Σούπερ δωμάτια ως 50€… στη στεριά

Στην Πελοπόννησο, την Εύβοια και τις βόρειες ακτές του Κορινθιακού βρήκαμε τέλεια οικονομικά δωμάτια για διακοπές και weekends χωρίς ακτοπλοϊκά.
Σούπερ δωμάτια ως 50€… στη στεριά
της Ηρώς Κουνάδη

Τα αγαπάμε τα νησιά. Αν ήταν στο χέρι μας, θα περνούσαμε όλο το καλοκαίρι στα νησιά. Στο βωμό της οικονομίας, όμως, και του ταμείου που είναι μείον, τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια είναι τα πρώτα που καίγονται. Δε χαιρόμαστε γι’ αυτό. Προκειμένου να μην πάμε διακοπές, όμως, ή να περάσουμε όλα τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού στην Αθήνα, κλείνουμε δωμάτια… στεριανά, στην Πελοπόννησο, την Εύβοια και τις παραλίες του Κορινθιακού, και κρατάμε τα ρέστα για παγωτά –ή καλαμαράκια.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου (5-6/8). Τις καθημερινές, ενδέχεται να τις βρείτε κατά τι χαμηλότερες.

Στην Πελοπόννησο…


- Ο πανέμορφος Ξενώνας Messana στην Αρχαία Μεσσήνη είναι ό,τι πρέπει για αρχαιολάτρεις, αλλά και για να εξερευνήσετε τις φανταστικές παραλίες γύρω από την Καλαμάτα (50€ το δίκλινο).
- Το Αρμενάκι στη Σαμπατική, κοντά στο Λεωνίδιο, απέχει ελάχιστα βήματα από την παραλία και είναι ό,τι πρέπει για να εξερευνήσετε την εν πολλοίς άγνωστη ανατολική ακτή της Πελοποννήσου (43€ το στούντιο δύο ατόμων με θέα θάλασσα).
- Το Panorama Rooms βρίσκεται στον Πύργο Διρού, στην καρδιά της Μάνης και προσφέρει λιτά αλλά περιποιημένα δωμάτια με θέα στη θάλασσα (48€ το δίκλινο με πρωινό).
- Το Kakovatos Studios στον Κακόβατο απέχει λίγα λεπτά με τα πόδια από τη μεγάλη αμμουδερή παραλία του Καϊάφα, στη δυτική ακτή της Πελοποννήσου (45€ το δίκλινο στούντιο).

Στην Εύβοια…


- Το Ξενοδοχείο Ζάγκας στις Ροβιές απέχει 50 μόλις μέτρα από την θάλασσα, και αποτελεί ιδανική βάση για να εξερευνήσετε τη Βόρεια Εύβοια (35€ το δίκλινο).
- Το Ξενοδοχείο Γαλήνη στα Λουτρά της Αιδηψού είναι επίσης ωραιότατη βάση και για τις παραλίες της Βόρειας Εύβοιας, και για τα περίφημα Λιχαδονήσια (45€ το δίκλινο με πρωινό).
- Το Avantis Apartments στα Περιβόλια μπορεί να μην βρέχεται από κύμα, είναι όμως σε σημείο ιδανικό για να εξερευνήσετε τις παραλίες από την πλευρά του Αιγαίου –Κορασίδα, Κλιμάκι, Μουρτερή, Αγίους Αποστόλους και πάει λέγοντας (45€ το μεγάλο διαμέρισμα δύο ατόμων).
- Το Antonia’s Apartments στο Γυμνό, 25 χιλιόμετρα έξω από την Χαλκίδα, προσφέρει κουκλίστικα, ευρύχωρα διαμερίσματα λίγα χιλιόμετρα μακριά από τις παραλίες του Ευβοϊκού (49€ το διαμέρισμα δύο ατόμων).

Στις παραλίες της Στερεάς…


- Το Ξενοδοχείο Akti στη Ναύπακτο έχει κουκλίστικα δωμάτια σε έντονα χρώματα και βρίσκεται δίπλα στα τείχη του ενετικού κάστρου (50€ το δίκλινο).
- Το Antikyra Beach Hotel στην Αντίκυρα προσφέρει ευρύχωρα δωμάτια, λίγα μόνο βήματα μακριά από την παραλία (45€ το δίκλινο).
- Το Holiday Tolofona βρίσκεται επάνω στην ομώνυμη παραλία της Ερατεινής και προσφέρει μεγάλα, λιτά αλλά περιποιημένα διαμερίσματα με κουζίνα (47€ το δίκλινο).
- Το Ξενοδοχείο Κούκωνας είναι ό,τι πρέπει για στεριανές βουτιές και απογευματινή ρομαντζάδα στο Γαλαξίδι (50€ το δίκλινο).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v