Σούπερ δωμάτια για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς

Ο Μάιος ξεκινά με τριήμερο και έχουμε δέκα σούπερ δωμάτια σε λογικές τιμές για να οργανώσετε την πρώτη μαγιάτικη εξόρμησή σας.
Σούπερ δωμάτια για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς
Στο βουνό για να πιάσουμε τον Μάη πλέκοντας στεφάνια στο δάσος; Ή μήπως στο νησί για ουζάκια στην ανοιξιάτικη λιακάδα και ίσως την πρώτη απόπειρα για βουτιά; Όποιο κι αν είναι το όνειρό σας για την ιδανική Πρωτομαγιά – που φέτος μας χαρίζει ένα βολικότατο τριήμερο – εμείς σας έχουμε και το κατάλληλο δωμάτιο για να οργανώσετε την απόδρασή σας. Και το καλύτερο: Χωρίς να ξοδέψετε πάνω από 65€ για ένα δίκλινο. Φύγαμε για…

…το Δίκορφο, στα Ζαγοροχώρια

Θα μείνετε στο Art Deco Bed&Breakfast που προφέρει deluxe δίκλινα με χωριάτικη αλλά ρομαντική διακόσμηση, άνετο καθιστικό και υπέροχη βεράντα με θέα. Από εδώ θα νοικιάσετε και ποδήλατα για να εξερευνήσετε την υπέροχη φύση, ανάμεσα στα Ιωάννινα και το φαράγγι του Βίκου. Το δίκλινο για το τριήμερο στοιχίζει από 65€ τη βραδιά.

…το Χορευτό, στο Πήλιο

Θα μείνετε στον ξενώνα Αγνάντι με τα φωτεινά δωμάτια, τις λεπτομέρειες από ξύλο και πέτρα, τα ολάνθιστα μπαλκόνια και την κοντινή απόσταση από τη θάλασσα, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από την παραλία και τις ψαροταβέρνες του Χορευτού. Το δίκλινο στοιχίζει 55€.


…τα παράλια της Δυτικής Πελοποννήσου

Θα μείνετε στο Apollo Resort Art Hotel στην περιοχή Φαρμάκα κοντά στην Κυπαρισσία, σε ένα ήσυχο, καταπράσινο περιβάλλον με σουίτες και ευρύχωρα δωμάτια διακοσμημένα με ζεστά χρώματα και εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις. Από εδώ, θα εκδράμετε στα παράλια της δυτικής Πελοποννήσου, στην Κυπαρισσία αλλά και στο δάσος όπου κρύβονται οι υπέροχοι καταρράκτες της Νέδας. Τα δίκλινα στοιχίζουν 52,50€.

…την Εύβοια

Θα μείνετε στο Αρχοντικό Κύμης Boutique Hotel με τα αριστοκρατικά δωμάτια με τα χειροποίητα έπιπλα, τα δρύινα δάπεδα και τους ζωγραφισμένους στο χέρι τοίχους. Τα δίκλινα στοιχίζουν 50€ ενώ η περιοχή ενδείκνυται ως βάση για να εξερευνήσετε την ανατολική και την βόρεια Εύβοια.

…την Άνδρο

Θα μείνετε στη Villa Fiamegou με τα όμορφα, περιποιημένα δωμάτια στο Μπατσί, μια ανάσα από τη θάλασσα, στην τιμή των 57,50€ για το δίκλινο.

…το Δίλοφο, στα Ζαγοροχώρια

Θα μείνετε στον ξενώνα Αλθαία, με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, την ηπειρώτικη πέτρα, τη θέα στις κορυφές της Τύρφης και τις εγκαταστάσεις υδρομασάζ και μπάρμπεκιου που μπορούν να απολαύσουν όλοι οι ένοικοι. Η τιμή του δίκλινου για το τριήμερο είναι 55€. 

…την Αίγινα

Θα μείνετε στο The Beachhouse apartments and villas που διαθέτει ρομαντικά, νησιώτικα δωμάτια με θέα στη θάλασσα στην περιοχή της Βαγίας. Τα δωμάτια περιλαμβάνουν καθιστικό και εξοπλισμένο κουζινάκι, ενώ θα βρείτε και εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου. Τα δίκλινα στοιχίζουν 48,50€.

…την Ύδρα

Θα μείνετε στον Ξενώνα Θεανώ, ένα πετρόχτιστο σπιτάκι με πολύχρωμο κήπο δέκα λεπτά από το λιμάνι της Ύδρας, με μικρά αλλά φωτεινά και όμορφα διακοσμημένα δωμάτια κοντά στο Μουσείο Κουντουριώτη και τη Σχολή Καλών Τεχνών. Τα δίκλινα στοιχίζουν από 48,50€.

…τη Ζαγορά, στο Πήλιο

Θα μείνετε στον Ξενώνα Καπανιάρης για πιο γραφικό περιβάλλον στο χωριό-σταρ του Πηλίου. Εδώ θα βρείτε μοντέρνα δωμάτια με σύγχρονη επίπλωση, θα βολτάρετε στα σοκάκια και, αν έχετε όρεξη για θάλασσα, θα κατηφορίσετε μόλις 7 χιλιόμετρα ως το Αιγαίο. Τα δίκλινα στοιχίζουν 55,10€.

…τη Μονεμβασιά

Θα μείνετε στο "Μαλβάζια Παραδοσιακά Ξενοδοχεία, που βρίσκεται λίγα βήματα από την πύλη του Κάστρου, μέσα στον οικισμό της Μονεμβασιάς και διαθέτει ειδυλλιακά δωμάτια με όλες τις ανέσεις και εξαιρετική θέα στη θάλασσα και τα ανατολικά τείχη. Τα economy δίκλινα δωμάτια ξεκινούν από τα 65€ τη βραδιά τις καθημερινές - το τριήμερο ενδέχεται οι τιμές να είναι αυξημένμες, αλλά η θέα, η τοποθεσία και οι ανέσεις το αξίζουν και με το παραπάνω.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v