Άνοιξε το πρώτο ξενοδοχείο Harry Potter!

Τι θα λέγατε να περάσετε μια βραδιά στους κοιτώνες του Hogwarts; Ένα ξενοδοχείο στο κεντρικό Λονδίνο υπόσχεται να κάνει το όνειρο πραγματικότητα.
Άνοιξε το πρώτο ξενοδοχείο Harry Potter!
Οι φαν του Harry Potter μπορείτε να αρχίσετε την αποταμίευση: Το πρώτο θεματικό ξενοδοχείο, βγαλμένο από τους κοιτώνες του Hogwarts, είναι γεγονός.

Για την ακρίβεια, δεν είναι ένα ολόκληρο ξενοδοχείο, αλλά μία σουίτα –με το εύγλωττο όνομα The Wizard’s Chamber– του ξενοδοχείου Georgian House, που βρίσκεται στο κεντρικό Λονδίνο, πολύ κοντά στο Victoria Station, και φιλοξενείται σε ένα κτίριο του 1851.

Το Wizard’s Chamber αποτελείται από δύο δωμάτια, που επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω ενός «μυστικού» περάσματος, διακοσμημένου με πορτραίτα σαν αυτά που θα συναντούσατε στους διαδρόμους του Hogwarts.

Τα δωμάτια, μεγέθους 18 τετραγωνικών μέτρων το καθένα, είναι διακοσμημένα με βιτρό παράθυρα, πέτρινους τοίχους, γοτθικές αψίδες, κορμούς, πορτρέτα και κρεβάτια με κόκκινες και κίτρινες βελούδινες κουρτίνες. Οι ξυλόσομπες, το τζάκι με τα καζάνια και οι ταπετσαρίες ολοκληρώνουν τη διακόσμηση.

Για πιο ολοκληρωμένη εμπειρία, το δωμάτιο διατίθεται και σε πακέτο Harry Potter, που περιλαμβάνει ξενάγηση στα τοπόσημα του Λονδίνου που πρωταγωνίστησαν στην ταινία, και επίσκεψη στα στούντιο της Warner Bros, για να συμμετάσχετε σε ξενάγηση με τίτλο The Making of Harry Potter Tour.

Η σουίτα (που μπορεί να φιλοξενήσει δύο ενήλικες και δύο παιδιά) ενοικιάζεται προς 406€ τη βραδιά με πρωινό. Κρατήσεις πραγματοποιούνται και μέσω του Booking, από εδώ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v