Δωμάτια και ξενοδοχεία έως 30€ για τον Σεπτέμβριο

Στην Αίγινα, την Τήνο, τη Μάνη και άλλους ιδανικούς για σεπτεμβριάτικες εκδρομές προορισμούς, βρήκαμε ωραιότατα δωμάτια με 15€ ή και λιγότερα το άτομο.
Δωμάτια και ξενοδοχεία έως 30€ για τον Σεπτέμβριο
της Ηρώς Κουνάδη

Για να ξορκίσουμε τη μελαγχολία της επιστροφής, για να συνεχίσουμε τις βουτιές μας, ή απλά για να θυμίσουμε σε όσους επιμένουν να το ξεχνάνε ότι ο Σεπτέμβριος είναι κανονικά και επισημότατα ένας καλοκαιρινός μήνας (κρατήστε τα «καλό χειμώνα» σας για τον Δεκέμβριο, ευχαριστούμε πολύ) οργανώνουμε μίνι εκδρομές και μάξι Σαββατοκύριακα στην καρδιά του Σεπτεμβρίου. Και μάλιστα, χωρίς να ανησυχούμε καθόλου για το budget, αφού ξετρυπώσαμε ωραιότατα ξενοδοχεία, δωμάτια και ξενώνες που θα μας κοστίσουν 15€ το άτομο ή και λιγότερα για μια διανυκτέρευση –σαν να λέμε, όσο δύο ποτά στην Αθήνα.

Hotel Elpida
Μπατσί, Άνδρος
Τιμή: 25€ το δίκλινο budget studio, 30€ το δίκλινο studio με θέα στη θάλασσα 
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ

Στην καρδιά ενός καταπράσινου κήπου, λίγα μόνο βήματα μακριά από την παραλία, το Hotel Elpida προσφέρει όμορφα και περιποιημένα studios με δωρεάν wi-fi, εξοπλισμένη κουζίνα και μπαλκονάκια που αγναντεύουν το Αιγαίο. Στον κήπο θα βρείτε εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και παιδική χαρά για τα πιτσιρίκια, ενώ το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης βιβλιοθήκη και γωνιά internet.

Alex
Χώρα, Τήνος
Τιμή: 29€ το δίκλινο 
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ 

Ίσως το καλύτερο value for money που θα βρείτε στην Χώρα της Τήνου, το Alex «κορνιζάρεται» από έναν ολάνθιστο κήπο και βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά από το λιμάνι του νησιού και την φημισμένη παραλία του Αγίου Φωκά. Προσφέρει λιτά αλλά περιποιημένα στούντιο με μικρή κουζίνα, δωρεάν wi-fi, τηλεόραση, ψυγείο και δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι. 

Alvi Studios
Πέρδικα, Αίγινα
Τιμή: 30€ το δίκλινο με θέα στον κήπο (35€ με θέα στη θάλασσα) 
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ 

Στο γραφικότερο χωριουδάκι του νησιού, την Πέρδικα, προσφέρει χαριτωμένα δωμάτια σε παστέλ αποχρώσεις, οι παροχές των οποίων περιλαμβάνουν μπαλκονάκι και μικρή κουζίνα με ψυγείο και παροχές για καφέ. Τα ζωάκια σας είναι επίσης ευπρόσδεκτα, κατόπιν συνεννόησης. Η πόλη της Αίγινας απέχει από εδώ γύρω στα εννιά χιλιόμετρα.

Stathopoulos Apartments
Σαμπατική, Αρκαδία
Τιμή: 27€ το διαμέρισμα (που φιλοξενεί μέχρι τέσσερα άτομα) 
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ 

Στα πόδια του Πάρνωνα, πολύ κοντά στο Λεωνίδιο και σε μια από τις αγαπημένες μας «μυστικές» παραλίες της Πελοποννήσου, το Stathopoulos Apartments προσφέρει διαμερίσματα με χτιστά κρεβάτια, άρτια εξοπλισμένη κουζίνα και μπαλκονάκια με θέα στον κήπο ή τη θάλασσα. Δέχεται, επίσης, τα κατοικίδιά μας κατόπιν συνεννόησης και προσφέρεται ως ιδανική βάση για ατελείωτες εξερευνήσεις σε βουνό και θάλασσα.

Studios Rania
Ασκέλι, Πόρος
Τιμή: 22,50€ το δίκλινο με θέα στη θάλασσα 
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ 

Κτισμένο στην πλαγιά του λόφου, λίγα μόνο μέτρα μακριά από τις παραλίες Ασκέλι και Κανάλι, προσφέρει όμορφα, ευρύχωρα στούντιο με μπαλκόνι και πανοραμική θέα στο Σαρωνικό Κόλπο. Όλα τους διαθέτουν μικρή κουζίνα με ψυγείο, τηλεόραση και –κάποια εξ αυτών– καθιστικό. Το λιμάνι του Πόρου απέχει μόνο δύο χιλιόμετρα από εδώ, ενώ η φημισμένη παραλία του Κόλπου της Αγάπης είναι προσβάσιμη σε πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο. 

Kafiona Guesthouse
Πύργος Διρού, Μάνη
Τιμή: 30€ το δίκλινο 
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ 

Χτισμένος εξολοκλήρου από πέτρα όπως επιβάλλει η παραδοσιακή μανιάτικη αρχιτεκτονική, ο Ξενώνας Kafiona προσφέρει όμορφα, προσεγμένα δωμάτια σε απόσταση 500 μέτρων από την θάλασσα. Στις παροχές των δωματίων περιλαμβάνονται τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ψυγείο και λειτουργική κουζίνα με φούρνο και μπάνιο με μπανιέρα. Η παραλία Χαλίκια με το λευκά βότσαλα και το γνωστό σπήλαιο του Διρού βρίσκονται σε απόσταση 7 χιλιομέτρων. Ευπρόσδεκτα είναι και τα κατοικίδιά σας, κατόπιν σχετικού αιτήματος. 

Ξενώνας Αλατινός
Πινακάτες, Πήλιο
Τιμή: 25,50€ το δίκλινο 
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ 

Πετρόχτιστος ξενώνας στην καρδιά ενός από τα πιο γραφικά χωριά του Πηλίου, προσφέρει κουκλίστικα, παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια με ξύλινα πατώματα και ταβάνια, δωρεάν Wi-Fi και θέα στο βουνό ή στον Παγασητικό Κόλπο. Διαθέτει επίσης παραδοσιακή τραπεζαρία και κοινόχρηστη κουζίνα. Κάποια δωμάτια διαθέτουν επίσης ιδιωτικό μπαλκονάκι.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v