Ξενώνες για παρέες: 5 σούπερ παρεΐστικες εκδρομές

Στο Πήλιο, το Ναύπλιο και τα Ζαγοροχώρια, εντοπίσαμε τους ωραιότερους και πιο οικονομικούς ξενώνες για μεγάλες παρέες.
Ξενώνες για παρέες: 5 σούπερ παρεΐστικες εκδρομές
της Ηρώς Κουνάδη

Η παρέα θέλει φθινοπωρινή εκδρομή; Τέλεια! Γιατί, με το κόστος της βενζίνης μοιρασμένο, και τις καταπληκτικές τιμές που προσφέρουν οι μεγάλοι ξενώνες, τα έξοδα των φθινοπωρινών εξορμήσεών σας είναι σαφώς λιγότερα από εκείνα που απαιτεί, ας πούμε, ένα ρομαντικό weekend για δύο. Ορίστε πέντε παραδείγματα που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Villa Christina
Άγιος Αδριανός, Ναύπλιο
Τιμή: 120€ για 8 άτομα (ήτοι 15€ το άτομο)
Κρατήσεις μέσω του Booking, από εδώ

Έξι μόνο χιλιόμετρα μακριά από το κουκλίστικο Ναύπλιο, η περιποιημένη αυτή βίλα είναι πιθανότατα το καλύτερο value for money που θα βρείτε στην περιοχή. Διαθέτει τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, και ένα πανέμορφο σαλονάκι με τζάκι, ενώ στις παροχές της περιλαμβάνονται δωρεάν προϊόντα περιποίησης, εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρίες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, δωρεάν wi-fi, τηλεόραση και μπαλκόνι με ωραία θέα.

Anna’s Home
Πορταριά, Πήλιο
Τιμή: 212,50€ για 10 άτομα (δηλαδή 21,25€ το άτομο)

Αν είστε μεγάλη παρέα, και πάντα ονειρευόσασταν να μείνετε σε ένα αυθεντικό πηλιορείτικο σπίτι, ορίστε η ευκαιρία σας. Το Σπίτι της Άννας με τα πέντε υπνοδωμάτιά του μπορείτε να το νοικιάσετε ολόκληρο, για να νιώσετε… σαν στο (μεγάλο, της τάξεως των 140 τετραγωνικών) σπίτι σας. Τα δωμάτια είναι ρομαντικά διακοσμημένα με σιδερένια κρεβάτια, vintage ντουλάπες και διακοσμητικά-αντίκες, ενώ το σαλόνι του σπιτιού προσφέρεται για παρεΐστικες βραδιές με επιτραπέζια γύρω από το αναμμένο τζάκι. Στις παροχές του σπιτιού περιλαμβάνονται επίσης δωρεάν προϊόντα περιποίησης, εξοπλισμένη κουζίνα, μπάρμπεκιου, τραπεζαρίες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και δωρεάν wifi.

Άμπελος Πέτρινα Σπιτάκια
Άγιος Ιωάννης, Αρκαδία
Τιμή: 150€ για 6 άτομα (ή 25€ το άτομο)
Κρατήσεις μέσω του Booking, από εδώ

Σε μια εν πολλοίς ανεξερεύνητη γωνιά της Ορεινής Αρκαδίας, τα Πέτρινα Σπιτάκια Άμπελος είναι ό,τι πρέπει για τις παρέες που θέλουν μια κοντινή απόδραση σε καλή τιμή. Η όμορφη, ευρύχωρη βίλα των 6 ατόμων απλώνεται σε 88 τετραγωνικά μέτρα, και δύο ξεχωριστά επίπεδα, και περιλαμβάνει δύο ρομαντικά διακοσμημένα υπνοδωμάτια και ένα ωραιότατο σαλόνι με τζάκι. Διαθέτει επίσης μπαλκόνι με θέα στον κήπο και το βουνό, τζακούζι, δορυφορική τηλεόραση και κουζίνα με τραπεζαρία. Παρέχεται, ακόμα, δωρεάν wi-fi, CD και DVD player.

Papaevangelou Hotel
Μεγάλο Πάπιγκο, Ζαγοροχώρια
Τιμή: 130€ για 5 άτομα (οπότε 26€ το άτομο)
Κρατήσεις μέσω του Booking, από εδώ

Στο μαγικό αυτή την εποχή του χρόνου Μεγάλο Πάπιγκο, ο ξενώνας Παπαευαγγέλου έχει μια πετρόχτιστη βίλα χάρμα οφθαλμών, που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι πέντε άτομα στους υπέροχους χώρους της. Χτιστά κρεβάτια, ξύλινο δάπεδο και οροφή, προσεγμένη ρουστίκ διακόσμηση, πέτρινοι τοίχοι, τηλεόραση με DVD player, καθιστικό, δωρεάν προϊόντα περιποίησης, μικρή εξοπλισμένη κουζίνα και δωρεάν wifi συγκαταλέγονται στις παροχές της. Η δε θέα στο καταπράσινο τοπίο γύρω της είναι φαντασμαγορική.

Ορειάδες
Μούρεσι, Πήλιο
Τιμή: 108€ για τέσσερα άτομα (ή 27€ το άτομο)
Κρατήσεις μέσω του Booking, από εδώ

Στην καρδιά ενός ειδυλλιακού, καταπράσινου τοπίου, στο πανέμορφο Μούρεσι του Πηλίου, θα μείνετε σε ένα ονειρικό πετρόχτιστο σπιτάκι 60 τετραγωνικών μέτρων, με δύο ατμοσφαιρικά διακοσμημένα δωμάτια, καθιστικό με τζάκι και μπαλκόνι που αγναντεύει την πηλιορείτικη φύση γύρω του. Ο ξενώνας προσφέρει επίσης δωρεάν ποδήλατα για να εξερευνήσετε τις υπέροχες διαδρομές γύρω του, εγκαταστάσεις barbecue στον κήπο και παιδική χαρά για τα πιτσιρίκια σας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v