Σούπερ οικονομικοί ξενώνες για οικογένειες

Στον Παρνασσό, τα Καλάβρυτα, τη Λίμνη Πλαστήρα κι ακόμα παραπέρα, βρήκαμε τέλεια οικογενειακά δωμάτια με τζάκι σε τιμές από 40€ ως 80€.
Σούπερ οικονομικοί ξενώνες για οικογένειες
της Ηρώς Κουνάδη

Δωμάτια με τζάκι, σε προορισμούς ιδανικούς για δραστηριότητες στη φύση, κοντά στην Αθήνα (ως επί το πλείστον) αλλά και μακριά, για εσάς που δεν σας τρομάζουν τα χιλιόμετρα, σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 80€ για τέσσερα άτομα. Γιατί οι εκδρομές είναι υπόθεση (και) οικογενειακή.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το Σαββατοκύριακο 19-20 Νοεμβρίου, για δύο ενήλικες και δύο παιδιά. Δωρεάν wi-fi περιλαμβάνεται παντού.

Oreades
Άνω Χώρα, Ορεινή Ναυπακτία, τηλ.: 2634 041603
Τιμή: 60€ το διαμέρισμα τεσσάρων ατόμων, με τζάκι και πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Φωτεινό και ευρύχωρο διαμέρισμα (των 60 τετραγωνικών μέτρων) με μπαλκόνι που αγναντεύει το καταπράσινο ελατοδάσος της Ορεινής Ναυπακτίας. Στις παροχές του περιλαμβάνονται τζάκι για χουχουλιαστές βραδιές με επιτραπέζια, κουζίνα και τραπεζαρία για έξτρα οικονομία στα γεύματα, δορυφορική τηλεόραση και video games.


Τα κατοικίδιά σας είναι επίσης ευπρόσδεκτα εδώ, ενώ η τοποθεσία του ξενώνα είναι ιδανική για να εξερευνήσετε τις φαντασμαγορικές διαδρομές της Ορεινής Ναυπακτίας, με τα πόδια ή με το αυτοκίνητο.
Διαβάστε περισσότερα - Άνω Χώρα: Ορεινή Ναυπακτία πάνω από τα σύννεφα

Valtessiniko Studios 
Βαλτεσινίκο, Ορεινή Αρκαδία, τηλ.: 2795 082385
Τιμή: 80€ το οικογενειακό στούντιο με τζάκι και πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Ένα κουκλίστικο διαμέρισμα 45 τετραγωνικών μέτρων, που απλώνεται σε δύο επίπεδα –κάτω το σαλόνι με το τζάκι, πάνω το υπνοδωμάτιο– και εξοπλίζεται με στρώματα Coco-Mat, μικρή κουζίνα και μπαλκονάκια που αγναντεύουν τις καταπράσινες βουνοπλαγιές γύρω τους. Το Valtessiniko Studios αποτελεί ιδανική αφετηρία για να επισκεφθείτε τα υπέροχα χωριά της Αρκαδίας, όπως η Στεμνίτσα, η Δημητσάνα και η Καρύταινα, καθώς και το χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου
Διαβάστε περισσότερα - Best of… Ορεινή Αρκαδία

River Country Homes
Καλάβρυτα, τηλ.: 2692 022625
Τιμή: 70€ το deluxe διαμέρισμα με τζάκι
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Σε 75 ολόκληρα τ.μ. απλώνεται αυτό το ρουστίκ διαμέρισμα, στο σαλονάκι του οποίου δεσπόζει το πέτρινο τζάκι. Στις παροχές του περιλαμβάνονται επίσης πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με φούρνο και ψυγείο και αίθριο με θέα στον κήπο και το βουνό. Η δε περιοχή, πέντε λεπτά έξω από τα Καλάβρυτα, είναι ιδανική για δραστηριότητες όπως ιππασία και πεζοπορίες στο φαράγγι του Βουραϊκού –αυτό που διασχίζει ο περίφημος Οδοντωτός.
Διαβάστε περισσότερα - Ζαχλωρού: Ομορφιά στα βάθη του φαραγγιού

Το Μπαλκόνι της Αγόριανης
Αγόριανη, Παρνασσός, τηλ.: 2234 061127
Τιμή: 80€ η οικογενειακή σουίτα με πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Βρίσκεται φωλιασμένο στις πλαγιές του Παρνασσού, σε ένα από τα ωραιότερα χωριά του, και σε σημείο ιδανικό για να κάνετε πεζοπορίες στη φύση και να επισκεφθείτε αξιοθέατα όπως το Χάνι της Γραβιάς και το Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας που θα ενθουσιάσει τα πιτσιρίκια. Προσφέρει ζεστά διακοσμημένα δωμάτια με θέα στα καταπράσινα τοπία γύρω τους από τα παράθυρά τους.
Διαβάστε περισσότερα - Αγόριανη: Ο Παρνασσός… απ’ την άλλη πλευρά

Thea Guesthouse
Νεοχώρι, Λίμνη Πλαστήρα, τηλ.: 6973932120
Τιμή: 65€ το στούντιο τεσσάρων ατόμων, με τζάκι και θέα στη λίμνη
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Τζάκι μπροστά από το κρεβάτι, και μπαλκόνι που μοιάζει να κρέμεται πάνω από τα ακίνητα νερά της λίμνης Πλαστήρα. Τι άλλο να ζητήσεις; Το οικογενειακό στούντιο του Thea Guesthouse σας φιλοξενεί σε έναν ενιαίο χώρο, με ένα διπλό κρεβάτι και έναν καναπέ που ανοίγει σε διπλό κρεβάτι, ενώ υποδέχεται ευχαρίστως και τα κατοικίδιά σας.
Διαβάστε περισσότερα - Λίμνη Πλαστήρα: Απόδραση στο στολίδι των Αγράφων

Καταφύγιο Θέασις 
Άγναντα, Τζουμέρκα, τηλ.: 694 868 2910
Τιμή: 80€ το οικογενειακό αγρόκτημα με τζάκι και πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Ένα πέτρινο ιγκλού με γυάλινη οροφή, από την οποία θα χαζεύετε τον έναστρο ουρανό τα βράδια, είναι σαφώς μια από τις πιο ιδιαίτερες προτάσεις διαμονής στα Τζουμέρκα –αν όχι σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το δυνατό χαρτί των αγροκτημάτων του Θέασις, όμως, δεν είναι μόνο αυτό: Τζάκι, κουζίνα και δική του αυλίτσα μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο περιλαμβάνονται στις παροχές του, ενώ το μέγεθος των 63 τ.μ. και η ρουστίκ διακόσμηση εγγυώνται άνεση και ατμόσφαιρα. Τα κατοικίδιά σας είναι, επίσης, ευπρόσδεκτα.
Διαβάστε περισσότερα - Τζουμέρκα: Ήπειρος σε slow motion

Morfi Hotel
Λίμνη Κερκίνη, τηλ.: 23270 41036
Τιμή: 40€ το οικογενειακό δωμάτιο με τζάκι
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Χρωματιστό και γουστόζικα διακοσμημένο, αυτό το διαμέρισμα των 45 τετραγωνικών μέτρων περιλαμβάνει καλά εξοπλισμένο κουζινάκι, μπαλκόνι με θέα στις καταπράσινες βουνοπλαγιές γύρω από τη λίμνη και καθιστικό με τζάκι. Είναι μακράν η οικονομικότερη επιλογή της λίστας μας, και απέχει και μόλις πεντακόσια μέτρα από τις όχθες της υπέροχης Κερκίνης. Σκέτη μαγεία.
Διαβάστε περισσότερα - 10 λόγοι να ταξιδέψετε στη λίμνη Κερκίνη

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v