Zagori Philoxenia Hotel: Πολυτέλεια και στυλ στο Μονοδένδρι

Στον δρόμο για την Οξιά, το πιο ψηλό «μπαλκόνι» του Βίκου, ανακαλύπτουμε την διακριτική πολυτέλεια και τον cosy χαρακτήρα του ξενοδοχείου Ζαγόρι Φιλοξενία και το χρησιμοποιούμε σαν αφετηρία για τις εξορμήσεις μας στο βαθύτερο φαράγγι του κόσμου.
Ο Εθνικός Δρυμός Βίκου- Αωού αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να έρθει σε επαφή ο χειμερινός ταξιδιώτης με την εκπληκτική ομορφιά του ελληνικού ορεινού τοπίου και να περιηγηθεί στο πιο εντυπωσιακό φαράγγι της Ελλάδας, το φαράγγι του Βίκου. Αν έχετε σκοπό να επισκεφτείτε αυτόν τον χειμώνα τα ξακουστά Ζαγοροχώρια, τότε, ως αμετανόητοι λάτρεις των παραδοσιακών καταλυμάτων, δεν έχουμε παρά να σας προτείνουμε το πολυτελές, αλλά οικογενειακό ξενοδοχείο Ζαγόρι Φιλοξενία στο χωριό Μονοδένδρι. Όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες, πρόκειται για έναν άνετο, cosy και προσεγμένο χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει ιδανικά την διαμονή σας στο όμορφο Μονοδένδρι και να αποτελέσει βάση για τις εκάστοτε εξορμήσεις σας στο μαγευτικό φυσικό τοπίο των Ζαγοροχωρίων.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 18 δωμάτια (9 δίκλινα, 5 τρίκλινα, 3 σουίτες και ένα δωμάτιο για άτομα μειωμένης κινητικότητας), πλήρως εξοπλισμένα και επιπλωμένα για να σας εξασφαλίσουν μοναδικές στιγμές πολυτέλειας, άνεσης και ξεκούρασης. Η διακόσμηση ισορροπεί ανάμεσα στην παράδοση του Ζαγορίου και στις πιο ανάλαφρες μοντέρνες διακοσμητικές γραμμές, φτιάχνοντας έτσι χώρους που αποπνέουν ζεστασιά και αρμονία.

Τα δίκλινα δωμάτια διαθέτουν διπλό queen size κρεβάτι ή δύο μονά κρεβάτια. Σε μερικά δίκλινα υπάρχει και επιπλέον πολυθρόνα που γίνεται κρεβάτι, ενώ σε όλα μπορεί να προστεθεί επιπλέον κρεβάτι ή κούνια μωρού. Οι σουίτες τώρα, αποτελούνται από δύο χώρους: ένα υπνοδωμάτιο με υπέρδιπλο king size κρεβάτι και ένα καθιστικό με καναπέ – κρεβάτι. Στις παροχές της σουίτας περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων κεντρική θέρμανση, υδρομασάζ, τζάκι και δορυφορική οθόνη LCD.

Στο ευρύχωρο lobby του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε τον πρωινό ή απογευματινό σας καφέ, με την ζεστασιά του επιβλητικού τζακιού και την άνεση των αναπαυτικών καναπέδων. Ακριβώς δίπλα, στην αίθουσα πρωινού, σερβίρονται τα γεύματα της ημέρας με το πλούσιο πρωινό να ξεχωρίζει για τον γενναιόδωρο μπουφέ του (γάλα, τσάι, γιαούρτι, ψωμάκια, κέικ, κουλουράκια και ένα σωρό ακόμα σπιτικές λιχουδιές). Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης και βιβλιοθήκη – καθιστικό που ενδείκνυται για ώρες χαλάρωσης με την παρέα ενός βιβλίου ή με επιτραπέζια παιχνίδια για όλη την παρέα.

Ιδιαίτερο ατού του Ζαγορίου Φιλοξενία, είναι η εμπειρία και η γνώση των υπευθύνων πάνω σε θέματα οργάνωσης και υλοποίησης «βιωματικών» προγραμμάτων στην περιοχή. Μιλάμε φυσικά, για πεζοπορίες, εξορμήσεις, επισκέψεις και περιηγήσεις στα πέριξ του οικισμού, αλλά και στις γύρω περιοχές. Ζητήστε τους απαραιτήτως να σας οργανώσουν πεζοπορία στο φαράγγι του Βίκου και θα μας θυμηθείτε. Πρόκειται πραγματικά για μία αξέχαστη εμπειρία που πρέπει να ζήσει οποιοσδήποτε επισκεφτεί τα Ζαγοροχώρια. Οι πιο τολμηροί μπορείτε να δοκιμάσετε rafting στον ποταμό Βοϊδομάτη που διατρέχει το φαράγγι, μαθήματα καγιάκ, ακόμα και αναρρίχηση και ορειβασία στης κορυφές του όρους Γκαμήλα μέχρι την θρυλική Δρακόλιμνη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους το ζητήσετε. Το ξενοδοχείο επίσης, αναλαμβάνει έπειτα από συνεννόηση, να απασχολήσει τα μικρά παιδιά όσο εσείς απουσιάζετε ή θέλετε να ξεκουραστείτε στο κατάλυμά σας.

Τα δίκλινα δωμάτια κοστίζουν από 60 -100€ το άτομο, τα τρίκλινα από 75- 120€ και οι σουίτες από 90 – 140€. Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται και πρωινό.

Info: Μονοδένδρι Ζαγορίου 44007 - Ιωάννινα
Τηλ: +30 26530 71040
Κινητό 6976643344
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v