Σούπερ ξενοδοχεία για να μείνετε στην Αθήνα

Πέντε ξενοδοχεία και διαμερίσματα στην Αθήνα για σούπερ διαμονή σε στιλάτους χώρους χωρίς να πληρώσετε πάνω από 100€ για το δίκλινο αυτό το φθινόπωρο.
Σούπερ ξενοδοχεία για να μείνετε στην Αθήνα
Ετοιμάζεστε για ταξίδι στην Αθήνα και δεν θέλετε να βρεθείτε σε κάποιο ξενοδοχείο-τρύπα στο κέντρο της πόλης, που υπερχρεώνει τη διαμονή χωρίς να παρέχει τίποτα; Παρακάτω, συγκεντρώνουμε πέντε άκρως στιλάτες και άνετες επιλογές στο κέντρο και εκτός για value for money διαμονή: Για ένα καλό δίκλινο δωμάτιο αυτό το φθινόπωρο, θα πληρώσετε κάτω από 100€.

InnAthens 
Γεωργίου Σουρή 3 και Φιλελλήνων, Σύνταγμα, τηλ: 210 3258555

Στις παρυφές της Πλάκας και μια ανάσα από το Σύνταγμα, με μια όμορφη κρυμμένη αυλή και ένα άκρως μοντέρνο κτίριο, το InnAthens προτείνει διαμονή στην καρδιά της πόλης. Στα δωμάτια παντρεύεται ο ελληνικός χαρακτήρας με το μάρμαρο, το σίδερο και την urban αισθητική. Είναι άνετα, ευρύχωρα, με άπλετο φως, design έπιπλα, πολυτελή μπάνια και μίνιμαλ γραμμές. Το δίκλινο ξεκινά από τα 92€ με πρωινό.

Athenaeum Grand Hotel
Λ. Συγγρού 142, Καλλιθέα, τηλ: 210 9222500

Το νέο τετράστερο ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού βρίσκεται στη γειτονιά της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, μια ανάσα από το κέντρο αλλά και από το παραλιακό μέτωπο για βόλτες στο ΚΠΙΣΝ. Τα δωμάτια ποντάρουν στο λευκό χρώμα και στο φυσικό φως από τις μεγάλες τζαμαρίες που προσφέρουν άπλετη θέα. Χαρακτηρίζονται από μοντέρνα διακόσμηση και διακριτική πολυτέλεια, είναι άνετα (το απλό δίκλινο είναι 25 τ.μ.) ενώ ξεκινούν από 79€ με πρωινό για το deluxe δίκλινο.

City Circus
Σαρρή 16, Ψυρρή, τηλ: 21 30237244

Στην πιο street arty γειτονιά της πόλης, στην καρδιά του Ψυρρή, το City Circus είναι το πιο στιλάτο hostel της Αθήνας, στεγασμένο σε ένα όμορφο νεοκλασικό, που διαθέτει και αυτόνομα δίκλινα με ιδιωτικό μπάνιο. Τα δωμάτια είναι απλά, φωτεινά, με όμορφη θέα που πιάνουν ως Ακρόπολη, με ζωντανά χρώματα και urban vintage αισθητική. Το κοινόχρηστο σαλόνι είναι ένας υπέροχος χώρος για να αράξετε για καφέ και βιβλίο, ενώ ακριβώς δίπλα λειτουργεί το all day Zampano για φαγητό, καφέ ή ποτό. Το δίκλινο με ιδιωτικό μπάνιο ξεκινά από τα 75€.

Loft στην Αγία Παρασκευή
Βαλαωρίτου 13, Αγία Παρασκευή

Μεταξύ Χολαργού και Αγίας Παρασκευής, κοντά στο μετρό του Νομισματοκοπείου για εύκολη πρόσβαση στο κέντρο, βρίσκονται τα διαμερίσματα του Loft2. Είναι μεγάλα (περί τα 60 τετραγωνικά), μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ διαμερίσματος με μεγάλη βεράντα ή με ιδιωτικό κήπο), χωρούν από δύο ως τέσσερα άτομα, έχουν μοντέρνα διακόσμηση και αισθητική, ξύλινα ταβάνια, industrial τοίχους, αίσθηση εξοχικού και πολλές ανέσεις (πλήρη επίπλωση και οικιακές συσκευές, κουζίνα, καθιστικό, τηλεόραση με DVD player, τζάκι, barbecue, ηλεκτρικές κουβέρτες και άλλα καλούδια). Για δύο άτομα, η τιμή κυμαίνεται στα 76€ ανά διανυκτέρευση.

Κεραμεικός Boutique Apartment
Πλαταιών 41, Κεραμεικός

Πρόκειται για ευρύχωρο διαμέρισμα περί τα 50 τετραγωνικά στην καρδιά του Μεταξουργείου, μοντέρνο, με κλασικές ανέσεις, σπιτική ατμόσφαιρα, όμορφα χρώματα και φωτισμό. Διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, όμορφο καθιστικό όπου κυριαρχεί το ξύλο, άνετο υπνοδωμάτιο, μπάνιο και μπαλκόνι με θέα. Επίσης, θα βρείτε τηλεόραση, καφετιέρα, τραπεζαρία και δωρεάν προϊόντα μπάνιου. Για δύο άτομα, η διανυκτέρευση ξεκινά από τα 72€, για τέσσερα, από τα 80€.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v