Ομαδικά πακέτα: Δέκα ταξίδια για… Καλά Χριστούγεννα

Ρομαντικές κρουαζιέρες στον Νείλο, βόλτες στους εμπορικούς δρόμους της Ρώμης, ζεστό και μυρωδάτο Gluhwein στο Μόναχο ή βραδιά φλαμένγκο στην καρδιά της καταλανικής πρωτεύουσας; Πείτε μαζί μας «Καλά Χριστούγεννα» σε δέκα κορυφαίους προορισμούς.
Ομαδικά πακέτα: Δέκα ταξίδια για… Καλά Χριστούγεννα
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Σε προηγούμενο άρθρο τονίσαμε για ακόμα μια φορά την αξία του early booking για την ταξιδιωτική περίοδο των Χριστουγέννων, έτσι ώστε τα… φρόνιμα παιδιά να επωφεληθούν όσο το δυνατόν περισσότερο. Αν δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, δεν σας κατηγορούμε πάντως. Το early booking δεν ταιριάζει πάντα στο μεσογειακό ταμπεραμέντο και οι περισσότεροι από εμάς είμαστε άνθρωποι της τελευταίας στιγμής. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση όμως, η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων δεν χωρά κατσουφιασμένα πρόσωπα. Ακολουθούν δέκα εορταστικά πακέτα για να πείτε «Καλά Χριστούγεννα» σε ευρωπαϊκές (και όχι μόνο) γλώσσες.

Veselé Vánoce στην Πράγα

Πέντε ημέρες στην τσέχικη πρωτεύουσα, με διαμονή σε ξενοδοχεία 4 ή 5 αστέρων και πρωινό καθημερινά, απευθείας πτήσεις με την Aegean, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και το ξενοδοχείο, τρία γεύματα, κρουαζιέρα στο ποτάμι, και ξεναγήσεις στην πόλη, προσφέρει το πακέτο της BMI travel . Οι τιμές ξεκινούν από 509€ (συν 135€ για τους φόρους των αεροδρομίων) το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο, ενώ αναχωρήσεις πραγματοποιούνται στις 22 και 24 Δεκεμβρίου. Δείτε εδώ αναλυτικά τις ημερομηνίες και το πρόγραμμα και εδώ το… οδοιπορικό μας στην πανέμορφη πρωτεύουσα.

Merry Christmas στην Μάλτα
Στο… άλλο νησί των ιπποτών, την ημι-εξωτική και ημι-μεσογειακή Μάλτα, μας ταξιδεύει το Versus Travel, σε τιμή-έκπληξη, 325€ κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο για τέσσερις ημέρες. Το πακέτο περιλαμβάνει απευθείας πτήσεις με την Air Malta, τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3 και 4 αστέρων, πρωινό καθημερινά, μεταφορές, ξεναγήσεις στην Βαλέτα, τις Τρεις Πόλεις και το εργοστάσιο φυσητού γυαλιού. Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για τις 23 Δεκεμβρίου.

Joyeux Noël στο Παρίσι

Γιορτές βγαλμένες από τα παιδικά μας όνειρα, στη Disneyland, το Παρίσι και τα ανάκτορα των Βερσαλλιών προτείνει το Signature Travel, με δύο πακέτα, ένα τετραήμερο και ένα πενθήμερο, που τα έχουν όλα: απευθείας πτήσεις με την Air France, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, διαμονή σε ξενοδοχεία 3 ή 4 αστέρων με πρωινό καθημερινά, εκδρομές και ξεναγήσεις στη Disneyland και τις Βερσαλλίες. Οι τιμές ξεκινούν από 430€ κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο (συν 145€ για τους φόρους αεροδρομίων). Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για τις 22 Δεκεμβρίου.

Frohe Weihnachten στην Βιέννη
Στην all time classic χριστουγεννιάτικη Βιέννη μας ταξιδεύει το Seretis Travel, με το δελεαστικότατο πενθήμερο πακέτο του, που περιλαμβάνει απευθείας πτήσεις με charter, τέσσερις διανυκτερεύσεις σε 4άστερο ή 5άστερο ξενοδοχείο με πρωινό, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, εκδρομή στα Βιεννέζικα Δάση Μάγιερλινγκ – Μπάντεν, και ελληνόφωνη ξενάγηση στην πόλη. Οι τιμές ξεκινούν από 495€ κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο (συν 150€ για τους φόρους των αεροδρομίων). Η αναχώρηση είναι στις 23 Δεκεμβρίου. Για τα best of της πανέμορφης πόλης κλικ εδώ.

Buon Natale στην αιώνια πόλη

Για την Ρώμη δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά, τα έχουμε γράψει σε εκτενή, αλλά και... 24ωρα αφιερώματα. Χριστουγεννιάτικη εξόρμηση στην Ρώμη λοιπόν, έχει προγραμματίσει η Versus Travel με τιμές που ξεκινούν από 545€ ανά άτομο (χωρίς φόρους αεροδρομίου 130€) και περιλαμβάνουν ξενάγηση στην πόλη και στους εμπορικούς της δρόμους, εκδρομή στο Βατικανό και στην Φλωρεντία και διαμονή σε τετράστερο ξενοδοχείο. Η αναχώρηση είναι στις 23 Δεκεμβρίου. Περισσότερα εδώ.

Frohe Weihnachten στο Μόναχο
Η μοναδική αυτή πόλη της Γερμανίας μας περιμένει να τη γνωρίσουμε στην καλύτερη περίοδό της, τα Χριστούγεννα. Η Manessis Travel διοργανώνει πενταήμερη γιορτινή απόδραση στις Βαυαρικές Άλπεις, στο Μόναχο, τη Νυρεμβέργη και το Σάλτσμπουργκ με τιμές που ξεκινούν από 629€ και περιλαμβάνουν περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της Νυρεμβέργης, και την χριστουγεννιάτικη αγορά της, διαμονή στο Μόναχο και… μπυροκατάνυξη, εκδρομή στο εντυπωσιακό βαυαρικό τοπίο του Σάλτσμπουργκ και επίσκεψη στο γραφικό Ομπεραμεργκάου, γνωστό για το θέατρο των «Παθών του Χριστού», ένα έθιμο το οποίο αναβιώνει κάθε δέκα χρόνια από το 1633. Η τιμή επίσης περιλαμβάνει τέσσερεις διανυκτερεύσεις σε τετράστερα ξενοδοχεία, ξεναγήσεις και αεροπορικά εισιτήρια. Δεν περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίου 150€. Αναχωρήσεις γίνονται στις 22, 23 και 24 Δεκεμβρίου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Merry bloody Christmas στο Λονδίνο
Η αγγλική πρωτεύουσα έχει ήδη φορέσει τα γιορτινά της, και η Pyramis Travel μας ταξιδεύει στο Λονδίνο για πέντε ή έξι ημέρες έτσι ώστε να ζήσουμε από κοντά την χριστουγεννιάτικη μαγεία στους δρόμους του. Οι τιμές ξεκινούν από 575€ ανά άτομο για πέντε ημέρες, και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων διαμονή σε τετράστερο ξενοδοχείο, αγγλικό πρωινό σε μπουφέ, πανοραμική ξενάγηση της πόλης, επίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο, εκδρομή στην πόλη και τα ανάκτορα του Γουινσδορ και προαιρετικές εκδρομές στο Μπαθ, το Στόουνχετζ και την Οξφόρδη. Αναχωρήσεις γίνονται στις 23 και 24 Δεκεμβρίου. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα εδώ και για τις τιμές εδώ.

Bon Nadal στην Βαρκελώνη
Η πόλη αυτή είναι εθισμός. Όσες φορές και αν την έχετε επισκεφτεί, δεν είναι ποτέ αρκετές. Μας το θύμισε το πενταήμερο πακέτο του Pyramis Travel, το οποίο περιλαμβάνει περιήγηση στην ντυμένη εορταστικά καταλανική πρωτεύουσα, εκδρομή στο στάδιο της κορυφαίας ποδοσφαιρικής ομάδας που ακούει στο όνομα Μπαρτσελόνα, εκδρομή στο ανεξάρτητο κρατίδιο της Ανδόρας στην καρδιά των Πυρηναίων, βραδιά Φλαμένγκο και επίσκεψη στην βορειοκαταλανική πόλη Φιγκέρες. Το πακέτο κοστίζει 525€ (δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίου 130€) και η αναχώρηση γίνεται στις 24 Δεκεμβρίου. Αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

عيد ميلاد مجيد στην Αίγυπτο
Προτιμάτε κάτι εξωτικό, μακριά από χιόνια, έλατα και jingle bells; Τι θα λέγατε για Χριστούγεννα στη σκιά των Πυραμίδων; Το Signature Travel οργανώνει οκταήμερη εκδρομή σε Κάιρο – Αλεξάνδρεια- Λούξορ, η οποία περιλαμβάνει ξενάγηση στο Κάιρο και το αρχαιολογικό του Μουσείο, περιήγηση στις κατακόμβες της Αλεξάνδρειας και την θρυλική βιβλιοθήκη της, επίσκεψη στους περίφημους ναούς του Λούξορ, κρουαζιέρα στον Νείλο και περιήγηση στο Ασουάν, εννιακόσια χιλιόμετρα από το Κάιρο. Η τιμή του πακέτου είναι 850€ και περιλαμβάνει διαμονή σε πεντάστερο ξενοδοχείο. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίου 185€. Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

عيد ميلاد مجيد και στο Ντουμπάι
Κι αν θέλετε και εξωτικά Χριστούγεννα, και ζέστη, αλλά και λίγο shopping therapy σε καλές τιμές; Τότε το Ντουμπάι είναι ο προορισμός σας και η Versus Travel ένας από τους πλέον συμφέροντες τρόπους να βρεθείτε εκεί. Το πακέτο, το οποίο ξεκινάει από 545€ ανά άτομο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων διαμονή σε τετράστερο ξενοδοχείο στην καρδιά του Ντουμπάι, σαφάρι στην Αραβική Έρημο, βεδουίνικη βραδιά στην έρημο, ημερήσια εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι και πλήρης ξενάγηση της πόλης του Ντουμπάι. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται φόρος αεροδρομίου 180€. Η αναχώρηση γίνεται στις 24 Δεκεμβρίου. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του πακέτου εδώ.

* Οι εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενοι σίγουρα θα εκτιμήσουν της εκπληκτικές προσφορές του Zorpidis Travel για αποδράσεις στα Βαλκάνια και όχι μόνο. Ενδεικτικά αναφέρουμε: επταήμερη εκδρομή σε Βιέννη –Πράγα – Βουδαπέστη από 259€, εξαήμερη σε Βιέννη – Σάλτσμπουργκ – Βουδαπέστη από 249€, τετραήμερη ή πενταήμερη Βουκούρεστι- Καρπάθια από 149€ και τριημέρη στο Μπάνσκο από 60€. Αναλυτικά όλες οι προσφορές εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v