Πάσχα στη Μύκονο: Στο πιο διάσημο σκηνικό του κόσμου!

Το υπέροχο Mykonos Blu της Grecotel μας ξεναγεί στη μαγεία της ανοιξιάτικης Μυκόνου, μέσα από τα πασχαλινά έθιμα του νησιού των ανέμων.
Πάσχα στη Μύκονο: Στο πιο διάσημο σκηνικό του κόσμου!
Η γραφική Μύκονος με τα αμέτρητα, παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα, την κατανυκτική ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με τον κοσμοπολίτικο αέρα αποτελούν ιδανικό προορισμό για μία ξεχωριστή Πασχαλινή απόδραση.

Αγγίξτε την αστερόσκονη της καλής ζωής στο συγκλονιστικό Mykonos Blu, Grecotel Exclusive Resort με τις απίστευτες βεράντες και την ατμοσφαιρική πισίνα πάνω από την διάσημη παραλία της Ψαρούς. Τη Μεγάλη Εβδομάδα θα δοκιμάστε με το εγχώριο jet set αστακομακαρονάδα και τα παραδοσιακά «Λαζαράκια» στις παραλιακές ψαροταβέρνες. Τη Μεγάλη Παρασκευή, επισκεφτείτε ένα από τα κατάλευκα εκκλησάκια της Χώρας και ακολουθήστε την περιφορά του Επιταφίου στα γραφικά σοκάκια.

Το Μέγα Σάββατο όπως το καλεί η παράδοση «Χριστός Ανέστη» στο μοναστήρι στην Άνω Μερά και την Κυριακή του Πάσχα μη χάσετε το κάψιμο του Ιούδα στην πλατεία της Μητρόπολης. Στο Mykonos Blu όλα είναι φως! Ζητήστε να μείνετε στις πιο trendy σουίτες του νησιού με θέα που σου κόβει την ανάσα! Μπάνια με χυτά υλικά, αδιάκοπες επιφάνειες και το νερό που παιχνιδίζει με όλα τα χρώματα, υποκλινόμενο στις σύγχρονες υποδείξεις της φωτοθεραπείας.

Αναζητήστε τα μοναδικά Πασχαλινά πακέτα 3 διανυκτερεύσεων που που περιλαμβάνουν: Πλούσιο πρωϊνό σε μπουφέ, Αναστάσιμο Δείπνο το Μ. Σαββάτο, Πασχαλινό Γεύμα την Κυριακή του Πάσχα, Δωρεάν διαμονή, διατροφή & δραστηριότητες των παιδιών, πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα, υπηρεσίες, εκπτώσεις & δωροεπιταγές.

Πληροφορίες/ κρατήσεις:
Mykonos Blu, Grecotel Exclusive Resort
Παραλία Ψαρούς, Μύκονος
www.mykonosblu.com Τηλ: 22890 27900

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v