Μαγικές σουίτες στα ελληνικά βουνά

Στην Πελοπόννησο, τα Ζαγοροχώρια, το Πήλιο και άλλες υπέροχες βουνοπλαγιές, ανακαλύψαμε σουίτες βγαλμένες από τα χειμερινά μας όνειρα.
Μαγικές σουίτες στα ελληνικά βουνά
της Ηρώς Κουνάδη

Για ειδικές περιστάσεις, για τους τυχερούς που παίρνουν ακόμα δώρο Χριστουγέννων, για τη μία εξτραβαγκάντζα τον χρόνο που δικαιούμαστε, βρε αδερφέ, αυτές οι σουίτες στα ελληνικά βουνά είναι βγαλμένες από τα χειμωνιάτικά μας όνειρα –και αξίζουν κάθε ευρώ της τιμής τους.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το Σαββατοκύριακο 16-17 Δεκεμβρίου. Αν έχετε τη δυνατότητα να φύγετε καθημερινές, πιθανότατα θα τις βρείτε χαμηλότερες.

Agnantio studios & suites
Λαγκάδια, Αρκαδία, τηλ.: 2795 043671
Τιμή: 110€ η deluxe σουίτα με πρωινό και τζάκι
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Κρεβάτι με ουρανό, σαλονάκι με μεγάλο πέτρινο τζάκι και μπαλκόνι με φαντασμαγορική θέα στα ειδυλλιακά τοπία γύρω του είναι τα δυνατά χαρτιά της deluxe σουίτας στο Αγνάντιο, που απλώνεται σε 55 τετραγωνικά μέτρα. Το πρωινό συγκεντρώνει την αγάπη του κόσμου στα σχόλια του Booking, κερδίζοντας τη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογία. Τα κατοικίδιά σας είναι επίσης ευπρόσδεκτα εδώ.

Ιλάειρα Mountain Resort
Τόριζα, Ταΰγετος
Τιμές: 115€ για τη σουίτα δύο ατόμων με τζάκι και πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Ένα από τα ωραιότερα ξενοδοχεία που θα βρείτε στις πλαγιές του Ταΰγετου, το υπέροχο Ιλάειρα μας κακομαθαίνει με πανέμορφες σουίτες, η καθεμιά με το δικό της τζάκι, καθιστικό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και συγκλονιστική θέα στις καταπράσινες πλαγιές του Ταΰγετου από το ξύλινο μπαλκόνι της.



King size κρεβάτια, μπάνια με υδρομασάζ και βασιλικό πρωινό με θέα στο δάσος είναι μερικοί ακόμα από τους λόγους που το αγαπάμε.

Zagori Suites Luxury Residences 
Βίτσα, Ζαγοροχώρια, τηλ.: 2653 071076
Τιμή: από 119€ η superior σουίτα με τζάκι και πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Διακοσμημένες με έπιπλα αντίκες, ανατολίτικα χαλιά και φινετσάτα υφάσματα, οι υπέροχες σουίτες του Zagori Suites απολαμβάνουν φαντασμαγορική θέα στα ειδυλλιακά τοπία γύρω τους από τα μπαλκόνια ή τα αίθριά τους.



Το πλούσιο παραδοσιακό πρωινό περιλαμβάνει σπιτικές πίτες, ομελέτες με φρέσκα ντόπια αυγά και λουκάνικα, γάλα από τις φάρμες της περιοχής, ποικιλία από τοπικά σπιτικά επιδόρπια, σπιτικές μαρμελάδες, φρέσκο χυμό πορτοκάλι, φρούτα και πολλά άλλα. Οι δε δραστηριότητες περιλαμβάνουν αίθουσα παιχνιδιών με PlayStation και home cinema, αμερικανικό μπιλιάρδο και πολλά δημιουργικά παιχνίδια.

Forest Suites
Μεγάλο Χωριό, Καρπενήσι, τηλ.: 2237 041155
Τιμή: από 90€ το δίκλινο, 171€ η σουίτα με τζάκι (όλες οι τιμές με πρωινό)
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Φωλιασμένες στην καρδιά του δάσους, πάνω από τα νερά του Καρπενησιώτη ποταμού, στον οποίο απολαμβάνουν πανοραμική θέα από τα μπαλκόνια τους, οι σουίτες του Forest Suites διατίθενται σε πολλά διαφορετικά στιλ και budget, για να διαλέξετε. Δική μας αδυναμία είναι οι σουίτες του επάνω ορόφου, που απολαμβάνουν την καλύτερη θέα στο δάσος, και διαθέτουν σαλόνι με τζάκι και ξεχωριστό υπνοδωμάτιο. Τα κατοικίδιά σας είναι επίσης ευπρόσδεκτα εδώ.

Αντίς Ονείρου 
Μούρεσι, Πήλιο, τηλ.: 2426 049948
Τιμή: 110€ η junior σουίτα με τζάκι και πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ 



Πέτρινοι τοίχοι, ξύλινα πατώματα, μεγάλα γωνιακά τζάκια και φαντασμαγορική θέα στη θάλασσα από τα μεγάλα παράθυρα είναι μερικά από τα δυνατά χαρτιά του Αντίς Ονείρου. Σε αυτά, προσθέστε και το εξαιρετικό πρωινό, με σπιτικές πίτες, χειροποίητες μαρμελάδες και τοπικά γλυκίσματα και τις παροχές που περιλαμβάνουν στρώματα Coco-Mat και επώνυμα προϊόντα περιποίησης, και έχετε κάθε λόγο να το εντάξετε στα άμεσα σχέδιά σας.

Kaimak Inn Spa & Resort
Παλαιός Άγιος Αθανάσιος, Καϊμακτσαλάν, τηλ.: 2381 774340
Τιμή: 140€ η junior σουίτα με τζάκι και πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ 



Η παράδοση συναντά την πολυτέλεια, σε αυτές τις σούπερ ρομαντικές σουίτες με το τζάκι μπροστά στο καθιστικό, το κρεβάτι στο επάνω επίπεδο, την μπανιέρα υδρομασάζ στο μπάνιο και την καταπληκτική θέα στις χιονισμένες αυτή την εποχή πλαγιές του Βόρρα από το μπαλκόνι.



Το πρωινό είναι εξαιρετικό, ενώ το εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρει τοπικές σπεσιαλιτέ. Τα κατοικίδιά σας μένουν εδώ μαζί σας, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Rouista Tzoumerka Resort
Βουργαρέλι, Τζουμέρκα, τηλ.: 2685 022200
Τιμή: 169€ η deluxe σουίτα με τζάκι και πρωινό (δίκλινα δωμάτια από 62€)
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Στην είσοδο του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, ένα κουκλίστικο συγκρότημα από πέτρινα κτίρια στεγάζουν πανέμορφες σουίτες και δίκλινα δωμάτια, διακοσμημένα σύμφωνα με την τοπική αρχιτεκτονική παράδοση.



Η deluxe σουίτα που μας έκλεψε την καρδιά απλώνεται σε 55 τ.μ., έχει δύο ολόδικά της μπαλκονάκια, μεγάλο πέτρινο τζάκι μπροστά στο καθιστικό και μπανιέρα-υδρομασάζ στο μπάνιο. Το σπιτικό πρωινό φτιάχνεται με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα και είναι να γλείφεις τα δάχτυλά σου.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v