3Days.gr: Κουπόνια και φύγαμε!

Τα deal sites τα γνωρίσαμε όλοι. Ήρθε η ώρα να μάθουμε και την εξειδικευμένη τους εκδοχή: Οι υπεύθυνοι του 3Days.gr μας μιλούν για την ιδέα του site που μας προτείνει προσιτά ταξιδιωτικά πακέτα διαμονής και μας δίνει ακόμη μια δικαιολογία για εξορμήσεις.
3Days.gr: Κουπόνια και φύγαμε!
Ένα εξειδικευμένο deal site για τον τουρισμό. Αυτό έλειπε από την ελληνική online αγορά, μέχρι που έκανε την εμφάνισή του το 3Days.gr, για να μας προτείνει διαμονή –και σύντομα ολοκληρωμένα ταξιδιωτικά πακέτα- μέχρι και 90% φθηνότερα. Η κ. Δροσούλα Παντελοπούλου, εκπρόσωπος του site, μας μιλά για την ιδέα, τα σχέδια του 3Days και την ταξιδιωτική διάθεση, που είναι συνυφασμένη με τους Έλληνες.

Τι είναι το 3Days.gr;
«Το 3days.gr ήρθε ως απάντηση στην ανάγκη της ελληνικής κοινωνίας να βρει μια διέξοδο από τη γενικευμένη οικονομική κρίση, χωρίς να στερηθεί φαινομενικά μικρές αλλά διόλου ασήμαντες “χαρές” της ζωής, όπως η ανάγκη για χαλάρωση κι αλλαγή παραστάσεων από τους φρενήρεις ρυθμούς της σύγχρονης ζωής που προσφέρει ένα ταξίδι», μας λέει η κ. Παντελοπούλου.

Το deal site, που στηρίζεται από τον ηλεκτρονικό τουριστικό οδηγό Web-Greece.gr, λειτουργεί όπως κάθε ανάλογο site: Κάθε τρεις ημέρες –εξ ου και το όνομα- παρουσιάζει μία ταξιδιωτική πρόταση με μεγάλη έκπτωση, η οποία ενεργοποιείται εφόσον εξασφαλιστεί ένας ελάχιστος αριθμός αγορών. «Το 3days.gr αριθμεί περίπου ένα μήνα ζωής. Παρ’ όλο που είναι ένα νέο website, είναι το πρώτο εξειδικευμένο τουριστικό deal site που προσφέρει προσιτές προτάσεις διαμονής», τονίζει η κ. Παντελοπούλου, αναφέροντας ότι ήδη το site αριθμεί 3.500 εγγεγραμμένους χρήστες.

Το 3days.gr προτείνει, όπως μας λέει η υπεύθυνη, όχι μόνο μια λογική διαμονή αλλά και τρόπους να την αξιοποιήσεις στο έπακρο. Μέρη για να επισκεφθείς, γεύσεις που οφείλεις να δοκιμάσεις, δραστηριότητες στις οποίες μπορείς να συμμετέχεις. «Μια από τις πλέον επιτυχημένες μας προσφορές ήταν 48 ευρώ για 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων στα Ζαγοροχώρια, στην αρχή μάλιστα της λειτουργίας μας», θυμάται.

Το ταξίδι και… ο Έλληνας
Διανύουμε περίοδο κρίσης, και θα περίμενε κανείς πως το πρώτο πράγμα που θα περικόψουν οι Έλληνες είναι οι «περιττές πολυτέλειες», όπως τα ταξίδια. Σωστά; Όχι, όπως αποδεικνύει η επιτυχία του 3Days: «Το ταξίδι δεν είναι προϊόν, είναι άποψη, είναι ιδέα, είναι τρόπος ζωής. Οι άνθρωποι θα έχουν πάντα την ανάγκη να ταξιδεύουν, να γνωρίζουν νέους τόπους, να ξεφεύγουν από την καθημερινότητά τους. Ιδιαίτερα για τους Έλληνες ταξιδευτές, το ταξίδι είναι το αγέρι τους, η ανάσα τους, μια συνυφασμένη ανάγκη του βίου τους που δε δύναται να περιοριστεί», λέει η κ. Παντελοπούλου.

Γι’ αυτό, όπως μας διαβεβαιώνει η υπεύθυνη του ιστότοπου, εκτός από προτάσεις για διαμονή σε ξενοδοχεία, σταδιακά το 3Days.gr θα περιλαμβάνει ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών στην ίδια τιμολογιακή φιλοσοφία. «Τα deal sites ήρθαν για να μείνουν. Είναι η απάντηση των πολλών για μια κοινωνία που η τιμολόγηση των προϊόντων και των υπηρεσιών θα είναι πιο δίκαιη, πιο αξιοκρατική και πιο λογική», μας λέει, «απειλώντας» μας: «Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα»!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v