Υπέροχοι ξενώνες ως 50€ για την Καθαρά Δευτέρα

Δέκα ωραιότατοι ξενώνες σε βουνά και θάλασσες, περιμένουν εμάς και τους χαρταετούς μας, με τιμές που ξεκινούν από 25€ το δίκλινο. Ω ναι, αλήθεια.
Υπέροχοι ξενώνες ως 50€ για την Καθαρά Δευτέρα
της Ηρώς Κουνάδη

Βουνό ή θάλασσα; Το πρώτο τριήμερο της άνοιξης είναι εδώ, και μας καλεί να απαντήσουμε σε ένα από τα σοβαρότερα διλήμματα από καταβολής κόσμου. Και για όποιον σκέφτηκε πως δεν υπάρχουν διλήμματα αν δεν υπάρχουν λεφτά, έχουμε να δηλώσουμε ότι από 12,50€ το άτομο ξεκινούν τα ωραιότατα δωμάτια που εντοπίσαμε, με διαθεσιμότητες και απ’ όλα, ανά την Ελλάδα. Ναι, κι εμείς εκπλαγήκαμε λιγάκι.

Menina Farm
Περιβολάκια Μεσσηνίας
Τιμή: 50€ το διαμέρισμα δύο ατόμων με τζάκι
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Πέντε χιλιόμετρα έξω από την Καλαμάτα, το Menina Farm προσφέρει μεγάλα σπιτάκια (των 70 τετραγωνικών) με καθιστικό με τζάκι, κουζίνα για τα μαγειρέματά σας και ξεχωριστό υπνοδωμάτιο. Όλα τους διαθέτουν μπαλκονάκια ή αυλή –κάποια εκ των οποίων βλέπουν και στην θάλασσα– ενώ φιλοξενούν ευχαρίστως και τα ζωάκια σας.

Guesthouse Kallisti
Ανήλιο, Πήλιο
Τιμή: 36€ το δίκλινο με τζάκι
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Στο γραφικό Ανήλιο, 12 χιλιόμετρα έξω από την Τσαγκαράδα, το Guesthouse Kallisti προσφέρει όμορφα, περιποιημένα δωμάτια με τζάκι και μπαλκονάκια που αγναντεύουν από ψηλά το Αιγαίο και τις καταπράσινες βουνοπλαγιές γύρω του. Στις παροχές τους περιλαμβάνονται μικρή κουζίνα με φούρνο μικροκυμάτων, μπουρνούζια και τηλεόραση.

Το Πανόραμα
Επινιανά Ευρυτανίας
Τιμή: 25€ το δίκλινο (ή 30€ με πρωινό)
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Φωλιασμένο ανάμεσα στις καταπράσινες βουνοπλαγιές των Αγράφων, το Πανόραμα προσφέρει καλόγουστα δωμάτια με ξύλινα ταβάνια και θέα στα ειδυλλιακά τοπία γύρω τους. Αποτελεί εκπληκτική βάση για να εξερευνήσετε μια εν πολλοίς άγνωστη περιοχή, απέχει περί τα 72 χιλιόμετρα από το Καρπενήσι, και είναι –όπως θα διαπιστώσατε με μια ματιά στην τιμή– πιθανότατα το καλύτερο value for money που θα βρείτε για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Ξενώνας Αίολος
Μονεμβασιά
Τιμή: 50€ το δίκλινο με πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Ξύλινα πατώματα και ταβάνια, και μπαλκονάκια που αγναντεύουν τον βράχο της Μονεμβασιάς, που απέχει λιγότερο από ένα χιλιόμετρο από το Αρχοντικό. Στις παροχές τους περιλαμβάνονται ψυγείο και δωρεάν wi-fi. Ο ξενώνας απέχει ελάχιστα βήματα από την παραλία, για τους τολμηρούς που σκέφτονται να επιχειρήσουν την πρώτη βουτιά του χρόνου, αν ο καιρός συνεχίσει στο ίδιο ανοιξιάτικο μοτίβο μέχρι την Καθαρά Δευτέρα.

Η Φωλιά
Άγιος Λαυρέντιος, Πήλιο
Τιμή: 45€ το δίκλινο με πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Σε ένα από τα ομορφότερα χωριά του Πηλίου, τον υπέροχο Άγιο Λαυρέντιο, η Φωλιά προσφέρει γουστόζικα δωμάτια με βεράντες που αγναντεύουν την πηλιορείτικη φύση και την θάλασσα. Στις παροχές τους περιλαμβάνονται τηλεόραση και δωρεάν wi-fi, ενώ από τον ξενώνα διοργανώνονται δραστηριότητες όπως ιππασία και πεζοπορίες στα μονοπάτια του Πηλίου.

Φοίβος 2
Νέο Οίτυλο, Μάνη
Τιμή: από 34€ έως 44€ το δίκλινο (αναλόγως μεγέθους και θέας)
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Μεγάλα μπαλκόνια που αγναντεύουν την θάλασσα, ή τις επιβλητικές βουνοπλαγιές γύρω τους, και παροχές που περιλαμβάνουν δωρεάν wi-fi. Ο ξενώνας Φοίβος είναι ιδανική βάση για μίνι road trips στο υπέροχο τοπίο της Μάνης, από τα επιβλητικά πυργόσπιτα της Βάθειας μέχρι τα απόκοσμα σπήλαια του Διρού και την υπέροχη Αρεόπολη.

Ξενώνας Ναπολέων Ζάγκλης
Καλαρρύτες, Τζουμέρκα
Τιμή: 50€ το δίκλινο με πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Ζεστά, κουκλίστικα δωμάτια με την πέτρα και το ξύλο να κυριαρχούν στη διακόσμηση, και την θέα από τα μπαλκονάκια τους να φτάνει ως την χαράδρα του Καλαρρύτικου ποταμού. Το πρωινό με τις σπιτικές πίττες σερβίρεται στο παραδοσιακό καφενείο του υπέροχου κυρίου Ναπολέοντα, και είναι από τα καλύτερα που δοκιμάσατε ποτέ. Ο παραδοσιακός ξενώνας του αποτελεί ιδανική βάση για να εξερευνήσετε τα καρτποσταλικά Τζουμέρκα, περισσότερα για τα οποία έχουμε εδώ.

Zozas Rooms
Καστράκι Καλαμπάκας, Μετέωρα
Τιμή: από 34€ το δίκλινο (ή 40€ με πρωινό)
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Η τέλεια βάση για να εξερευνήσετε τη μαγεία των Μετεώρων, να ανηφορίσετε στα μοναστήρια ή στα μονοπάτια γύρω τους με τα πόδια ή με αυτοκίνητο. Τα δωμάτια στο Zozas Rooms συγκεντρώνουν την αγάπη του κόσμου στα σχόλια του Booking, για την τοποθεσία, την καθαριότητα και το προσωπικό τους.

Hotel Yades
Ροβιές, Βόρεια Εύβοια
Τιμή: 35€ το δίκλινο με πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Στην καρδιά ενός καταπράσινου κήπου με φοινικιές, προσφέρει λιτά αλλά περιποιημένα δωμάτια με μπαλκονάκια που αγναντεύουν την θάλασσα. Στις παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνεται παιδική χαρά για τα πιτσιρίκια σας, ενώ το a la carte πρωινό σερβίρεται και στο δωμάτιό σας, αρκεί να το ζητήσετε. Ένα από τα ομορφότερα χωριά της Βόρειας Εύβοιας, η γραφική Λίμνη, απέχει ένα τέταρτο οδήγησης από το δωμάτιό σας.

Ξενώνας Ρούση
Ζαγορά, Πήλιο
Τιμή: 40€ το δίκλινο (ή 50€ με τζάκι)
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Βρίσκεται σε ένα από τα πιο «ζωντανά», και πιο αγαπημένα μας, χωριά του Πηλίου, την Ζαγορά –η οποία αποτελεί ιδανική βάση για να εξερευνήσετε και άλλες υπέροχες πηλιορείτικες γωνιές, όπως η Τσαγκαράδα και τα δάση της, το σταματημένο στον χρόνο Πορί και το γραφικό Μούρεσι. Προσφέρει λιτά, πεντακάθαρα δωμάτια με καταπληκτική θέα από τα μπαλκονάκια τους.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v