Τα πιο οικονομικά δωμάτια για φθινοπωρινά Σ/Κ

Από τα 26€ ξεκινούν τα δίκλινα δωμάτια που εντοπίσαμε σε υπέροχους φθινοπωρινούς προορισμούς όπως η Λίμνη Πλαστήρα, η Μονεμβασιά ή η Κερκίνη.
Τα πιο οικονομικά δωμάτια για φθινοπωρινά Σ/Κ
της Ηρώς Κουνάδη 

Βόλτες σε μονοπάτια με κιτρινισμένα φύλλα, ή βουτιές σε ζεστά ακόμα νερά; Ποδηλατάδες στην όχθη κάποιας λίμνης, ή μεσημεριάτικο sightseeing χωρίς τον ήλιο να σας προσφέρει απλόχερα εγκαύματα; Όπως και αν ονειρεύεστε το Σαββατοκύριακο σας, ο Οκτώβριος είναι ο ιδανικός μήνας για να το κάνετε πραγματικότητα. Και οι σούπερ χαμηλές τιμές που εντοπίσαμε σε δωμάτια ανά την Ελλάδα, βοηθούν πολύ τα σχέδιά μας.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για ένα δίκλινο δωμάτιο το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου (10-11/10).

Μπαλκόνι στη Μονεμβασιά
Τιμή: από 26€ το budget στούντιο, έως 35€ το deluxe με θέα στη θάλασσα 
Κρατήσεις μέσω του Booking, από εδώ

Ίσως το καλύτερο value for money που θα βρείτε στα πέριξ του Κάστρου της Μονεμβασιάς, το Μπαλκόνι βρίσκεται 2 χιλιόμετρα μακριά από την Καστροπολιτεία, και προσφέρει όμορφα και περιποιημένα δωμάτια, 50 μέτρα από την θάλασσα. Στις παροχές τους περιλαμβάνονται μπαλκόνι, δωρεάν wi-fi και καλά εξοπλισμένο κουζινάκι. 

Tsikeli Hotel
Καστράκι, Μετέωρα
Τιμή: 39€ το δίκλινο (ή 46€ με πρωινό) 
Κρατήσεις μέσω του Booking, από εδώ 

Στη σκιά των Μετεώρων, με εξαιρετική θέα στους απόκοσμους βραχώδεις σχηματισμούς τους, αυτό το ξενοδοχείο διαθέτει όμορφα, παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια με μπαλκονάκια και δωρεάν wi-fi. Το πλούσιο σπιτικό πρωινό σερβίρεται σε έναν καταπράσινο κήπο, ενώ το κοντινότερο μοναστήρι των Μετεώρων βρίσκεται μόλις 300 μέτρα μακριά.

Iraklis Studios
Ροβιές, Βόρεια Εύβοια
Τιμή: 35€ το studio των 30 τετραγωνικών μέτρων, που φιλοξενεί έως και τρία άτομα, με πρωινό 
Κρατήσεις μέσω του Booking, από εδώ

Σε ιδανικό σημείο για να εξερευνήσετε την Βόρεια Εύβοια (που το φθινόπωρο της πάει πολύ), ο Ηρακλής προσφέρει μικρά σπιτάκια με ιδιωτική είσοδο, δωρεάν wi-fi και πρόσβαση στον περιποιημένο του κήπο. Στα συν και η απόσταση βημάτων από την ωραία παραλία των Ροβιών, αν είστε λάτρεις των φθινοπωρινών βουτιών.

Ξενώνας Ίριδα
Μπελοκομίτη, Λίμνη Πλαστήρα
Τιμή: 40€ το δίκλινο με πρωινό 
Κρατήσεις μέσω του Booking, από εδώ 

Δυσκολευόμαστε να σκεφτούμε καλύτερη εποχή από το φθινόπωρο για να βολτάρουμε στις όχθες της Λίμνης Πλαστήρα –ή για να κλείσουμε ένα δωμάτιο με θέα στα ακίνητα νερά της. Τα κουκλίστικα δωμάτια του Ξενώνα Ίριδα προσφέρουν μπαλκόνια που αγναντεύουν τη λίμνη, τηλεόραση και DVD player, και τζάκι αν ω μη γένοιτο τύχει να σας πιάσει κρύο τον Οκτώβρη –ή αν θυσιάζετε λίγη δροσιά για χάρη της ατμόσφαιρας.

Morfi Hotel
Λίμνη Κερκίνη
Τιμή: 30€ το τεράστιο δίκλινο των 45 τετραγωνικών μέτρων
Κρατήσεις μέσω του Booking, από εδώ

Πιθανότατα τα πιο ευρύχωρα δωμάτια που θα βρείτε σε αυτή την τιμή, δεν έχουν μόνο το μέγεθος, αλλά και την χάρη: Χρωματιστά και γουστόζικα διακοσμημένα, με παροχές που περιλαμβάνουν εξοπλισμένα κουζινάκια, μπαλκόνια με θέα στις καταπράσινες βουνοπλαγιές γύρω από τη λίμνη και τζάκι. Οι δε όχθες της Κερκίνης απέχουν πεντακόσια μέτρα από την πόρτα του ξενοδοχείου.

Ξενώνας Συντροφιά
Ψαράδες, Πρέσπες
Τιμή: 30€ το δίκλινο 
Κρατήσεις μέσω του Booking, από εδώ 

Ακριβώς πάνω στην όχθη της Μεγάλης Πρέσπας, προσφέρει όμορφα, ευρύχωρα δωμάτια με μπαλκόνια που αγναντεύουν τα νερά της λίμνης. Στις παροχές τους περιλαμβάνονται δωρεάν wi-fi, τζάκι για τις πρώτες ψύχρες του φθινοπώρου (ή για την ατμόσφαιρα που λέγαμε και λίγο παραπάνω) και τηλεόραση επίπεδης οθόνης που πιθανότατα δεν θα ανοίξετε ποτέ γιατί η θέα από το μπαλκόνι σας θα είναι απείρως πιο ενδιαφέρουσα.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v