4ο Κυνήγι Χελμού: Ένα σαφάρι αλλιώτικο από τ' άλλα

Μία περιπέτεια στη φύση των Καλαβρύτων που υπόσχεται να δοκιμάσει τη φαντασία, την παρατηρητικότητα και το ένστικτό μας, το 4ο Κυνήγι Χελμού, διοργανώνεται από το Hotel Helmos στις 11 και 12 Οκτωβρίου.
4ο Κυνήγι Χελμού: Ένα σαφάρι αλλιώτικο από τ άλλα
Για το Hotel Helmos Kalavrita, το Kυνήγι του Xελμού έχει γίνει πλέον θεσμός. Όχι, δεν πρόκειται για πυροβολισμούς και θηράματα, ούτε για αγώνες αυτοκινήτου ούτε καν για ένα συνηθισμένο κυνήγι θησαυρού. Tο «κυνήγι» είναι τελικά μια χαλαρωτική περιπέτεια, μια οργανωμένη απόδραση από την καθημερινότητα με εργαλείο το καθημερινό σας αυτοκίνητο, μία ασυνήθιστη δοκιμασία για τη φαντασία, την παρατηρητικότητα και τη συνεργασία οδηγού-συνοδηγού.

Διαρκεί ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο, εξελίσσεται στη φύση γύρω από τα Kαλάβρυτα και είναι γεμάτο από εκδηλώσεις, εκπλήξεις, καλό φαγητό και βέβαια τις ανέσεις που προσφέρει το ξενοδοχείο στους συμμετέχοντες και την οργάνωση του αγώνα. Aπαραίτητο είναι μόνο ένα αυτοκίνητο και μία/ένας συνοδηγός με διάθεση συνεργασίας και λίγη αίσθηση του χιούμορ και τότε είναι σίγουρο ότι θα περάσετε αξέχαστα, ακόμα και αν δεν σηκώσετε το τιμημένο κύπελλο ή δεν κερδίσετε τα δώρα του 1ου νικητή.

Μία ακόμα διασκεδαστική περιπέτεια για όσους προτιμούν να αποδράσουν από την καθημερινότητα με το αυτοκίνητό τους και να βάλουν σε δοκιμασία τη φαντασία, την παρατηρητικότητα και το ένστικτό τους διοργανώνεται, για τέταρτη συνεχή χρονιά, το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Οκτωβρίου 2008. Ένα Σαββατοκύριακο στη φύση των Καλαβρύτων, γεμάτο εκπλήξεις, καλό φαγητό και τις ανέσεις που προσφέρει το ξενοδοχείο Hotel Helmos Kalavrita, όλα σε συνδυασμό με έναν αγώνα που θα σας μείνει αξέχαστος.

Τι είναι απαραίτητο:
* Πλήρωμα δύο ατόμων ελεύθερων από επαγγελματικές και άλλες υποχρεώσεις για το τριήμερο 10-12 Οκτωβρίου 2008.
* Άδεια και βασικές γνώσεις οδήγησης
* Τετράτροχο αυτοκίνητο με νόμιμες πινακίδες κυκλοφορίας
* Πιστωτική κάρτα ή τραπεζικός λογαριασμός με υπόλοιπο άνω των 280 ευρώ ώστε να εξοφληθεί το αντίτιμο συμμετοχής χωρίς να οδηγηθείτε σε δανεισμό με επαχθείς όρους
* Ένα μολύβι ή στιλό

Τι δεν είναι απαραίτητο:
* Αυτοκίνητο με μεγάλη ιπποδύναμη. Οι ζητούμενες ταχύτητες είναι αρκετά χαμηλές ώστε να αφήσετε τη Ferrari σας στο γκαράζ και να πάρετε το τετράπορτο της πεθεράς σας.
* Αυτοκίνητο 4x4. Όλες οι διαδρομές γίνονται σε άσφαλτο.
* Όργανα όπως κιάλια, πυξίδα, συσκευή GPS ή laptop με δορυφορική σύνδεση. Προσθέτουν βάρος και αφαιρούν από την αυτοσυγκέντρωση.
* Συνοδηγός με αθλητικές ικανότητες, αφού δε θα ζητηθεί να ανεβείτε βράχους ή να σύρετε τον οδοντωτό με το ένα χέρι

Το κόστος συμμετοχής για διμελές πλήρωμα είναι 280 ευρώ και περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, δείπνο την Παρασκευή και το Σάββατο, σνακ το μεσημέρι της Κυριακής και βέβαια το δικαίωμα συμμετοχής στο 4ο Κυνήγι του Χελμού.

Η πρώτη φάση αρχίζει στις 11.00 του Σαββάτου 11/10 και η δεύτερη την Κυριακή 12/20 την ίδια ώρα. Κάθε φάση διαρκεί περίπου 2-2,5 ώρες και εξελίσσεται σε μια διαδρομή περίπου 30 χιλιομέτρων γύρω από και μέσα στα Καλάβρυτα. Το Κυνήγι επίσης περιλαμβάνει μία εκδήλωση – έκπληξη στο μπαρ το βράδυ του Σαββάτου. Η απονομή θα γίνει μία ώρα μετά τον τερματισμό του τελευταίου πληρώματος.

Για κρατήσεις, μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 26920 29222, ενώ για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον κ. Άγγελο Κουνέλη, στο τηλέφωνο 6937253901. Οι συμμετοχές είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v