Υπέροχοι ξενώνες για τον Ιούνιο έως 47€

Στην Άνδρο, την Αίγινα, τη Μονεμβασιά και το Πήλιο, βρήκαμε υπέροχα και σούπερ οικονομικά δωμάτια για τα πρώτα καλοκαιρινά μας weekends.
Υπέροχοι ξενώνες για τον Ιούνιο έως 47€
της Ηρώς Κουνάδη

Πού θα κάνουμε τις πρώτες μας βουτιές; Στην Αίγινα, για να τις συνδυάσουμε με ιστοριοδιφικές περιηγήσεις στον αρχαίο Ναό της Αφαίας; Ή μήπως στην Άνδρο, για να κάνουμε… πρόβα καλοκαιριού σε κυκλαδίτικο σκηνικό; Μπορούμε, βέβαια, να πάμε και Μονεμβασιά, για έξτρα δόση ρομαντζάδας, ή Πήλιο, για παραμυθένιες διαδρομές μέσα στο πράσινο. Σε όλα αυτά, και σε άλλα τόσα, μέρη βρήκαμε όμορφα δωμάτια που δεν θα σας κοστίσουν περισσότερα από 23€ το άτομο για μία διανυκτέρευση. Φύγαμε;

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου (4 και 5).

Vagia Hotel

Βαγία, Αίγινα, τηλ.: 22970 71179
Τιμή: 36€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Βρίσκεται στο ήσυχο ψαροχώρι της Βαγίας, μισή ώρα με τα πόδια από τον υπέροχο Ναό της Αφαίας, και 12 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Αίγινας. Προσφέρει όμορφα, ρουστίκ δωμάτια με πλακόστρωτο δάπεδο, χτιστά κρεβάτια και θέα στη θάλασσα, και διοργανώνει πεζοπορίες σε μονοπάτια του νησιού, βόλτες με ποδήλατα και μαθήματα γιόγκα.

Μπαλκόνι στη Μονεμβασιά

Μονεμβασιά, τηλ.: 27320 61674
Τιμή: 29€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Το καλύτερο πιθανότατα value for money που θα βρείτε στα πέριξ του Κάστρου της Μονεμβασιάς, το Μπαλκόνι βρίσκεται 2 χιλιόμετρα μακριά από την Καστροπολιτεία, και προσφέρει όμορφα και περιποιημένα δωμάτια, 50 μέτρα από την θάλασσα, για να τολμήσετε τις πρώτες σας βουτιές. Στις παροχές περιλαμβάνονται μπαλκόνι –όπως θα μαντέψατε από το όνομά του– δωρεάν wi-fi και καλά εξοπλισμένο κουζινάκι.

Iraklis Studios

Ροβιές, Βόρεια Εύβοια, τηλ.: 22270 71330
Τιμή: 40€ το studio των 30 τετραγωνικών μέτρων, που φιλοξενεί έως και τρία άτομα, με πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Σε σημείο ιδανικό για να εξερευνήσετε την υπέροχη Βόρεια Εύβοια, ο Ηρακλής προσφέρει μικρά σπιτάκια με ιδιωτική είσοδο, δωρεάν wi-fi και πρόσβαση στον περιποιημένο του κήπο. Στα συν και η απόσταση βημάτων από την ωραία παραλία των Ροβιών, που αποκλείεται να μην σας βάλει σε πειρασμό για τις πρώτες βουτιές.

Apollon Apartments

Ακρογιάλι, Μεσσηνία, τηλ.: 210 2483190
Τιμή: 47€ το δίκλινο με θέα θάλασσα
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Όμορφα, ευρύχωρα και χρωματιστά δωμάτια με μπαλκονάκια που αγναντεύουν την θάλασσα, η οποία απέχει μόλις δέκα μέτρα από την πόρτα τους. Το Apollon Apartments βρίσκεται 12 χιλιόμετρα έξω από την Καλαμάτα, κοντά στο χωριό Κιτριές, και είναι ιδανική βάση για να εξερευνήσετε τόσο τις φανταστικές παραλίες του νομού, όσο και την Αρχαία Μεσσήνη, αν είστε λάτρεις του sightseeing.

Xenia Poros Image Hotel

Νεώριο, Πόρος, τηλ.: 22980 22216
Τιμή: 39€ το δίκλινο με πρωινό και θέα θάλασσα
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Επάνω στην παραλία του Νεώριου, το Xenia Poros προσφέρει κομψά διακοσμημένα, ευρύχωρα δωμάτια (των 25 τετραγωνικών μέτρων) στις παροχές των οποίων περιλαμβάνονται δορυφορική τηλεόραση και μπαλκόνι με θέα στον Σαρωνικό. Στις αγαπημένες μας λεπτομέρειες περιλαμβάνονται η δυνατότητα να πάρουμε πρωινό στο δωμάτιο, καθώς και η σάουνα, το γυμναστήριο και η ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου.

Ξενώνας Έναστρον

Χορευτό, Πήλιο, τηλ.: 24260 23475 
Τιμή: 38,70€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Ένας παραδοσιακός πηλιορείτικος ξενώνας φωλιασμένος στο ύψωμα ανάμεσα σε δύο παραλίες, του Χορευτού και των Αγίων Σαράντα. Τα ρουστίκ δωμάτια με τα ξύλινα ταβάνια έχουν όλα τους μπαλκονάκια που αγναντεύουν την θάλασσα, ενώ στις παροχές τους περιλαμβάνονται τζάκι και κουζινάκι με τραπεζαρία. Το Έναστρον αποτελεί ιδανική βάση για να εξερευνήσετε τα μαγικά τοπία του Πηλίου, παραθαλάσσια και ορεινά: η υπέροχη Ζαγορά, επί παραδείγματι, απέχει μόλις 8 χιλιόμετρα από την πόρτα σας.

Μόσχα Studios

Μπατσί, Άνδρος, τηλ.: 6944552075
Τιμή: 45€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Συγκεντρώνει την αγάπη του κόσμου στα σχόλια του Booking, και αποτελεί μια από τις πιο δελεαστικές προτάσεις για το πρώτο μας κυκλαδίτικο Σαββατοκύριακο, δυο μόνο ώρες μακριά από την Αθήνα. Προσφέρει ευρύχωρα, φωτεινά δωμάτια με εξοπλισμένο κουζινάκι για έξτρα οικονομία, με μεγάλα μπαλκόνια που βλέπουν σε έναν φροντισμένο κήπο.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v