Υπέροχοι ρομαντικοί ξενώνες στην Ελλάδα

Cosy χώροι, τζάκι, άνετα κρεβάτια και υπέροχη θέα σε πανέμορφους ξενώνες ταμάμ για ζευγαροκατάσταση.
Υπέροχοι ρομαντικοί ξενώνες στην Ελλάδα
Ο Άγιος Βαλεντίνος αργεί ακόμα, όμως εμείς δεν χρειάζεται να τον περιμένουμε. Κουκλίστικοι ξενώνες μας υποδέχονται σε ζεστά δωμάτια, πλάι στο τζάκι με θέα τις βουνοκορφές ή γραφικά χωριουδάκια.

Ξενώνας Ιλάκια
Νέα Φιγαλεία Ηλείας
Τιμές: από 60€ για ένα δίκλινο με πρωινό

Σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της Πελοποννήσου, στη Νέα Φιγαλία Ηλείας, ένα μικρό αρχοντικό του 1860 αναπαλαιώθηκε και φιλοξενεί τα χαλαρωτικά μας weekends. Φωτεινά, παραδοσιακά διακοσμημένα και πλήρως εξοπλισμένα, τα διαμερίσματα του ξενώνα διαθέτουν σαλόνι, τζάκι, κουζίνα, μπάνιο, τηλεόραση, τηλέφωνο, ασύρματη πρόσβαση στο internet, και λαχταριστό πρωινό.

Ξενώνας Θόλος
Βαλτεσινίκο Αρκαδίας
Τιμές: από 90€ με πρωινό

Σε μια περιοχή που ενδείκυται για περιηγήσεις, ένας κουκλίστικος ξενώνας μας κρατά… μέσα στα πανέμορφά δωμάτιά του, το καθένα με δικό του ύφος, όλα όμως με τη χαρακτηριστική ζεστασιά που αποπνέουν η πέτρα και το ξύλο. Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα με αυτόνομη θέρμανση, μπάνιο, κουζινάκι, τηλεόραση και μπαλκόνια με απαράμιλλη θέα, ενώ το τζάκι στα δωμάτια προσθέτει το extra ρομαντικό touch θαλπωρής.

Taleton Sparti Country House
Ξηροκάμπι Λακωνίας
Τιμές: από 63€ με πρωινό

Ταλετόν είναι το όνομα της ψηλότερης κορυφής του Ταΰγετου. Είναι και το όνομα ενός πρότυπου οικολογικού ξενώνα στους πρόποδες του θρυλικού βουνού. Ενός ξενώνα σε απόσταση δεκαπέντε μόλις λεπτών από τη Σπάρτη, που εγγυάται στιγμές χαλάρωσης κοντά στη φύση. Τα δέκα δωμάτια του ξενώνα, δανείζονται τα ονόματά τους από ηρωίδες της ελληνικής μυθολογίας και είναι πλήρως εξοπλισμένα με τηλέφωνο, τηλεόραση με DVD, στρώματα από φυσικό latex, βιολογικά καλλυντικά, ασύρματο internet, παντόφλες και μπουρνούζια. Κάποια από αυτά διαθέτουν και τζάκι, καθιστικό και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Το Αρχοντικό της Μαρίας
Κλαυσί Ευρυτανίας
Τιμές: από 90€ για ένα δίκλινο

Ένα υπέροχο αρχοντικό στο χωριό Κλαυσί, διαθέτει δίκλινα δωμάτια και junior σουίτες μοναδικά διακοσμημένα με vintage στοιχεία που αποπνέουν ζεστασιά και άφθονο ρομάντζο. Τα δίκλινα δωμάτια διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση, αξεσουάρ μπάνιου, καλλυντικά, στηλη υδρομασάζ, τζάκι, μουσική και μικρό γραφειάκι, ενώ απολαμβάνουν υπέροχη θέα στο βουνό ή το ποτάμι.

Ξενώνας Οδυσσέας
Κερασιά, Λίμνη Πλαστήρα
Τιμές: από 45€ με πρωινό

Ιδανική βάση για να εξερευνήσετε τις μοναδικές διαδρομές γύρω από την λίμνη Πλαστήρα, αλλά και να χαλαρώσετε επιστρέφοντας από τις βόλτες στα σούπερ ατμοσφαιρικά δωμάτιά του. Διακοσμημένα με ζωηρά χρώματα, με άνετα κρεβάτια και έπιπλα από σκούρο ξύλο, απολαμβάνουν όλα τους μαγευτική θέα είτε στη λίμνη είτε στις καταπράσινες πλαγιές των Αγράφων. Το πλούσιο παραδοσιακό πρωινό με τοπικές σπεσιαλιτέ σερβίρεται καθημερινά πλάι στο τζάκι.

Πανσιόν Αλλοτινό 
Ναύπλιο
Τιμές: από 50€ για ένα δίκλινο

Στην καρδιά της παλιάς πόλης του Ναυπλίου, ανάμεσα σε πλακόστρωτα δρομάκια και εντυπωσιακά αρχοντικά, το Αλλοτινό στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό κτίριο, και προσφέρει ρομαντικά διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες με ξύλινα πατώματα και σφυρήλατα κρεβάτια. Η θέση του είναι ιδανική για να εξερευνήσετε την ρομαντικότατη παλιά πόλη του Ναυπλίου.

Πέτρινο Ρόδο
Άγιος Νικόλαος, Καρπενήσι
Τιμές: από 70€ με πρωινό

Σ΄ένα όμορφο και καταπράσινο χωριό τον Αγιο Νικόλαο, μόλις 6χλμ. από το Καρπενήσι το Πέτρινο Ρόδο μας υποδέχεται σε cosy δωματιάκια με δωρεάν wi-fi και σούπερ θέα στο βουνό. Το τζάκι, τα ξύλινα δοκάρια στην οροφή, οι πέτρινοι τύχοι και η πορφυρή διακόσμηση στήνουν το ιδανικό περιβάλλον για μια άκρως ρομαντική διαμονή. Το παραδοσιακό πρωινό, σερβίρεται στην τραπεζαρία, με θέα το χωριό του Αγίου Νικολάου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v