Rimondi: Κερδίστε ονειρεμένη διαμονή στο Ρέθυμνο

Δηλώστε συμμετοχή στον μεγάλο διαγωνισμό του in2life και της Tresor, για να κερδίσετε ένα ονειρεμένο τριήμερο για δύο σε ένα… palazzo του Ρεθύμνου.
Rimondi: Κερδίστε ονειρεμένη διαμονή στο Ρέθυμνο
Το in2life.gr και τα Rimondi Boutique Hotels στο Ρέθυμνο, μέλος της Trésor Hotels & Resorts, της πολυτιμότερης ελληνικής συλλογής, με 25 boutique ξενοδοχεία στους δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Ζαγοροχώρια, Αράχωβα, Ορεινή Αρκαδία, Τρίκαλα Θεσσαλίας, Τρίκαλα Κορινθίας), σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα μαγευτικό 3μερο σε ένα πολυτελές boutique ξενοδοχείο και να καλωσορίσετε την άνοιξη με τον καλύτερο τρόπο!

Από 28 Μαρτίου έως 11 Απριλίου, πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του in2life.gr, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κέρδισε ένα μαγευτικό τριήμερο στο πολυτελές Rimondi Palazzo Collection, στο Ρέθυμνο. Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί εδώ την Παρασκευή 11 Απριλίου.

Όροι και προϋποθέσεις του διαγωνισμού

Το δώρο περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό, κατόπιν διαθεσιμότητας. Ο νικητής θα μείνει σε superior room στο Palazzo Collection. Εξαιρείται η περίοδος 15/05 – 20/09. Η διαμονή μπορεί να πραγματοποιηθεί μεταξύ Δευτέρας-Πέμπτης, κατόπιν επικοινωνίας με το ξενοδοχείο για επιβεβαίωση διαθεσιμότητας το λιγότερο ένα μήνα πριν την εκτιμώμενη ημερομηνία άφιξης (εκτός εάν η διαμονή πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο, οπότε δεν απαιτείται επιβεβαίωση ένα μήνα πριν).

Τα Rimondi Boutique Hotels

Το όνομα του ξενοδοχείου είναι εμπνευσμένο από τον Ενετό Ρέκτορα (Διοικητή) της πόλης του Ρεθύμνου, Alvise Rimondi, ο οποίος κατασκεύασε την περίφημη κρήνη Rimondi το 1626, προκειμένου να καλύψει τις αρδευτικές ανάγκες της πόλης.

Το Rimondi βρίσκεται στην καρδιά της μεσαιωνικής παλιάς πόλης του Ρεθύμνου, δίπλα στα πιο σημαντικά μνημεία της, όπως τη Φορτέτσα (το Ενετικό Φρούριο),τη Λότζια, την Κρήνη Ριμόντι και την Εκκλησία της St. Francis.

Δύο επιλογές, μία μοναδική εμπειρία

Είτε επιλέξετε να μείνετε σε ένα από τα 20 δωμάτια και τις μεζονέτες του Palazzo Rimondi ή σε μία από τις 13 πολυτελείς σουίτες του Rimondi Estate, να είστε σίγουροι πως θα ζήσετε μοναδικές στιγμές, μέσα σε ένα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό σκηνικό που θα σας σαγηνεύσει.

Rimondi και Αρχιτεκτονική

Οι δύο ιδιοκτήτες, οι οποίοι είναι και αρχιτέκτονες, οραματίστηκαν τη διατήρηση και προβολή της τοπικής ιστορίας των κτιρίων, για να τονίσουν την ιστορική και πολιτιστική τους σημασία. Με αυτόν τον τρόπο θέλησαν να αναδείξουν τα ενδιαφέροντα αρχιτεκτονικά στοιχεία, τα οποία θα ταξιδέψουν τους επισκέπτες σε ένα μοναδικό ταξίδι ιστορίας και κουλτούρας.

Ταξίδι στο χρόνο

Το Palazzo Rimondi φιλοξενείται σε ένα κτίριο που χρονολογείται από την περίοδο της Ενετοκρατίας της Κρήτης (1200-1600 μ.Χ.) και φέρει σαφείς επιρροές από την Αναγέννηση. Ακολούθησε μια σειρά από φάσεις ανακατασκευών, με προσθήκες που έγιναν κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας, καθώς και κατά τη διάρκεια του 19ου και 20ου αιώνα.

Σήμερα, οι υπαίθριοι χώροι έχουν χρωματιστεί με τις διακριτικές αποχρώσεις του ανοιχτού ροζ και της ώχρας, χρώματα δηλαδή που κυριαρχούσαν στα κτίρια της Αναγέννησης. Η εντυπωσιακή ισορροπία ανάμεσα στο παλιό και το νέο δημιουργεί μια ειδυλλιακή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα, που εξελίσσεται γύρω από τη μεγάλη κεντρική αυλή, η οποία διαθέτει περίτεχνο βοτσαλωτό δάπεδο και πισίνα.

Το Palazzo Rimondi, με τα 20 ατμοσφαιρικά δωμάτια και τις μεζονέτες, αποτελούν την ιδανική επιλογή διαμονής για εκλεκτικούς ταξιδιώτες που επισκέπτονται το Ρέθυμνο και την Κρήτη και επιθυμούν να συνδυάσουν στις διακοπές τους τον ήλιο και τη θάλασσα με την τοπική ιστορία.

Εμπειρία

Αφεθείτε στην όαση χαλάρωσης που δημιουργήθηκε ειδικά για εσάς, με τις εσωτερικές αυλές και τις πισίνες που αποτελούν πρότυπο κομψότητας. Θα μαγευτείτε σίγουρα από τα αρώματα που αφήνουν το αγιόκλημα και οι βουκαμβίλιες και η φρεσκάδα του πράσινου κισσού.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v