Monogram: Ένα ξενοδοχείο-κόσμημα για τη Θεσσαλονίκη

Urban style αισθητική, value for money παροχές και κορυφαία τοποθεσία δίνουν αφορμές για ακόμα ένα city break στη Θεσσαλονίκη.
Monogram: Ένα ξενοδοχείο-κόσμημα για τη Θεσσαλονίκη
Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, το Monogram Hotel είναι το ολοκαίνουργιο φιλόξενο ξενοδοχείο της πόλης που μας προσκαλεί να ετοιμάσουμε αμέσως βαλίτσα για την όμορφη συμπρωτεύουσα. Η νέα ξενοδοχειακή άφιξη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης παντρεύει αρμονικά τις καλαίσθητες επιλογές διαμονής, το μοντέρνο minimal design, τη θερμή φιλοξενία και τις value for money υπηρεσίες 4 αστέρων και μετατρέπεται σε top ορμητήριο για τους ταξιδιώτες αναψυχής, αλλά και τους business επισκέπτες της πόλης.

Στον αριθμό 5 της οδού Ρογκότη με Τσιμισκή γωνία και ελάχιστα βήματα μακρυά από τα φημισμένα Λαδάδικα και την Παλιά παραλία, το Monogram Hotel στεγάζεται σε ένα όμορφο νεοκλασικό, ακολουθεί τις νέες τάσεις διαμονής και μας μυεί στη χαλαρή ατμόσφαιρα της Θεσσαλονίκης.



Με μοντέρνο design, απαλές γραμμές και minimal φιλοσοφία, στα 24 ευρύχωρα δωμάτια και τις σουίτες του Monogram Hotel, η πολυτέλεια κρύβεται στην απλότητα και την άνεση, ενώ η αυθεντική φιλοξενία έρχεται σε διάλογο με την αίσθηση φρεσκάδας και την casual διάθεση. Coco-mat στρώματα και λινά εγγυώνται την ξεκούρασή μας, επώνυμα προϊόντα μπάνιου φροντίζουν για την καθημερινή μας περιποίηση, ενώ παροχές όπως το γραφείο, το καθιστικό και το δωρεάν Wi-Fi ικανοποιούν κάθε ανάγκη του επισκέπτη που ταξιδεύει στην πόλη για επαγγελματικούς λόγους.



Στα plus, το πρωινό με τοπικές λιχουδιές που σερβίρεται καθημερινά στο δωμάτιό μας και μπορούμε να απολαύσουμε στο κρεβάτι, ενώ οργανώνουμε τα επαγγελματικά μας ραντεβού, σερφάρουμε στο ίντερνετ ή οργανώνουμε την εξόρμησή μας στη Θεσσαλονίκη.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, τηλεφωνήστε στο 2310 263 263.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v