Δωμάτια για το… Πάσχα της τελευταίας στιγμής

Υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα δωμάτια για τις γιορτές του Πάσχα που να μη στοιχίζουν έναν ολόκληρο μισθό; Ψάξαμε και βρήκαμε… ευκαιρίες της τελευταίας στιγμής.
Δωμάτια για το… Πάσχα της τελευταίας στιγμής
Ήρθε και πάλι εκείνη η ώρα που, ενώ είχατε πει φέτος να μην πάτε πουθενά για Πάσχα, πλησιάζει η Μεγάλη Εβδομάδα και σκέφτεστε ότι θέλετε να ξεφύγετε, να κάνετε ένα ταξίδι και να γιορτάσετε χαλαροί. Δεν χρειάζεται να φοβάστε όμως ότι δεν θα βρείτε δωμάτια – και δη σε λογικές τιμές. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε ξενώνες και δωμάτια στις πιο όμορφες ορεινές και νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας, που έχουν διαθεσιμότητα για το τετραήμερο του Πάσχα, σε τιμές από 40 ως 70€.

Στο Πήλιο

το Αρχοντικό Ουρανία στη Μακρινίτσα προσφέρει δίκλινα δωμάτια με παραδοσιακή διακόσμηση και θέα στο βουνό από 70€ τη βραδιά.
ο Ξενώνας Σαράφης στον πανέμορφο Άγιο Λαυρέντιο προσφέρει λιτά, αλλά περιποιημένα δίκλινα δωμάτια με θέα στο βουνό, από 40€.
το Αρχοντικό Διομήδης στη Μακρινίτσα διαθέτει παραδοσιακά δίκλινα, σε ένα όμορφο κτίριο του 18ου αιώνα στην πλατεία του χωριού, από 45€ τη βραδιά.

Στα Ζαγοροχώρια

το Αρχοντικό Ζαρκάδα στην κεντρική πλατεία του γραφικού Μονοδενδρίου, προσφέρει άνετα ρομαντικά δίκλινα με πρωινό, από 70€ τη βραδιά.
ο Ξενώνας του Νικόλα στο ανεξερεύνητο Κουκούλι, πλάι στο φαράγγι του Βίκου παρέχει λιτά, παραδοσιακά δωμάτια με πρωινό στα 55€ τη βραδιά.
το ξενοδοχείο Παπιγκιώτης στο όμορφο Τσεπέλοβο του Ζαγορίου είναι πετρόχτιστο και διαθέτει προσεγμένα δίκλινα που μαζί με πρωινό στοιχίζουν 60€ τη βραδιά.

Στην Ορεινή Ναυπακτία

το Πανδοχείο της Ρήνας στην Άνω Χώρα διαθέτει κλασικά δωμάτια με όλες τις ανέσεις και θέα στα Βαρδούσια, από 60€ τη βραδιά με πρωινό.
οι Δρυάδες στην Αμπελακιώτισσα της Άνω Χώρας είναι ένα εντυπωσιακό παραδοσιακό κτίσμα με περιποιημένα στούντιο που στοιχίζουν 60€ τη βραδιά με πρωινό.
η Αγράμπελη στο συνεχώς ανερχόμενο Μεγάλο Χωριό διαθέτει απλά, χωριάτικου στιλ δωμάτια δίπλα στον Καρπενησιώτη ποταμό, από 40€ τη βραδιά.

Στα κοντινά νησιά

οι 9 Μούσες, σε καταπράσινο περιβάλλον, μια ανάσα από την Χώρα της Άνδρου προσφέρουν μοντέρνα, ρομαντικά στούντιο στα 70€ τη βραδιά.
το Bay’s Hotel στις Σπέτσες, σε κεντρικό σημείο και κοντά στο Κοκκινάρι προσφέρει λιτά, φωτεινά δωμάτια από 70€ με πρωινό.
το Hotel Angela στην Αγία Μαρίνα της Αίγινας αποτελεί μία από τις πιο value for money επιλογές, σε μια ήσυχη περιοχή, με περιποιημένα, κλασικά δίκλινα από 45-50€ τη βραδιά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v