Βρήκαμε τα οικονομικότερα δωμάτια για τον Αύγουστο

Δεκατέσσερα ωραιότατα δωμάτια, νησιώτικα και στεριανά, από 25€ μέχρι 42€ το δίκλινο στην καρδιά του Αυγούστου.
Βρήκαμε τα οικονομικότερα δωμάτια για τον Αύγουστο
της Ηρώς Κουνάδη

Αν μπορούσαμε να διαλέξουμε, θα κρατάγαμε όλη μας την άδεια για τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο –τότε που οι τιμές είναι στο μισό και παρακάτω, και οι περισσότερες παραλίες για πάρτη μας. Επειδή, όμως, αυτό δε γίνεται πάντα, ή τουλάχιστον δε γίνεται για όλους, σας βρήκαμε τα φθηνότερα διαθέσιμα δωμάτια σε νησιά και σε στεριά, για να κάνετε όσο το δυνατόν οικονομικότερες διακοπές (και) τον Αύγουστο.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου (12-13/8). Τις καθημερινές, ενδέχεται να πετύχετε και κατά τι χαμηλότερες.

Έλα να πάμε στο νησί…

- Στο Σιδάρι της Κέρκυρας το Katsaros Studios έχει περιποιημένα, ευρύχωρα στούντιο γύρω από την πισίνα του, σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 40€ το δίκλινο.

- Στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς δεν θα χρειαστείτε περισσότερα από 45€ για ένα μεγάλο στούντιο δύο ατόμων στο Pagonis Studios

- Στην Πέτρα της Λέσβου, στο Annamaria Studios το στούντιο των 32 τ.μ. που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τρία άτομα κοστίζει 40€.

- Στο Καρλόβασι της Σάμου βρήκαμε τα οικονομικότερα διαμερίσματα της λίστας μας: 25,50€ το μεγάλο δίκλινο στούντιο, στο Leventis Studios.

- Στη Χίο, το γλυκύτατο Άρωμα Μαστίχας έχει όμορφα, πέτρινα δωμάτια στα 40€ το δίκλινο (συν 5€ το άτομο προαιρετικά για πρωινό).

- Στον Πάνορμο της Καλύμνου, το Climbing House προσφέρει φωτεινά, ευρύχωρα στούντιο σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 35€ το δίκλινο.

Ναύτης βγήκε στη στεριά…

- Στην Αρχαία Ολυμπία, τα ωραιότατα Melia, Ποσειδών και Ηρακλής έχουν όμορφα και ευρύχωρα δωμάτια στα 36€ το δίκλινο.

- Στην δροσιά της Ορεινής Κορινθίας, όχι μακριά από τις παραλίες του Ξυλόκαστρου και του Κιάτου, το Αρχοντικό Κεφαλάρι, στο ομώνυμο χωριουδάκι, έχει κουκλίστικα δωμάτια στα 35€ το δίκλινο.

- Στους παραθαλάσσιους Χράνους της Μεσσηνίας, το Sokrates Apartments προσφέρει λιτά αλλά περιποιημένα διαμερίσματα των δύο ατόμων, σε τιμές που ξεκινούν από 32€ το δίκλινο.

- Στη Δάφνη Καλαβρύτων, πολύ κοντά στις όχθες και τη λίμνη του Λάδωνα, το Ξενοδοχείο Δήμητρα προσφέρει όμορφα δωμάτια στα 40€ το δίκλινο με πρωινό.



- Στο πανέμορφο Γαλαξίδι, το Φιλοξένια έχει ωραία δωμάτια σε τιμές που ξεκινούν από 40€ το δίκλινο. 

- Στις ακτές του Πηλίου, στον Κάλαμο κοντά στην Αργαλαστή, βρήκαμε τα οικονομικότερα στούντιο της περιοχής, εκείνα της Aristea Galanou, που δεν ξεπερνούν τα 35€ το δίκλινο. 

- Στα Καλά Νερά του Πηλίου, το Hotel Victoria απέχει ένα λεπτό με τα πόδια από την παραλία, οι δε τιμές του κυμαίνονται στα 42€ το δίκλινο. 

- Στη δροσιά του Αγίου Λαυρεντίου, ενός από τα ομορφότερα ορεινά χωριά του Πηλίου, το Ξενοδοχείο η Φωλιά έχει πανέμορφα δωμάτια με βεράντες στα 40€ το δίκλινο με πρωινό. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v