Τέλεια δωμάτια για Σαββατοκύριακα στην Αίγινα

Στην πόλη της Αίγινας, την γλυκύτατη Πέρδικα ή την Αγία Μαρίνα, πιο κοντά στο Ναό της Αφαίας, έχουμε ωραιότατα δωμάτια από 30€ το δίκλινο.
Τέλεια δωμάτια για Σαββατοκύριακα στην Αίγινα
(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το Σαββατοκύριακο 19-20 Μαΐου. Τις καθημερινές πιθανότατα θα τις βρείτε χαμηλότερες.

Στην πόλη της Αίγινας (για να μην πάρετε μαζί αυτοκίνητο)…

- Το Kalokenti Studios προσφέρει καλά εξοπλισμένα στούντιο, σε τιμές που ξεκινούν από 45€ το δίκλινο (ή 50€ με θέα θάλασσα), πέντε λεπτά με τα πόδια από το λιμάνι.



- Το άριστα ανακαινισμένο Plaza (φωτό, επάνω) διαθέτει όμορφα, ατμοσφαιρικά διακοσμημένα δωμάτια με μπαλκονάκια που βλέπουν στη θάλασσα, σε τιμές που ξεκινούν από 60€ το δίκλινο.
- Στην Πανσιόν Ηλέκτρα τα δωμάτια είναι πανέμορφα, διακοσμημένα με ναυτικές πινελιές, και οι τιμές ξεκινούν από 45€ το δίκλινο.
- Αν είστε μεγαλύτερη παρέα, το Aegina’s Flowers House φιλοξενεί έως τέσσερα άτομα με 100€, ή 25€ το άτομο τη μέρα, σε ένα πλήρως εξοπλισμένο σπίτι με τρία υπνοδωμάτια, σαλονάκι και μπαλκόνι που βλέπει στον φροντισμένο κήπο.

Στο πιο… νησιώτικο χωριό του νησιού, την Πέρδικα…

- Το Perdika Mare προσφέρει όμορφα, χρωματιστά δωμάτια με μπαλκονάκια που αγναντεύουν τον κήπο του ή τη θάλασσα, σε τιμές που ξεκινούν από μόλις 38€ το δίκλινο (50€ για αυτό που βλέπει θάλασσα).



- Το Alvi Studios (φωτό, επάνω) διαθέτει μεγάλα, φωτεινά στούντιο με κουζινάκι στην ίδια τιμή (από 38€ το δίκλινο). Αν θέλετε και θέα θάλασσα, θα υπολογίσετε 43€ το δίκλινο.
- Το Aegina Bed & Culture είναι διάσημο για το φανταστικό πρωινό του, που περιλαμβάνει τοπικά προϊόντα (φυστικοβούτυρο από φυστίκι Αιγίνης, κανείς;). Τα δίκλινα δωμάτια, που περιλαμβάνουν δικό τους υδρομασάζ στο μπάνιο, ξεκινούν από 70€ με το πρωινό.

Στην Αγία Μαρίνα (για καλύτερες τιμές, και για να είστε κοντά στο Ναό της Αφαίας)…

- Το Studio Michalias διαθέτει λιτά αλλά πεντακάθαρα δωμάτια, δυο βήματα από την παραλία, σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 30€ για το δίκλινο με θέα θάλασσα.



- Το Ξενοδοχείο Ποσειδών (φωτό, επάνω) προσφέρει ευρύχωρα, φωτεινά δωμάτια σε τιμές που κυμαίνονται στα 31€ το δίκλινο.
- Το Golden Star έχει λιτά αλλά περιποιημένα δωμάτια, στα 30€ το δίκλινο (ή 35€ αν θέλετε και κουζινάκι) και ωραιότατο πρωινό που περιλαμβάνεται στην τιμή.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v