10 απίστευτα Airbnb στην Ελλάδα

Θέλετε να μείνετε σε ένα πυργόσπιτο στη Μάνη; Σε ένα ηπειρώτικο αρχοντικό; Σε ένα ολόδικό σας σπίτι στο κάστρο της Μονεμβασιάς; Ιδού η ευκαιρία.
10 απίστευτα Airbnb στην Ελλάδα

Μια σπηλιά στην Κρήτη


45 χιλιόμετρα έξω από τα Χανιά, φιλοξενεί δύο ενήλικες και δύο παιδιά, σε 60 σούπερ ατμοσφαιρικά τετραγωνικά, και κοστίζει 39€ ανά διανυκτέρευση.

Ένα στούντιο κρυμμένο μέσα σε έναν εξαρχειώτικο κήπο


Φωλιασμένο μέσα σε έναν χρωματιστό κήπο, ένα μικρούλι στούντιο των 20 τετραγωνικών μέτρων, με δικό του μπάνιο και κουζίνα, φιλοξενεί δύο άτομα με 32€ ανά διανυκτέρευση. 

Ένα νεοκλασικό στην Πλάκα


…με την υπέροχη ταράτσα του να κοιτάζει στα μάτια την Ακρόπολη, φιλοξενεί έως και 5 άτομα και κοστίζει 60€ ανά διανυκτέρευση. 


Μια πέτρινη βίλα με την ωραιότερη θέα στα Ζαγοροχώρια


Απλώνεται σε 130 τετραγωνικά μέτρα, και φιλοξενεί έως 8 άτομα σε τρία υπνοδωμάτια (ένα εκ των οποίων με τζάκι) με 280€ ανά διανυκτέρευση. 

Ένα πέτρινο σπίτι μέσα στο κάστρο της Μονεμβασιάς


Στην καρδιά της καστροπολιτείας, ένα αριστούργημα για σπίτι, με δική του εσωτερική αυλίτσα και δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια, που φιλοξενούν μέχρι 4 επισκέπτες, από 77€ ανά διανυκτέρευση.

 
Ένα σπιτάκι πάνω στη λίμνη της Καστοριάς


…εντάξει, όχι ακριβώς πάνω, βασικά δίπλα στη λίμνη, αλλά τόσο δίπλα που μοιάζει να αιωρείται πάνω από τα ακίνητα νερά της. Φιλοξενεί μέχρι 4 επισκέπτες, με 85€ ανά διανυκτέρευση. 


Μια σοφίτα στην παλιά πόλη του Ναυπλίου


Με το ταρατσάκι της να κοιτάζει κατάματα το Παλαμήδι, στεγάζεται σε ένα υπέροχο παραδοσιακό αρχοντικό (έχει όμως δική της ιδιωτική είσοδο) και φιλοξενεί μέχρι 3 άτομα, με 61€ ανά διανυκτέρευση. 

Ένα παραδοσιακό πυργόσπιτο στη Μέσα Μάνη


Πόσες φορές έχετε την ευκαιρία να μείνετε μέσα σε έναν αυθεντικό μανιάτικο πύργο; Στο σταματημένο στον χρόνο χωριό της Λάγιας, αυτό το πυργόσπιτο φιλοξενεί έως και 10 άτομα, σε τιμές που ξεκινούν από 29€ ανά διανυκτέρευση για δύο ή για τέσσερις, και φτάνουν τα 72€ αν είστε παρέα δέκα ατόμων. 

Ένα διαμέρισμα με την Θεσσαλονίκη… πιάτο


Με αυτή την απίστευτη θέα από το μπαλκονάκι του –και από το κρεβάτι– τι άλλο να ζητήσεις; Το κουκλίστικο αυτό διαμέρισμα, στη γειτονιά της Ρωμαϊκής Αγοράς, φιλοξενεί δύο άτομα με 25€ ανά διανυκτέρευση. 

Ένα σπίτι του Μεσαίωνα στην παλιά πόλη της Ρόδου


Με τις αψίδες του, τις καμάρες του, την υπέροχη εσωτερική του αυλίτσα, μοιάζει βγαλμένο από παραμύθια με δράκους και ιππότες. Φιλοξενεί δύο άτομα, με 50€ ανά διανυκτέρευση. 

Ηρώ Κουνάδη

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v