7 παραμυθένιοι ξενώνες στο Ναύπλιο

Επτά από τα πιο όμορφα δωμάτια και τις πιο ρομαντικές σουίτες του Ναυπλίου, που αυτή την άνοιξη μας χαρίζουν το «όνειρο» από 49 ως 100€.
7 παραμυθένιοι ξενώνες στο Ναύπλιο
Acronafplia Pension
Από 65€ το δίκλινο, από 85€ το superior δίκλινο, με πρωινό

Το Pension Acronafplia αποτελείται από τέσσερα κτήρια του 19ου αιώνα, διάσπαρτα στην παλιά πόλη του Ναυπλίου. Όποιο κι αν επιλέξετε, θα βρείτε ρομαντικά δίκλινα με όμορφα χρώματα, σιδερένια κρεβάτια, πέτρινους τοίχους, ενώ ορισμένα διαθέτουν θέα προς το λιμάνι και το Μπούρτζι από τα χαριτωμένα μπαλκόνια τους.

Αλθαία
Από 60€ το deluxe δίκλινο (+6€ για πρωινό)

Ξύλινα πατώματα, σιδερένια κρεβάτια, παραδοσιακή διακόσμηση, σύγχρονες ανέσεις και ένας σούπερ μπουφές πρωινού με ελληνικά εδέσματα είναι τα «όπλα» αυτού του ξενώνα στην καρδιά της παλιάς πόλης, μια ανάσα από όλα τα μαγαζάκια και τα αξιοθέατά της.

Chroma Design
Από 49€ το δίκλινο, από 100€ η σουίτα

Ένα όμορφο κτίριο του 19ου αιώνα έγινε ακόμα πιο γοητευτικό, χάρη στο design αυτού του ξενώνα με τα σούπερ χρώματα. Διαθέτει βεράντα με πανοραμική θέα στο Παλαμήδι, την Ακροναυπλία και το Μπούρτζι στον τελευταίο όροφο, retro lounge με βιβλιοθήκη, ενώ τα δωμάτια και οι σουίτες είναι διακοσμημένα με έπιπλα αντίκες, μοντέρνα φωτιστικά, ‘70s στοιχεία και λουλουδάτες ταπετσαρίες.

Pension Δάφνη
Από 65€ το δίκλινο

Μια ανάσα από τη θάλασσα, αυτή η πασνιόν της παλιάς πόλης διαθέτει δωμάτια με εξοπλισμένη κουζίνα, κλασική, ατμοσφαιρική διακόσμηση και βεράντες με θέα στα πλακόστρωτα δρομάκια και στην αυλή του κτιρίου.

Palazzo
Από 60€ το superior δίκλινο

Επίσης στην παλιά πόλη και πέντε λεπτά από την πλατεία Συντάγματος, το Palazzo προσφέρει σουίτες και δωμάτια με ξύλινα δάπεδα, ιδιαίτερη διακόσμηση, μπάνια με μπανιέρα υδρομασάζ και κρεβατοκάμαρες με ατμοσφαιρικό φωτισμό. Με λίγα χρήματα παραπάνω (από 85€) εξασφαλίζετε την δίκλινη σουίτα με υδρομασάζ και βεράντα με θέα θάλασσα.

Amymone and Adiandi
Από 75€ το δίκλινο με πρωινό

Με σούπερ design στην παλιά πόλη, αυτός ο boutique ξενώνας στεγάζεται σε ένα αρχοντικό με δωμάτια που συνδυάζουν το παραδοσιακό με το μοντέρνο στιλ. Έχει ξύλινα δάπεδα και οροφές, ντους με υδρομασάζ, ενώ οι τοίχοι είναι διακοσμημένοι με έργα σύγχρονης τέχνης. Σερβίρεται ελληνικό πρωινό με σπιτικές πίτες και μαρμελάδες, ενώ συνίσταται ιδιαιτέρως για ρομαντζάδα, αφού στο Booking, τα ζευγάρια το βαθμολογούν σχεδόν με το απόλυτο, ήτοι 9,7 στα 10.

Ανθέμιον
Από 71€ το δίκλινο

Βρίσκεται λίγο έξω από το κέντρο, σε ένα κτήμα με κήπους και ελιές και προσφέρει κομψά δωμάτια και σουίτες, καθώς και πισίνα. Τα άνετα και φωτεινά δωμάτια διαθέτουν ξύλινα κρεβάτια, μπαλκόνι με όμορφη θέα και ρομαντική ατμόσφαιρα, ενώ κάποια από αυτά κοιτάζουν προς το Παλαμήδι και την πόλη του Ναυπλίου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v