Σούπερ ευκαιρίες για φτηνές διακοπές τώρα

H high season του ελληνικού καλοκαιριού δεν μας πτοεί και βρίσκουμε τις καλύτερες ευκαιρίες σε δημοφιλείς προορισμούς – νησιώτικους και μη.
Σούπερ ευκαιρίες για φτηνές διακοπές τώρα
Αύγουστος και οικονομική διαμονή γίνεται; Γίνεται, αν… ψαχτούμε και κάνουμε τις κατάλληλες επιλογές σε καταλύματα και ξενοδοχεία.

Από το Πήλιο μέχρι τη Λευκάδα και από τη Νάξο μέχρι τη Μήλο, βρήκαμε σούπερ ευκαιρίες σε καλές τιμές – για high season- και προτείνουμε να κάνετε τις κινήσεις σας άμεσα, γιατί δε θα παραμείνουν εκεί για πάντα.

* Οι τιμές αφορούν το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου και είναι μέσω Booking.com

Πήλιο
Milopotamos, Pelion, Greece
Αν το καλοκαίρι για εσάς δεν σημαίνει (μόνο) θάλασσα, τότε στο Πήλιο θα βρείτε τον απόλυτο προορισμό που συνδυάζει και τα δύο. Παραθαλάσσια, βρήκαμε στα παραδοσιακά δωμάτια του Γοργόνα στο χωριό Μηλίνα, στούντιο με θέα θάλασσα με 50€/διανυκτέρευση, ενώ στην ορεινή Μακρινίτσα το ξενοδοχείο Αδάμ προσφέρει ωραιότατα καταλύματα με θέα στον Παγασητικό από 42€ για ένα δίκλινο με πανοραμική θέα και πρωινό.  

Διαβάστε επίσης: Παγασητικός: Όταν το Πήλιο ακουμπά τη θάλασσα 

Πάργα
Parga (Greece)
Σπάνια φυσική ομορφιά, πλούσια ιστορία, καταπράσινα νησάκια και παραμυθένιες παραλίες στα πέριξ είναι η προίκα της πανέμορφης Πάργας. Ενδώστε στην γοητεία της και κλείστε όσο ακόμα προλαβαίνετε δίκλινο στα οικονομικά δωμάτια του Nikolaou House στο κέντρο της (54€ για ένα στούντιο δύο ατόμων με μπαλκόνι) ή στο Saint Sunday Parga στην Αγία Κυριακή (60€ για ένα δίκλινο).

Διαβάστε επίσης: Η «κοσμοπολίτικη» πριγκίπισσα της Ηπείρου 

Νάξος
Naxos Island, Greece
Αφού έσπασε το ρεκόρ τηγανιτής πατάτας σίγουρα δε θα πεινάσετε αν την επισκεφθείτε. Και σίγουρα δε θα πείτε πως δεν ζήσατε το καλοκαίρι σε ένα από τα ομορφότερα νησιά των Κυκλάδων. Στον Ανεμόμυλο στην Αγία Άννα μάλιστα, θα βρείτε ωραιότατα δωμάτια με πισινα και ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα από 57€, στο Chrysanthi Studios στον Άγιο Προκόπιο δίκλινο στούντιο με 60€, και στο ξενοδοχείο Μαρούλης δίκλινο με 65€.

Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα της Νάξου 

Μήλος
Tsigrado Beach
Συγκλονιστικά ηλιοβασιλέματα, βαρκάδες από τον Αδάμαντα, βόλτες στο γραφικό ψαροχώρι των Πολλωνίων και πολλά ακόμα στο νησί το οποίο είναι πολλά παραπάνω από ένα απλό «ζευγαρονήσι». Ωραιότατες τιμές για δίκλινο σε εξίσου όμορφο περιβάλλον προσφέρει το Moraitis Studios στο χωριό Πάχαινα κοντά στα Πολλώνια (58€ για ένα δίκλινο).

Πάρος
ant
Εν ριπή οφθαλμού εξαφανίζονται τα δωμάτια στην δημοφιλή Πάρο, με την παλιά Πόλη και το Κάστρο της, τη Νάουσα και την έντονη νυχτερινή ζωή. Όμως αυτό δε σημαίνει πως δε θα βρείτε καλές ευκαιρίες διαμονής στο νησί με τις χρυσαφένιες αμμουδιές. Στην Παροικιά, το Pension Chanioti διαθέτει ωραιότατα δίκλινα με 50€ ανά βράδυ, ενώ στο ξενοδοχείο Φυσιλάνης στην παραλία του Λογαρά βρήκαμε budget δίκλινο με 52€. Στο παραθαλάσσιο χωριό της Αλυκής τέλος, στο Narkissos, θα βρείτε άνετα στούντιο με μπαλκόνι με 60€, με πρωινό.

Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα της Πάρου

Ρόδος
Haraki Dusk
Τα’χει όλα: Και σούπερ παραλίες, και μια μαγική μεσαιωνική πόλη, και συγκλονιστικά τοπία, και τόσα μέρη για να δείτε σε μια εβδομάδα διακοπών (και βάλε), και low budget λύσεις. Στο Lindos Athena κοντά στην παραλία της Λίνδου, με πισίνα και άνετα δωμάτια, βρήκαμε δίκλινο με 41€, και στο ξενοδοχείο Ίκαρος στον Αρχάγγελο, δίκλινο με θέα στον κήπο με 40€.

Διαβάστε επίσης: Ιδού η Ρόδος… φτηνά 

Λευκάδα
Lefkada
Βουτιές και ηλιοβασιλέματα. Φρέσκο ψάρι με φόντο το τιρκουάζ του Ιονίου. Εξερευνήσεις σε φαράγγια, καταρράκτες και μεσαιωνικά κάστρα, σε ένα νησί που ανοίγει απλόχερα την αγκαλιά του, χωρίς να μας ανησυχεί με… απαγορευτικά απόπλου και έξοδα ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Κοντά στην παραλία του Αγίου Ιωάννη, βρήκαμε ωραιότατο στούντιο τριών ατόμων στην Pension Maria με 60€ το βράδυ, ενώ στο ήσυχο και βολικό από άποψη τοποθεσίας κέντρο της Λευκάδας, το Thalero Holidays Center θα βουτάτε στην άνετη πισίνα και θα βρείτε στούντιο δύο ατόμων με 63€.

Σαμοθράκη
Samothraki
Το νησί των μεγάλων θεών, των καταρρακτών, της άγριας ομορφιάς και της… Νίκης, είναι ένα ονειρεμένο μέρος που αξίζει να ανακαλύψετε, και να παραδοθείτε στην μυστηριακή του ατμόσφαιρα. Ενώ τα κάνετε όλα αυτά, οικονομικά δωμάτια θα βρείτε στο Kyrkos στην παραλία της Καμαριώτισσας (50€ για ένα στούντιο), και στο πνιγμένο στο πράσινο Armonia Rooms στα Θέρμα με 47€ για ένα δίκλινο.

Διαβάστε επίσης: Η Σαμοθράκη είναι ένα όνειρο

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v