ΤΑΞΙΔΙΑΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Τέλεια δωμάτια για Σαββατοκύριακα στην Αίγινα

Στην πόλη της Αίγινας, την γλυκύτατη Πέρδικα ή την Αγία Μαρίνα, πιο κοντά στο Ναό της Αφαίας, έχουμε ωραιότατα δωμάτια από 30€ το δίκλινο.

Τέλεια δωμάτια για Σαββατοκύριακα στην Αίγινα

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το Σαββατοκύριακο 19-20 Μαΐου. Τις καθημερινές πιθανότατα θα τις βρείτε χαμηλότερες.

Στην πόλη της Αίγινας (για να μην πάρετε μαζί αυτοκίνητο)…

- Το Kalokenti Studios προσφέρει καλά εξοπλισμένα στούντιο, σε τιμές που ξεκινούν από 45€ το δίκλινο (ή 50€ με θέα θάλασσα), πέντε λεπτά με τα πόδια από το λιμάνι.- Το άριστα ανακαινισμένο Plaza (φωτό, επάνω) διαθέτει όμορφα, ατμοσφαιρικά διακοσμημένα δωμάτια με μπαλκονάκια που βλέπουν στη θάλασσα, σε τιμές που ξεκινούν από 60€ το δίκλινο.
- Στην Πανσιόν Ηλέκτρα τα δωμάτια είναι πανέμορφα, διακοσμημένα με ναυτικές πινελιές, και οι τιμές ξεκινούν από 45€ το δίκλινο.
- Αν είστε μεγαλύτερη παρέα, το Aegina’s Flowers House φιλοξενεί έως τέσσερα άτομα με 100€, ή 25€ το άτομο τη μέρα, σε ένα πλήρως εξοπλισμένο σπίτι με τρία υπνοδωμάτια, σαλονάκι και μπαλκόνι που βλέπει στον φροντισμένο κήπο.

Στο πιο… νησιώτικο χωριό του νησιού, την Πέρδικα…

- Το Perdika Mare προσφέρει όμορφα, χρωματιστά δωμάτια με μπαλκονάκια που αγναντεύουν τον κήπο του ή τη θάλασσα, σε τιμές που ξεκινούν από μόλις 38€ το δίκλινο (50€ για αυτό που βλέπει θάλασσα).- Το Alvi Studios (φωτό, επάνω) διαθέτει μεγάλα, φωτεινά στούντιο με κουζινάκι στην ίδια τιμή (από 38€ το δίκλινο). Αν θέλετε και θέα θάλασσα, θα υπολογίσετε 43€ το δίκλινο.
- Το Aegina Bed & Culture είναι διάσημο για το φανταστικό πρωινό του, που περιλαμβάνει τοπικά προϊόντα (φυστικοβούτυρο από φυστίκι Αιγίνης, κανείς;). Τα δίκλινα δωμάτια, που περιλαμβάνουν δικό τους υδρομασάζ στο μπάνιο, ξεκινούν από 70€ με το πρωινό.

Στην Αγία Μαρίνα (για καλύτερες τιμές, και για να είστε κοντά στο Ναό της Αφαίας)…

- Το Studio Michalias διαθέτει λιτά αλλά πεντακάθαρα δωμάτια, δυο βήματα από την παραλία, σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 30€ για το δίκλινο με θέα θάλασσα.- Το Ξενοδοχείο Ποσειδών (φωτό, επάνω) προσφέρει ευρύχωρα, φωτεινά δωμάτια σε τιμές που κυμαίνονται στα 31€ το δίκλινο.
- Το Golden Star έχει λιτά αλλά περιποιημένα δωμάτια, στα 30€ το δίκλινο (ή 35€ αν θέλετε και κουζινάκι) και ωραιότατο πρωινό που περιλαμβάνεται στην τιμή.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Αν θες να πεις στους ανθρώπους την αλήθεια, κάν’ τους να γελάσουν, αλλιώς θα σε σκοτώσουν."

Όσκαρ Ουάιλντ, Ιρλανδός συγγραφέας

  • 1864 - Το Ιωνικό κράτος ενώνεται με την Ελλάδα.

© 2002-2018 MEDIA2DAY