Ananti City Resort: Κερδίστε μαγευτικά τριήμερα

Πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του in2life και της Tresor, για να κερδίσετε ένα μαγευτικό τριήμερο για δύο, στο Ananti City Resort στα Τρίκαλα.
Ananti City Resort: Κερδίστε μαγευτικά τριήμερα
Το in2life.gr & το Ananti City Hotel στα Τρίκαλα, μέλος της Trésor Hotels & Resorts, της πολυτιμότερης ελληνικής συλλογής, με 25 boutique ξενοδοχεία, στους δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Ζαγοροχώρια, Αράχωβα, Ορεινή Αρκαδία, Τρίκαλα Θεσσαλίας, Τρίκαλα Κορινθίας), σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσεις ένα μαγευτικό 3μερο σε ένα πολυτελές boutique ξενοδοχείο και να καλωσορίσεις την άνοιξη με τον καλύτερο τρόπο!

Από 12 έως 26 Μαρτίου, πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του in2life.gr, συμπλήρωσε τα στοιχεία σας και κέρδισε ένα μαγευτικό τριήμερο στο πολυτελές Ananti City Resort, στα Τρίκαλα. Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί εδώ την Τετάρτη 26 Μαρτίου. Το δώρο περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό, κατόπιν διαθεσιμότητας (εξαιρούνται εορτές, αργίες και τριήμερα).


Το Ananti City Resort άνοιξε τις πόρτες του πριν από λίγους μήνες, στις παρυφές της πόλης των Τρικάλων. Κτισμένο ψηλά στον λόφο απ’ όπου αγναντεύει τις απέραντες εκτάσεις του θεσσαλικού κάμπου, αποτελεί ένα σύγχρονο και πολυτελές καταφύγιο για όσους αναζητούν έναν συνδυασμό σύγχρονων ανέσεων και πληθωρικών παροχών με το ασύγκριτο πλεονέκτημα των δεκάδων επιλογών για εξορμήσεις τριγύρω.

Το spa του με την εσωτερική πισίνα, προσθέτει μια επιπλέον νότα χαλάρωσης στην εκδρομή, κάτι που ολοκληρώνεται ιδανικά με μια επίσκεψη στο roof garden με την πανοραμική θέα, και ένα γεύμα ή δείπνο στο ιταλικό εστιατόριό ή το coffee bar που "ανυπομονεί" καθημερινά να φιλοξενήσει κάθε γαστριμαργική ανησυχία του επισκέπτη.


Τα δεκαοκτώ δωμάτια και οι τρεις σουίτες του Ananti City Resort απολαμβάνουν όλα πανοραμική θέα στην πόλη και τη γύρω περιοχή, από τις μεγάλες τζαμαρίες που τα «αγκαλιάζουν» περιμετρικά. Όλα τους είναι πλήρως εξοπλισμένα με τις απαραίτητες παροχές και ανέσεις, ενώ οι σουίτες περιλαμβάνουν επιπλέον και Jacuzzi. Υπάρχουν, τέλος, ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια για ανθρώπους με κινητικά προβλήματα.

Σε απόσταση λίγων μόνο χιλιομέτρων από το Ananti City Resort, μπορεί κανείς να συναντήσει τα επιβλητικά Μετέωρα. Μπορεί να περπατήσει περιμετρικά της πανέμορφης λίμνης Πλαστήρα ή να απολαύσει βόλτες στην φυσικά προικισμένη Ελάτη ή το γραφικό Περτούλι. Η πισίνα του μοιάζει να ακροβατεί στη βουνοπλαγιά, ενώ ανάλογα, κινούνται και οι αρχιτεκτονικές γραμμές του ξενοδοχείου που ισορροπούν άψογα ανάμεσα στο λιτό και το μοντέρνο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v