Υπέροχοι pet friendly ξενώνες στην Ελλάδα

Έξι καταπληκτικοί ξενώνες με καλές τιμές, που φιλοξενούν μετά χαράς εσάς και τα κατοικίδιά σας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
Υπέροχοι pet friendly ξενώνες στην Ελλάδα
της Ηρώς Κουνάδη

Ονειρεύεστε μαγικά Σαββατοκύριακα στην ελληνική εξοχή, και βραδιές με κρασί και επιτραπέζια πλάι στο αναμμένο τζάκι του δωματίου σας, αλλά δεν έχετε κανέναν να φροντίζει το σκυλάκι ή την γάτα σας, όσο θα λείψετε; Σας καταλαβαίνουμε. Και εμείς, και πολλοί από τους αγαπημένους μας ξενώνες ανά την Ελλάδα, που φιλοξενούν μετά χαράς εσάς και τα κατοικίδιά σας.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το Σαββατοκύριακο 21-22 Ιανουαρίου. Σε κανέναν από τους παρακάτω ξενώνες δεν υπάρχει έξτρα χρέωση για τα κατοικίδιά σας.

Oreades
Άνω Χώρα, Ορεινή Ναυπακτία, τηλ.: 2634 041603
Τιμή: 50€ το δίκλινο, με τζάκι και πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Φωτεινά και ευρύχωρα διαμερίσματα, που απλώνονται σε δύο ξεχωριστούς χώρους, το υπνοδωμάτιο και το σαλονάκι με το τζάκι, για έξτρα χουχουλιαστές βραδιές με επιτραπέζια. Τα μπαλκονάκια τους αγναντεύουν το καταπράσινο ελατοδάσος της Ορεινής Ναυπακτίας, η δε τοποθεσία του ξενώνα είναι ιδανική για να εξερευνήσετε τις φαντασμαγορικές διαδρομές της με τα πόδια ή με το αυτοκίνητο.
Πάρτε ιδέες από εδώ - Άνω Χώρα: Ορεινή Ναυπακτία πάνω από τα σύννεφα

Thea Guesthouse  
Νεοχώρι, Λίμνη Πλαστήρα, τηλ.: 6973932120
Τιμή: 65€ το στούντιο τεσσάρων ατόμων, με τζάκι και θέα στη λίμνη
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ 



Τζάκι μπροστά από το κρεβάτι, και μπαλκόνι που μοιάζει να κρέμεται πάνω από τα ακίνητα νερά της λίμνης Πλαστήρα. Τι άλλο να ζητήσεις; Το οικογενειακό στούντιο του Thea Guesthouse σας φιλοξενεί σε έναν ενιαίο χώρο, με ένα διπλό κρεβάτι και έναν καναπέ που ανοίγει σε διπλό κρεβάτι, ενώ υποδέχεται ευχαρίστως και τα κατοικίδιά σας.
Διαβάστε περισσότερα - Λίμνη Πλαστήρα: Απόδραση στο στολίδι των Αγράφων

Chroma Design Hotel and Suites  
Ναύπλιο, τηλ.: 2752 027686
Τιμή: 49€ το δίκλινο με πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Στην υπέροχη παλιά πόλη του Ναυπλίου, το Chroma Design Hotel προσφέρει… αυτό που λέει το όνομά του, δηλαδή χρωματιστά δωμάτια με λουλουδάτες ταπετσαρίες, έπιπλα αντίκες και διακοσμητικές λεπτομέρειες εμπνευσμένες από το φάνκι στιλ των 70s. Από εδώ θα ξεκινήσετε για να εξερευνήσετε την παλιά πόλη του Ναυπλίου, την οποία έχετε κυριολεκτικά στα πόδια σας.
Καταστρώστε τη διαδρομή σας, από εδώ - 10 τρόποι να αγαπήσετε το Ναύπλιο

Αραχωβίτικα Καλύβια  
Καρυές, Πάρνωνας, τηλ.: 697 225 2945
Τιμή: 50€ το δίκλινο (ή 60€ με τζάκι) και οι δύο τιμές περιλαμβάνουν πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking από εδώ



Η απόλυτη ρουστίκ εμπειρία στις πλαγιές του Πάρνωνα, αυτά τα πέτρινα σπιτάκια με τα χτιστά κρεβάτια αγναντεύουν από τα μπαλκονάκια τους το καταπράσινο φυσικό τοπίο γύρω τους. Σκαρφαλωμένα σε υψόμετρο 950 μέτρων, στην απόλυτη ησυχία, φιλοξενούν με χαρά εσάς και τα κατοικίδιά σας και συγκεντρώνουν την αγάπη του κόσμου στα σχόλια του Booking.
Περισσότερα για τον Πάρνωνα και τα χωριουδάκια του έχουμε εδώ - Πάρνωνας: Τα καλύτερα σε ένα «άγνωστο» βουνό

Αγρόκτημα
Λεωνίδιο, τηλ.: 27570 23244, 6972774878
Τιμή: 75€ το δίκλινο με πρωινό και τζάκι
Κρατήσεις πραγματοποιούνται και μέσω του Booking, από εδώ



Δέκα πέτρινα αγροτόσπιτα, χαρακτηριστικά δείγματα της τσακώνικης αρχιτεκτονικής, κτισμένα από πέτρα, ξύλο και σίδερο σε ακατέργαστη μορφή, συναποτελούν το μικρό "χωριουδάκι" αυτού του (όνομα και πράγμα) αγροκτήματος. Ξύλινα ταβάνια, σκαλιστά έπιπλα, λευκά κουρτινάκια στα παράθυρα, χειροποίητα κεντήματα και υφαντά, χωριάτικα μαντεμένια τζάκια και πλακόστρωτες αυλές, συνθέτουν το σκηνικό μιας ονειρεμένης διαμονής. Στις δραστηριότητες που διοργανώνει το Αγρόκτημα περιλαμβάνονται πεζοπορίες, αναρρίχηση, και ξεναγήσεις στις βιολογικές καλλιέργειες ντομάτας, πορτοκαλιών και νεραντζιών.

Ξενώνας Ρούσης  
Ζαγορά, Πήλιο, τηλ.: 24260 23407
Τιμή: 45€ το δίκλινο με πρωινό (ή 65€, αν θέλετε και τζάκι)
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Σε ένα από τα πιο «ζωντανά», και πιο αγαπημένα μας, χωριά του Πηλίου, την Ζαγορά, ο παραδοσιακός Ξενώνας Ρούσης προσφέρει απλά διακοσμημένα, όμορφα και πεντακάθαρα δωμάτια, τα μπαλκόνια των οποίων απολαμβάνουν καταπληκτική θέα στα καταπράσινα τοπία γύρω τους. Αν είστε μεγάλη παρέα, διαθέτει και δωμάτια που φιλοξενούν έως και πέντε άτομα, στην τιμή των 90€ ανά διανυκτέρευση (ήτοι 18€ το άτομο).
Περισσότερα για τη Ζαγορά, και τα υπόλοιπα υπέροχα χωριά του Πηλίου, έχουμε εδώ - Τα ωραιότερα χωριά του Πηλίου

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v