Δωμάτια στη θάλασσα ως 50€ για τον Σεπτέμβριο

Δεκαπέντε ευκαιρία για διακοπές τον Σεπτέμβριο σε όμορφα δωμάτια στους ωραιότερους καλοκαιρινούς προορισμούς από 35 ως 50€.
Δωμάτια στη θάλασσα ως 50€ για τον Σεπτέμβριο

Επιτέλους, έφτασε η περίοδος που – για όσους τυχερούς οι διακοπές συνεχίζονται, ή τώρα αρχίζουν – βρίσκει κανείς άνετα διαθεσιμότητα στους πιο ωραίους καλοκαιρινούς προορισμούς της χώρας. Και τα 35-50€ που δίνει για ένα δίκλινο, δεν μεταφράζονται σε στούντιο του ενός τετραγωνικού με κρεβάτι εικοσαετίας και χαλασμένο ανεμιστήρα, αλλά σε όμορφα δωμάτια που μας υπόσχονται σεπτεμβριάτικη φιλοξενία στα καλύτερά της. Τις παρακάτω τιμές εντοπίσαμε για το πρώτο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου.

Irene’s Villas, Άνδρος 

Μοντέρνα, ρομαντικά και με θέα στη θάλασσα, τα δωμάτια της Ειρήνης βρίσκονται κοντά στο Νημποριό της Άνδρου, μερικά μέτρα από τη θάλασσα. Στοιχίζουν από 45€ για το δίκλινο.

Seirines Apartments, Τήνος 

Βρίσκονται στον Άγιο Ιωάννη της Τήνου, είναι μεγάλα, λιτά διακοσμημένα, αλλά εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα κουζινικά και διαθέτουν ευρύχωρες βεράντες και ανεξάρτητη είσοδο. Η τιμή τους κυμαίνεται στα 45€.

Nikolas Villas Aparthotel, Σαντορίνη 

Λιτή διακόσμηση και έναν όμορφο κήπο με κοινή πισίνα θα βρείτε στα δωμάτια του Νικόλα στον Περίβολο, μια ανάσα από τις μαύρες αμμουδιές της περιοχής. Στοιχίζουν περί τα 50€ το δίκλινο.

Boutique Florence, Σύρος 

Στην καρδιά της Ερμούπολης, 300 μέτρα από την πλατεία Μιαούλη και στεγασμένα σε ένα κτίριο του 19ου αιώνα, τα ρομαντικά δωμάτια του Boutique Florence στοιχίζουν 50€.

Περιγιάλι, Φολέγανδρος 

Βρίσκεται στην παραλία της Αγκάλης, την πιο οικογενειακή και μία από τις πιο εύκολα προσβάσιμες παραλίες της Φολεγάνδρου, είναι όμορφα διακοσμημένο με καλοκαιρινές πινελιές και διαθέτει βεράντες που κοιτάζουν το απέραντο γαλάζιο. Τα δίκλινα ξεκινούν από 45€ με πρωινό.

Νόστος, Αμοργός 

Απόλυτα κυκλαδίτικα, πνιγμένα στις μπουκαμβίλιες και με λιτή νησιωτική διακόσμηση, τα δίκλινα του Νόστου βρίσκονται στον όρμο της Αιγιάλης στην Αμοργό και στοιχίζουν από 49,50€.

Μυρσίνη, Κέρκυρα 

Στον Άγιο Γεώργιο, λιγότερα από 150 μέτρα από τη θάλασσα, τα δίκλινα στούντιο της Μυρσίνης διαθέτουν εξοπλισμένο κουζινάκι, έναν μεγάλο κήπο και στοιχίζουν περί τα 50€.

Carsazzio Cottage House, Λευκάδα 

Στην Καριά, λιγότερα από 10 χιλιόμετρα από την πόλη της Λευκάδας, το εξοχικό Carsazzio είναι ένα ωραιότατο σπίτι 70 τετραγωνικών με όλες τις απαραίτητες ανέσεις – τιμάται στα 50€ για δύο άτομα.

Time Machine, Ρόδος 

Βίντατζ διάθεση και κάθε πιθανή άνεση διαθέτει το σπίτι-Time Machine στον οικισμό του Παραδεισίου, δίπλα στο αεροδρόμιο της Ρόδου. Η τιμή του για δύο άτομα κυμαίνεται στα 35€ ή 45€ για 4 άτομα.

Aeolis, Λέσβος 

Φωτεινά δωμάτια, μοντέρνα διακόσμηση και διακριτική πολυτέλεια θα βρείτε στο Aeolis στην Ευρειανή της Λέσβου. Το συγκρότημα διαθέτει και δύο ωραιότατες εξωτερικές πισίνες – τα δίκλινα ξεκινούν από τα 40€.

Xenia, Πόρος

Ευρύχωρα δωμάτια, θέα στο Νεώριο και στην πόλη του Πόρου, κλασικό στιλ, χορταστικό πρωινό και οικογενειακή ατμόσφαιρα θα συναντήσετε στο Xenia του Πόρου – σε τιμές από 49€ με πρωινό για το δίκλινο.

Το Χωράφι του Νικόλα, Σύβοτα 

Πέντε λεπτά με τα πόδια από τη θάλασσα, το Χωράφι του Νικόλα είναι ένας ξενώνας με άνετα στούντιο μέσα στο πράσινο. Διαθέτει εξοπλισμένη κουζίνα με όλες τις απαραίτητες συσκευές και τον εξοπλισμό και τιμάται στα 48€ για δύο άτομα.

Ελατόδασος, Χαλκιδική 

Συνδυάζει βουνό και θάλασσα, στα ορεινά της Χαλκιδικής, στο χωριό Ταξιάρχης, καλή βάση εξόρμησης και για την Κασσάνδρα και για τη Σιθωνία. Τα δωμάτια είναι άνετα, παραδοσιακά και στοιχίζουν περί τα 45€ για δύο άτομα.

Το Λιμανάκι, Πήλιο 

Πηλιορείτικο στιλ, ξύλο, μπαλκονάκια που κοιτάζουν το Αιγαίο και υπέροχο πρωινό με τοπικά εδέσματα, τέσσερα λεπτά από την παραλία των Αγίων Σαράντα στο Χορευτό: Στο Λιμανάκι θα… αράξετε, πληρώνοντας για το δίκλινο περί τα 40€ με πρωινό.

Katrina House, Ρέθυμνο 

Στην καρδιά της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου, με φόντο την Φορτέτζα, τα διαμερίσματα της Κατρίνα είναι… κανονικά ευρύχωρα σπίτια, με φωτεινά χρώματα, εξοπλισμένη κουζίνα, ντουλάπες, πλυντήριο, ανεξάρτητη είσοδο και wifi – στοιχίζουν περί τα 50€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v