Βίλες για παρέες στον Σαρωνικό

Σπίτια και βίλες για μικρές και μεγάλες παρέες που θέλουν να ξεκαλοκαιριάσουν στα νησιά και τις ακτές του Σαρωνικού.
Βίλες για παρέες στον Σαρωνικό
Θάλασσα στα πέντε βήματα, άραγμα με την παρέα, αυτονομία και άνεση… έως πολυτέλεια και τιμές που μοιράζονται ως και διά του οκτώ. Οι βίλες και τα διαμερίσματα για μεγάλες παρέες και οικογένειες που εντοπίσαμε στα νησιά και τις ακτές του Σαρωνικού είναι μία ωραιότατη συνταγή για οικονομικές διακοπές ή σούπερ παρεΐστικα σαββατοκύριακα αυτό το καλοκαίρι.
Οι τιμές που ακολουθούν προέκυψαν από αναζήτηση για καταλύματα με διαθεσιμότητα στα μέσα Ιουλίου.

Esperides Maisonettes
Πού: Αγία Μαρίνα, Αίγινα
Πόσο: Από 80€ τη βραδιά για 4 άτομα

Ιδανικό για τετραμελείς παρέες ή οικογένειες, το διαμέρισμα Esperides βρίσκεται κοντά στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στο νησί της Αίγινας. Η μεζονέτα 45 τετραγωνικών περιλαμβάνει δύο επίπεδα με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο, ένα σαλόνι με δύο επιπλέον κρεβάτια, δύο μπάνια, μπαλκόνι και μία μεγάλη αυλή με κοινή πισίνα.

Lemon Forest Cottage
Πού: Πόρος
Πόσο: Από 85€ τη βραδιά για 6 άτομα

Σε όμορφη τοποθεσία, κοντά στο λεμονόδασος αλλά και στο λιμάνι του Πόρου, αυτό το σπίτι των 85 τ.μ. χωρά ως και έξι άτομα, τα οποία θα απολαύσουν τα λιτά αλλά άνετα δωμάτια, την εξοπλισμένη κουζίνα, τον κήπο, τη σάουνα, το μπάρμπεκιου και άλλες παροχές. Οι κλίνες χωρίζονται σε ένα μεγάλο τετράκλινο υπνοδωμάτιο και ένα σαλόνι με καναπέ-κρεβάτι για δύο.

Spetses Swim and Stay
Πού: Σπέτσες
Πόσο: Από 220€ τη βραδιά για 7 άτομα

Μόλις 600 μέτρα από το μουσείο της Μπουμπουλίνας στην περαντζάδα των Σπετσών, αυτό το εξοχικό σπίτι των 140 τετραγωνικών διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και ένα σαλόνι, αίθριο, μπαλκόνι με θέα, μπάνιο με άνετη μπανιέρα, όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την κουζίνα και το μπάνιο, ενώ βρίσκεται σχεδόν… κυριολεκτικά πάνω από τη θάλασσα.

Poseidon Beach Villas 
Πού: Σούνιο
Πόσο: Από 180€ τη βραδιά για 4 άτομα, 280€ για 5 άτομα, 300€ για 8 άτομα

Εκεί που ο Σαρωνικός συναντά το Αιγαίο, δίπλα από τα ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, θα βρείτε ένα συγκρότημα αυτόνομων κατοικιών-διαμερισμάτων. Το πιο άνετο και όμορφο είναι το Bishop’s House 103 τ.μ. με χωρητικότητα οκτώ ατόμων σε δύο υπνοδωμάτια και ένα σαλόνι με δύο καναπέδες-κρεβάτια. Βρίσκεται πάνω από τον αιγιαλό, διαθέτει υπέροχη θέα στη θάλασσα και μια άνετη τραπεζαρία για τα γεύματα μιας μεγάλης παρέας ή δύο τετραμελών οικογενειών.

Olivieri House
Πού: Ύδρα
Πόσο: Από 230€ τη βραδιά για 6 άτομα

Ένα παραδοσιακό νησιώτικο σπίτι 140 τ.μ. κοντά στο λιμάνι του Καμινιού, διαθέτει δύο ορόφους με όμορφες βεράντες και κήπο, 15 λεπτά από το λιμάνι της Ύδρας. Σε κάθε όροφο υπάρχει από ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο και κουζίνα, ενώ κάθε όροφος έχει ξεχωριστή είσοδο, για περισσότερη ιδιωτικότητα, αν για παράδειγμα κάνετε διακοπές με άλλο φιλικό ζευγάρι. Οι παροχές περιλαμβάνουν τηλεόραση, πλυντήριο ρούχων, κλιματισμό, πιστολάκι, ενώ επιτρέπονται και τα κατοικίδια.

Sandra’s Sea View 
Πού: Σούνιο
Πόσο: Από 125€ για 4 άτομα, 145€ για 5 άτομα, 165€ για 6 άτομα

Πέντε λεπτά από την παραλία του Χάρακα και πέντε χιλιόμετρα από το Ναό του Ποσειδώνα, το αυτόνομο διαμέρισμα της Σάντρας είναι 81 τετραγωνικών, διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και ένα σαλόνι με καναπέ-κρεβάτι, μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα, αίθριο, κλιματισμό, εξοπλισμένη κουζίνα, σαλόνι με πλήρη ηλεκτρικό εξοπλισμό, από DVD player μέχρι υπολογιστή, επιτραπέζια παιχνίδια και δύο μπάνια.

Zita Apartment
Πού: Γλυφάδα
Πόσο: Από 300€ για 8 άτομα

Για κάτι πιο κοντινό στο κέντρο της Αθήνας, αλλά χωρίς να βρίσκεστε μακριά από τη θάλασσα, αυτό το διαμέρισμα στη Γλυφάδα, περί τα 2 χιλιόμετρα από την πλαζ, είναι τεράστιο (320 τ.μ.), διαθέτει μπαλκόνια, βεράντες και αυλή με πισίνα και υπέροχη θέα, εξοπλισμένη κουζίνα και καθιστικό, δύο μπάνια, μπάρμπεκιου, wifi και πολλές ακόμα παροχές για οκτώ άτομα, που θα βολευτούν ωραιότατα σε τρία υπνοδωμάτια και δύο καθιστικά με καναπέδες-κρεβάτια.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v