Ονειρεμένοι ξενώνες στον Όλυμπο

Έξι υπέροχοι ξενώνες στο βουνό των θεών αγναντεύουν τις κορυφές του Ολύμπου και το γαλάζιο του Αιγαίου από τα κουκλίστικα δωμάτιά τους.
Ονειρεμένοι ξενώνες στον Όλυμπο
Φεγγαρόπετρα
Τιμή: Από 55€ το δίκλινο με πρωινό

Στο πιο όμορφο και γραφικό χωριουδάκι της Πιερίας, τον Παλαιό Παντελεήμονα, ο ξενώνας Φεγγαρόπετρα πετυχαίνει σχεδόν… άριστα στις κριτικές του Booking με βαθμολογία 9,9 και μας φιλοξενεί στα άνετα, παραδοσιακά διακοσμημένα, χωριάτικου στιλ δωμάτιά του σε λογικές τιμές. Τα δίκλινα διαθέτουν μπαλκόνι ή αίθριο, ρομαντικά κρεβάτια, ξύλινα πατώματα, ηλεκτρικές κουβέρτες και δωρεάν βιβλία, επιτραπέζια, DVD και μουσικές επιλογές για παιδιά.

Το Παλιό Λιτόχωρο
Τιμή: Από 64€ το δίκλινο με τζάκι

Το χωριό του Λιτοχώρου στους πρόποδες του Ολύμπου αποτελεί την καλύτερη βάση για εξερεύνηση των περιπατητικών και ορειβατικών μονοπατιών. Τα δωμάτια του «Παλιού Λιτοχώρου» είναι άνετα, κλασικά διακοσμημένα, με τεράστια διπλά κρεβάτια, ιδιωτική είσοδο και τζάκι για χουχούλιασμα.

Ippoliti 
Τιμή: Από 55€ το δίκλινο

Στους μικρούς, χαριτωμένους Παλαιούς Πόρους, που αγναντεύουν το βουνό και τις πιερικές ακτές, ο ξενώνας Ippoliti προσφέρει κουκλίστικα δωμάτια, ό,τι πρέπει για ζευγάρια, που θα βρουν εδώ ζεστό καταφύγιο σε δίκλινα με τζάκι, σιδερένια κρεβάτια, παραδοσιακή διακόσμηση με ρομαντικές νότες και μπανιέρα με υδρομασάζ.

Stonehouse Olymp
Τιμή: Από 150€ το σπίτι για 8 άτομα

Η μικρούλα Πέτρα, το χωριουδάκι της πιερικής πλευράς του Ολύμπου με τους μόλις 37 μόνιμους κατοίκους και τα 520 μέτρα υψόμετρο, διαθέτει ένα υπέροχο πέτρινο σπίτι με δύο μεγάλες κρεβατοκάμαρες, και καναπέδες που γίνονται κρεβάτια στο σαλόνι, χωρώντας από δύο έως οκτώ άτομα. Στα 90 τετραγωνικά του, τα μπαλκόνια, την μεγάλη βεράντα, το σαλόνι με το τζάκι, την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και τα δωμάτια του πάνω ορόφου, εσείς και η παρέα σας θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας στο βουνό. Παρέχονται επίσης επιτραπέζια και όλα τα απαραίτητα για ένα χαλαρωτικό σαββατοκύριακο.

Κυβέλη
Τιμή: Από 50€ το deluxe δίκλινο

Χτισμένος από πέτρα, με όμορφη βεράντα, αρχοντικό σαλόνι και άνετα δωμάτια, ο boutique ξενώνας Κυβέλη στους Παλαιούς Πόρους διαθέτει ευρύχωρα δίκλινα με τζάκι και μπαλκόνια με θέα τη θάλασσα και το βουνό. Διαθέτουν ιδιωτική είσοδο και παρέχονται δωρεάν «καλούδια», όπως παντόφλες, προϊόντα περιποίησης και τηλεόραση με καλωδιακά κανάλια.

Πλειάδες 
Τιμή: Από 45€ το δίκλινο με τζάκι

Χτισμένος σε όμορφο σημείο του Παλαιού Παντελεήμονα, ο ξενώνας Πλειάδες προσφέρει παραδοσιακά δωμάτια με ξύλινα ταβάνια, πέτρινους τοίχους, μπαλκόνια με θέα στο χωριό και το βουνό και τζάκι για εξτρά ζεστασιά. Στον ξενώνα θα βρείτε και ένα εξαιρετικό εστιατόριο με τοπικές γεύσεις, καθώς και κοινόχρηστο χώρο με τζάκι για να απολαύσετε ροφήματα ή το ποτό σας τα απογεύματα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v