Valeni Boutique Hotel: Πολυτελής... Πορταριά

Στην κοσμοπολίτισσα του Πηλίου, βρήκαμε τη στέγη των πολυτελέστερων weekends μας. Ένα ολοκαίνουριο boutique hotel με value for money τιμές παντρεύει την υψηλή αισθητική με τη φυσική απλότητα, την τέχνη με την παράδοση, την πολυτέλεια με τη λειτουργικότητα.
Valeni Boutique Hotel: Πολυτελής... Πορταριά
Σε ένα από τα δημοφιλέστερα χωριά του Πηλίου, στην κοσμοπολίτισσα Πορταριά, ένα ολοκαίνουριο boutique hotel περιμένει να στεγάσει τις πολυτελέστερες αποδράσεις μας σε value for money τιμές, συνδυάζοντας την πολυτέλεια με την παράδοση, την καλαισθησία με τη λειτουργικότητα, την απλότητα της φύσης με την άνεση της τεχνολογίας.

Ενώνοντας υπόσκαφα τέσσερα πέτρινα κτίσματα, οι εμπνευστές του δημιούργησαν το χώρο που φιλοξενεί το spa, την εσωτερική πισίνα, το γυμναστήριο, τα αποδυτήρια και τους υπόλοιπους βοηθητικούς χώρους, αφήνοντας την ανεμπόδιστη θέα στον Παγασητικό και το Βόλο από τα υψηλότερα σημεία των κτιρίων στα δωμάτια, το εστιατόριο και το bar. Τα φυσικά υλικά, η πέτρα, το μάρμαρο και το ξύλο χρησιμοποιούνται στο σύνολο του συγκροτήματος, δημιουργώντας ένα φιλόξενο χώρο που συνδιαλέγεται με το τοπίο αρμονικά, συνδυάζοντας έντεχνα παραδοσιακά στοιχεία με νέες τεχνολογίες.

Κάποια από τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι ντυμένα στους τόνους του λευκού και του μπλε του ουρανού, αποπνέοντας αίσθηση ελευθερίας και γαλήνης. Άλλα έχουν φορέσει τις πράσινες αποχρώσεις της πηλιορείτικης φύσης, ενώ κάποια άλλα στολίζονται με τους τόνους της γης, που σε κερδίζουν με τη ζεστασιά και την οικειότητά τους. Τα δωμάτια στα χρώματα της ελιάς, του απόλυτου ελληνικού συμβόλου, προσφέρουν στους επισκέπτες στιγμές απέραντης ηρεμίας και γαλήνης. Τέλος, το γκρι και το μωβ που κυριαρχούν σε κάποια άλλα δωμάτια του ξενοδοχείου, δημιουργούν μια αίσθηση αρμονίας και προσδίδουν στο χώρο άρωμα λεβάντας.

Η πινελιά που υπογραμμίζει τη διαφορετικότητα κάθε δωματίου είναι τα αυθεντικά έργα κορυφαίων Ελλήνων καλλιτεχνών ή αριθμημένες μεταξοτυπίες τους, που κοσμούν καθένα από τα δωμάτια. Η επίπλωση είναι λιτή, σύμφωνα με τη φιλοσοφία των boutique hotels, και εξολοκλήρου φτιαγμένη από υλικά της φύσης, ώστε να επιτρέπει στην αρχιτεκτονική του χώρου να κατέχει τον πρώτο ρόλο.

Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα με τηλεόραση LCD, τηλέφωνο, θυρίδα ασφαλείας, πιστολάκι μαλλιών, αθόρυβο mini-bar, πρόσβαση στο internet και προϊόντα περιποίησης l’ occitane. Ορισμένα δωμάτια διαθέτουν επίσης τζάκι και υδρομασάζ. Στις παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται επίσης εσωτερική και εξωτερική πισίνα, εστιατόριο, bar, parking, spa, γυμναστήριο, room service και καθαριστήριο.

Για τη διαμονή σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε classic, premium double, superior sunset view, master sunset view, deluxe sunset view και deluxe family δωμάτια. Με μια μικρή επιβάρυνση στην τιμή των δωματίων μπορείτε να απολαύσετε το πακέτο full spa facilities, που περιλαμβάνει χρήση γυμναστηρίου, χαμάμ, εσωτερικής πισίνας και υδρομασάζ, σάουνας, ποδόλουτρου και adventure tropical rain.

Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου θα απολαύσετε το πλούσιο πρωινό στο μπουφέ που ξεχειλίζει από μυρωδιές και σπιτικές γεύσεις, αλλά και a la minute επιλογές, τις τοπικές σπεσιαλιτέ το μεσημέρι και τη δημιουργική μεσογειακή και ευρωπαϊκή κουζίνα υπό το φως των κεριών το βράδυ. Πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό σερβίρονται το χειμώνα δίπλα στο αναμμένο τζάκι και συνοδεύονται πάντα από ένα ιδιαίτερο κρασί από τη boutique συλλογή του «V» από τον ελληνικό αλλά και τον ξένο αμπελώνα. Αν προτιμάτε, από τις 7.30 το πρωί έως και τη 1.00 το βράδυ, μπορείτε να απολαύσετε όλες τις γεύσεις του V Restaurant στην ιδιωτικότητα του δωματίου σας.

Όταν καταφέρετε να απαρνηθείτε τη θαλπωρή και την πολυτέλεια του Valeni Boutique Hotel, θα συμμετέχετε στους περιπάτους στα μονοπάτια των Κενταύρων, την ιππασία, το ψάρεμα ή τα extreme sports που διοργανώνει, μεταξύ άλλων, το ξενοδοχείο.

Το Valeni Boutique Hotel λειτουργεί όλο το χρόνο. Οι τιμές ξεκινούν από 120 ευρώ για το standard δίκλινο δωμάτιο τις καθημερινές (Κυριακή έως Πέμπτη) και από 140 ευρώ τα Παρασκευοσάββατα –πάντα με πρωινό. Αυτήν την περίοδο, και μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, ισχύει από Κυριακή μεσημέρι έως Παρασκευή μεσημέρι η προσφορά των 138 ευρώ για το δίκλινο δωμάτιο περιλαμβανομένου πρωινού, δείπνου, χρήσης των spa facilities και έκπτωσης 25% σε θεραπείες και 10% σε προϊόντα.

Σημειώστε ότι το ξενοδοχείο ακολουθεί non smoking πολιτική σε όλα τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους εκτός του View Room.

Η.Κ.

Valeni Boutique Hotel, Πορταριά Πηλίου, τηλ.: 24280 90206, 24280 90207
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v