Hotel Itilo: Μανιάτικη παράδοση και φιλοξενία

Ένα ταξίδι στην αυθεντική μανιάτικη φιλοξενία υπόσχεται να προσφέρει στον τυχερό αναγνώστη του In2life που θα κερδίσει διανυκτέρευση εκεί, το Itilo Traditional Hotel. Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός.
Hotel Itilo: Μανιάτικη παράδοση και φιλοξενία
* Οι δύο τυχερές αναγνώστριες που κερδίζουν από ένα Σαββατοκύριακο για δύο άτομα στο Itilo Traditional Hotel, στην κλήρωση που έγινε στην σελίδα του in2life στο Facebook είναι η @Liana Denezaki και @Eva Evaki. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας. 

Το Itilo Traditional Hotel ξεπροβάλλει στο κέντρο του προστατευόμενου κόλπου του Νέου Οιτύλου στη Μάνη, σαν φυσική προέκταση του τοπίου που το περιβάλλει. Χτισμένο πάνω στο κύμα, δίνει στον επισκέπτη την δυνατότητα να ζήσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, όχι απλώς ατενίζοντας την θάλασσα αλλά και ακούγοντάς την ακόμα και σε στιγμές ηρεμίας.

Ο αρμονικός συνδυασμός τοπικής πέτρας, ξύλου και σίδερου είναι τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για να ανακατασκευαστεί το Itilo Traditional Hotel, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένας χώρος στον οποίο κυριαρχεί η λιτή και απέριττη πολυτέλεια όπως επιτάσσει το περιβάλλον της Μάνης, χωρίς όμως να παραβλέπονται οι ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη. Τα εντυπωσιακά σαλόνια υπό το φως των κεριών, τα άνετα δωμάτια με τις βεράντες στην θάλασσα, το εστιατόριο με τις παραδοσιακές μανιάτικες συνταγές του και η αδιάκοπη παρουσία της φιλόξενης οικογένειας Αλευρά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την ιδιαίτερη προσωπικότητα αυτού του καταλύματος.

Ολοκληρωμένο μόλις το 2009, το Itilo Traditional Hotel καταφέρνει να συνδυάσει όλες τις σύγχρονες ανέσεις με την παραδοσιακή διακόσμηση της Μάνης. Στα είκοσι άνετα δωμάτια του Itilo θα βρείτε plasma tv, ανατομικά στρώματα, wi fi internet, κεντρικό κλιματισμό, σεσουάρ, σετ περιποίησης, mini bar, αλλά και μεγάλες βεράντες με θέα στην θάλασσα. Οι κατηγορίες των δωματίων χωρίζονται σε μονόκλινο, δίκλινο, τρίκλινο και σουίτα. Επιπλέον, όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου είναι προσβάσιμοι σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Το ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες του προσωπικό πάρκινγκ, ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία, υπηρεσία πλυσίματος ρούχων, παιδότοπο για τους μικρούς φίλους και όμορφους κήπους.

Αξίζει εδώ να αναφερθεί το εξαιρετικό εστιατόριο του Itilo Traditional Hotel, στο οποίο όχι μόνο θα απολαύσετε πανδαισία εδεσμάτων στο πρωινό σας -σπιτικά κέικ και μαρμελάδες, παραδοσιακά λαλάγγια Μάνης, φρέσκα αυγά με ντόπια λουκάνικα, παστό χοιρινό και σπιτικό κατσικίσιο τυρί, φρέσκα φρούτα, ψωμί ζυμωτό από τον φούρνο του χωριού, χειροποίητη μαρμελάδα κ.α.- αλλά και το μεσημεριανό ή το βραδινό σας. Από το μενού του εστιατορίου ξεχωρίζουν ο μανιάτικος κόκορας με τσακιστές ελιές και τυρί σφέλα, η μανιάτικη τυρόπιτα, και το αγριοκάτσικο με αγκινάρες και μάραθο ψημένο στον χωριάτικο φούρνο.

Οι διακοπές σας στο Οίτυλο, ένα όμορφο χωριό που απέχει 7χλμ. από την Αρεόπολη, θα έχουν τόσο ψυχαγωγικό όσο και χαλαρωτικό χαρακτήρα. Κατά την διαμονή σας εκεί μπορείτε να επισκεφθείτε τα Σπήλαια Δυρού, τους φημισμένους πύργους της Bάθειας, τα βυζαντινά κάστρα της Mονεμβασιάς και του Mυστρά και πολλά αξιοθέατα της Nοτίου Πελοποννήσου. Πέρα από εκδρομές, θα απολαύσετε την θάλασσα και τον ήλιο, θα χαλαρώσετε στο ξενοδοχείο και θα γευτείτε μοναδικές νοστιμιές.

Για την περίοδο από 1/6/2010 έως 15/7/2010 και 1/9/2010 έως 30/10/2010 το ξενοδοχείο προσφέρει το δίκλινο δωμάτιο 22τ.μ. με 75€ ανά διανυκτέρευση με πρωινό και 100 € ανά διανυκτέρευση με ημιδιατροφή (μεσημεριανό ή βραδινό). Η προσφορά αυτή ισχύει για ελάχιστη διαμονή τριών διανυκτερεύσεων. Για ελάχιστη διαμονή πέντε διανυκτερεύσεων, το ίδιο δωμάτιο για την ίδια περίοδο προσφέρεται με 70 € ανά διανυκτέρευση με πρωινό και 115 € ανά διανυκτέρευση με πλήρη διατροφή (μεσημεριανό και βραδινό). Για το διάστημα από 16 Ιουλίου έως τα τέλη Αυγούστου, η τιμή για ένα δίκλινο δωμάτιο με πρωινό ξεκινά από 120 ευρώ.

Itilo Traditional Hotel: Νέο Οίτυλο Λακωνίας, Τ.Κ. 230 62. Τηλ/Fax: 27330/59222, 59234, 59253. Κινητό: 6944 889656.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v