Παραμυθένιοι ξενώνες έως 50€ για ονειρεμένα Σ/Κ

Τα πιο ρομαντικά φθινοπωρινά μας Σαββατοκύριακα θα τα φιλοξενήσουν έξι παραμυθένιοι ξενώνες που δεν κοστίζουν περισσότερα από 25€ το άτομο.
Παραμυθένιοι ξενώνες έως 50€ για ονειρεμένα Σ/Κ
της Ηρώς Κουνάδη

Έχετε διάθεση για εκδρομή; Έχουμε έξι κουκλίστικους ξενώνες, με ρομαντικά δωμάτια και υπέροχη θέα στα ειδυλλιακά τοπία γύρω τους, η διαμονή στους οποίους δεν θα σας κοστίσει περισσότερα από 25€ το άτομο. Το μόνο που έχετε να λύσετε, είναι το δίλημμα βόρεια ή νότια Ελλάδα;

Althaia Pension
Ναύπλιο
Τιμή: από 47€ το δίκλινο
Κρατήσεις μέσω του Booking από εδώ

Στην καρδιά της πανέμορφης παλιάς πόλης του Ναυπλίου, η Πανσιόν Αλθαία θα σας υποδεχθεί σε ένα ιστορικό κτίριο του 1865 που διαθέτει ευρύχωρα, φωτεινά δωμάτια, με στιλ πιστό στην παραδοσιακή γοητεία της ιστορίας του κτιρίου. Σιδερένια κρεβάτια, όμορφοι καθρέφτες, επιφάνειες εργασίας, προϊόντα περιποίησης και δωρεάν wifi είναι μερικές από τις ανέσεις κάθε δωματίου.

Ξενώνας Οδυσσέας
Κερασιά, Λίμνη Πλαστήρα
Τιμή: 49€ το δίκλινο με πρωινό
Κρατήσεις μέσω του Booking από εδώ

Το φθινόπωρο της λίμνης Πλαστήρα της πάει γάντι. Κι αυτός εδώ ο ξενώνας αποτελεί ιδανική βάση για να εξερευνήσετε τις μοναδικές διαδρομές γύρω της, αλλά και να χαλαρώσετε επιστρέφοντας από τις βόλτες στα σούπερ ατμοσφαιρικά δωμάτιά του: Διακοσμημένα με ζωηρά χρώματα, με κρεβάτια από σφυρήλατο σίδερο και έπιπλα από σκούρο ξύλο, απολαμβάνουν όλα τους μαγευτική θέα είτε στη λίμνη είτε στις καταπράσινες πλαγιές των Αγράφων. Το πλούσιο παραδοσιακό πρωινό με τοπικές σπεσιαλιτέ σερβίρεται καθημερινά πλάι στο τζάκι.

Αρκτούρος
Μονοδένδρι, Ζαγοροχώρια
Τιμή: από 35€ το δίκλινο (ή 45€ με τζάκι)
Κρατήσεις μέσω του Booking από εδώ

Σε υψόμετρο 1.060 μέτρων, στο γραφικό Μονοδένδρι Ζαγορίου, ο μικρός παραδοσιακός ξενώνας του Αρκτούρου προσφέρει όμορφα δωμάτια με θέα στην κοιλάδα του Βίκου, ιδιωτικό μπαλκόνι και αίθριο, μπάνιο με υδρομασάζ, καθιστικό, κρεβάτι με ουρανό και δωρεάν wi-fi. Ο ξενώνας διαθέτει εστιατόριο με τζάκι αλλά και μια υπέροχη πέτρινη αυλή όπου θα απολαμβάνετε τον καφέ σας με υπέροχη θέα. Ο ξενώνας βρίσκεται στην πλατεία του χωριού, το οποίο με τη σειρά του στέκεται στην κορυφή του φαραγγιού του Βίκου και ενδείκνυται για εξορμήσεις πεζοπορίας, ποδηλασίας και άλλων φυσιολατρικών δραστηριοτήτων.

Αρχοντικό της Κερκίνης
Κερκίνη
Τιμή: 40€ το δίκλινο με πρωινό και τζάκι
Κρατήσεις μέσω του Booking από εδώ

Μόνο πεντακόσια μέτρα μακριά από την όχθη της υπέροχης Κερκίνης, το boutique Αρχοντικό της Κερκίνης προσφέρει δωμάτια ιδανικά για να στεγάσουν τα πιο ρομαντικά σας Σαββατοκύριακα. Με ρουστίκ διακόσμηση, ξύλινα δοκάρια στην οροφή και γήινα χρώματα, τα ευρύχωρα δωμάτια του Αρχοντικού περιλαμβάνουν σοφίτα, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και κλιματισμό, ενώ ανοίγουν σε μπαλκόνια με θέα στα γύρω βουνά και μερική θέα στη λίμνη.

Ξενώνας Γεροφώτης
Λάκκα, Αίγιο
Τιμή: 40€ το δίκλινο με τζάκι (ή 50€ με τζάκι και πρωινό)
Κρατήσεις μέσω του Booking από εδώ

Ένα πέτρινο αρχοντικό του 19ου αιώνα αναπαλαιώθηκε για να μετατραπεί σε παραδοσιακό ξενώνα, που ισορροπεί μεταξύ… ουρανού και θάλασσας. Κτισμένο σε υψόμετρο 600 μέτρων, ανάμεσα σε ελαιώνες, προσφέρει πανέμορφα, παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια με μπαλκόνια που αγναντεύουν το τοπίο γύρω τους, mini bar και DVD player –μεταξύ πολλών άλλων παροχών– και πλούσιο, σπιτικό πρωινό. Η δε Λάκκα Αιγίου είναι ένα ανεξερεύνητο χωριό, που προσφέρεται για περιηγήσεις στα δρομάκια του, αλλά και βόλτες στη γύρω περιοχή: από τα Καλάβρυτα και την εν πολλοίς άγνωστη Ορεινή Αχαΐα μέχρι το κάστρο της Ναυπάκτου, τίποτα δεν είναι αρκετά μακριά από εδώ.

Akti
Παραλία Γριμπόβου, Ναύπακτος
Τιμή: 45€ το δίκλινο
Κρατήσεις μέσω του Booking από εδώ

Πλάι στα τείχη του ενετικού κάστρου, προσφέρει υπέροχα διακοσμημένα δωμάτια, με μπαλκονάκια που αγναντεύουν από ψηλά τη γραφική πόλη. Ζωηρά χρώματα, ρομαντικές πινελιές, διακοσμητικές λεπτομέρειες που παραπέμπουν στα αρχοντικά του 19ου αιώνα, και παροχές που περιλαμβάνουν δορυφορική τηλεόραση, δωρεάν wi-fi και τεράστια, διπλά κρεβάτια συνθέτουν το προφίλ των 46 διαφορετικών μεταξύ τους δωματίων. Ιδανική βάση για εξορμήσεις στη γύρω περιοχή, από τα κουκλίστικα χωριά της Ορεινής Ναυπακτίας ως τα παραθαλάσσια ψαροχώρια του Κορινθιακού, αλλά και για ρομαντικά weekends στα ατμοσφαιρικά σοκάκια της Ναυπάκτου.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v