη Ρώμη: Το φτηνότερο εισιτήριο που προτείνει η ιταλική Alitalia είναι στα 132€ μετ’ επιστροφής, φόρων, μπαγκαζιών και πάει λέγοντας, για αναχώρηση στις 19 Δεκεμβρίου και επιστροφή ανήμερα την Πρωτοχρονιά του 2014, ή και την παραμονή, αν προτιμάτε ο καινούριος χρόνος να σας βρει στα πάτρια.

Χριστουγεννιάτικο Λονδίνο: Η easyJet, που γενικώς δε μας έχει συνηθίσει σε καλές τιμές για εορταστικές περιόδους, κάνει φέτος την έκπληξη και μας προτείνει αναχώρηση στις 17 Δεκεμβρίου και επιστροφή την 1η Ιανουαρίου, με τελική τιμή 125€, συν 40€ για μία βαλίτσα.

Εορταστικό Μιλάνο: EasyJet συνέχεια, αυτή τη φορά με την καρδιά του ιταλικού βορρά να έχει την τιμητική της: Στα 92€ ήταν το φτηνότερο εισιτήριο που βρήκαμε μετ’ επιστροφής, για αναχώρηση στις 18 Δεκεμβρίου και επιστροφή την 1η Ιανουαρίου. Για να δώσετε βαλίτσα στο check in, θα υπολογίσετε 35€ επιπλέον.

Ή μήπως Βερολίνο; Άλλη μια καλή τιμή έχει να προτείνει η easyJet: 151€ (μετ’ επιστροφής πάντα) για αναχώρηση στις 18 Δεκεμβρίου και επιστροφή ανήμερα την Πρωτοχρονιά. Μία βαλίτσα θα σας κοστίσει 39€ επιπλέον.

Χριστούγεννα στην Πόλη: Η προσφορά της Aegean είναι δελεαστικότατη: Κωνσταντινούπολη με 152€ (επιστροφές, βαλίτσες κλπ περιλαμβάνονται) για αναχώρηση στις 19 Δεκεμβρίου και επιστροφή… όποτε θέλετε (η τιμή δεν αλλάζει) από τις 27 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου.

Άλλος για Άμστερνταμ; Η low cost εταιρεία Transavia πετά από την Αθήνα στην… Βενετία του Βορρά, με 164€ περιλαμβανομένων επιστροφής, φόρων και βαλιτσών. Η τιμή ισχύει για αναχωρήσεις από τις 18 έως τις 22 Δεκεμβρίου και για επιστροφές από τις 29 Δεκεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου.

Γιορτές στην πόλη του Φωτός: Στο Παρίσι μας πετά η Alitalia, με ενδιάμεσο σταθμό τη Ρώμη, χωρίς να μας χρεώνει περισσότερα από 192€ γι’ αυτό –περιλαμβανομένης της επιστροφής και της βαλίτσας μας. Η τιμή ισχύει για αναχωρήσεις στις 17 και 18 Δεκεμβρίου, και επιστροφές στις 30 και 31 Δεκεμβρίου, και την 1η Ιανουαρίου.

Χριστούγεννα στη Βαρκελώνη: Η καλύτερη τιμή που βρήκαμε για την καταλανική πρωτεύουσα ήταν μέσω της AirTickets, η οποία προτείνει έναν συνδυασμό πτήσεων (αναχώρηση με Alitalia και επιστροφή με KLM) στα 168€ με επιστροφές, φόρους και βαλίτσες. Την τιμή εντοπίσαμε για αναχωρήσεις στις 17 και 18 Δεκεμβρίου, και επιστροφή στις 30 Δεκεμβρίου. Εναλλακτικά, η KLM προτείνει πτήση μέσω Άμστερνταμ, στα 191€ αν φύγετε από την Αθήνα στις 19 Δεκεμβρίου και επιστρέψετε στις 30 Δεκεμβρίου.

Χιονισμένο Όσλο: Αν δεν φοβάστε τις πολικές θερμοκρασίες, η KLM σας πηγαίνει στην νορβηγική πρωτεύουσα με ενδιάμεσο σταθμό στο Άμστερνταμ και 191€ μετ’ επιστροφής, φόρων και αποσκευών. Την τιμή εντοπίσαμε για αναχώρηση στις 17 Δεκεμβρίου και επιστροφή παραμονή ή ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v