Royal Blue Resort & Spa: "Βασιλικό" φθινόπωρο στην Κρήτη

Ένα μοναδικό 5άστερο deluxe resort μας προ(σ)καλεί με τις μοναδικές προσφορές του να αφεθούμε στη μοναδική φιλοξενία, τη μαγευτική θέα του κρητικού πελάγους, την απαράμιλλη πολυτέλεια και τα αναζωογονητικά προγράμματα ευεξίας, παρατείνοντας το καλοκαίρι μας μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.
Royal Blue Resort & Spa: Βασιλικό φθινόπωρο στην Κρήτη
Μπορεί το καλοκαίρι να έφυγε, το Royal Blue Resort & Spa, όμως, μας προσκαλεί να απολαύσουμε τα φθινοπωρινά Σαββατοκύριακα στο Πάνορμο Ρεθύμνου, με θέα στο απέραντο γαλάζιο του κρητικού πελάγους, και να θυμηθούμε ότι –όπως έλεγε και μια παλιά διαφήμιση– χειμώνας είναι μόνο αν έτσι αισθανόμαστε.

Κτισμένο στην ακροθαλασσιά, σε απλές και σύγχρονες αρχιτεκτονικές γραμμές, το Royal Blue Resort & Spa ζει και κινείται γύρω από το νερό. Πισίνες, ρυάκια, χρωματιστοί κήποι και μονοπάτια εκτείνονται σε όλο το θέρετρο, πλημμυρίζοντας τις αισθήσεις με ένα μοναδικό αίσθημα ευημερίας και χαλάρωσης.

Η minimal αισθητική κυριαρχεί σε όλους τους χώρους και τα δωμάτιά του, ενώ η έμφαση έχει δοθεί στις πολυτελείς λεπτομέρειες. Σχεδιασμένο έτσι ώστε να αποπνέει εξωστρέφεια, ολόκληρο το resort κοιτάζει προς τη θάλασσα: όλοι οι χώροι του έχουν οπτική επαφή με το ειδυλλιακό περιβάλλον που τους περιστοιχίζει, μέσα από μεγάλες μπαλκονόπορτες, ανοιχτούς χώρους και αίθρια. Αέρινα υφάσματα, χρωματισμοί που κινούνται στους τόνους του κρεμ και του λευκού και ανάλαφρα υλικά συμβάλλουν στη δημιουργία αυτής της αίσθησης συνέχειας, καθώς προχωράμε από το εξωτερικό στο εσωτερικό.

Μοναδικές ανέσεις και υπηρεσίες περιμένουν τους επισκέπτες, σύμφωνα με τις επιταγές της φημισμένης κρητικής φιλοξενίας. Όλα τα δωμάτια, οι σουίτες και οι βίλλες, στο σύνολο 190, εξοπλίζονται με ιδιωτικές πισίνες ή τζακούζι, μοναδικές ανέσεις και άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό, ενώ είναι σχεδιασμένα να αντανακλούν την ηρεμία και γοητεία του ξενοδοχείου και να προσφέρουν στους επισκέπτες μια σύγχρονη αίσθηση πολυτέλειας και απλότητας.

Συγκεκριμένα, όλα τα δωμάτια και οι σουίτες είναι πλήρως εξοπλισμένα με Air condition, τηλεόραση με LCD επίπεδη οθόνη, δορυφορικά κανάλια, απευθείας τηλεφωνική γραμμή, σύνδεση στο διαδίκτυο, laptop size electronic safe, πλήρως εξοπλισμένο mini bar, ευρύχωρα μπάνια με μουσική, πιστολάκι μαλλιών, πρίζα ξυριστικής μηχανής, τηλέφωνο στο μπάνιο, ρόμπες, παντόφλες, κομψά αξεσουάρ μπάνιου, υπηρεσία πλυντηρίου / στεγνό καθάρισμα, και σε συγκεκριμένους τύπους δωματίων υπηρεσία τσαγιού και καφέ, ασύρματο τηλέφωνο και σύστημα DVD.

Παράλληλα οι μοναδικές γεύσεις από τέσσερις διαφορετικές κουζίνες –μεσογειακή, κρητική, ιταλική και πολυνησιακή– έρχονται να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, ενώ τα bars του ξενοδοχείου αποτελούν το κατάλληλο σκηνικό για το κλείσιμο της ημέρας: εδώ θα απολαύσετε τα διάσημα cocktails και τα πούρα που προσφέρονται με θέα το πανέμορφο κρητικό πέλαγος και ένα ηλιοβασίλεμα που πραγματικά κόβει την ανάσα.

Υπάρχει και συνέχεια. Tο άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο, το διεθνών προδιαγραφών συνεδριακό κέντρο χωρητικότητας έως και 600 ατόμων, το kid’s club για δημιουργική απασχόληση των παιδιών, αλλά και τα γήπεδα τένις, γκολφ, βόλεϊ και μπάσκετ αποτελούν την εισαγωγή σε μια εμπειρία πολυτέλειας, απόλαυσης, δράσης, αλλά και απόλυτης χαλάρωσης για όλους.

Μάλιστα, τώρα που το καλοκαίρι μας έχει σχεδόν αποχαιρετίσει, το Royal Blue Resort & Spa μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό ταξίδι απόλαυσης, χαλάρωσης και περιποίησης στον κόσμο του κέντρου θαλασσοθεραπείας και spa «Pure Senses Spa», να προετοιμάσουμε σωστά σώμα και πνεύμα για να υποδεχθούμε πανέτοιμοι τη… χρονιά που ξεκινά.

Σε έναν κόσμο που χρησιμοποιεί τα αγνότερα υλικά της φύσης για να εξασφαλίσει την απόλυτη ευεξία και χαλάρωση, μέσα από τα αρώματα και τις θεραπείες θα αφήσουμε το σώμα, το πνεύμα, τη φαντασία και τις αισθήσεις να ταξιδέψουν σε άλλους κόσμους γεμάτους μαγεία και εξωτισμό.

Θα απολαύσουμε το απέραντο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας σε Superior Double Guest Room αξιοποιώντας τις παροχές μασάζ και θαλασσοθεραπείας του ειδικού πακέτου Spa Weekends στο Pure Senses Spa. Θα αφεθούμε στα έμπειρα χέρια των θεραπευτών, οι οποίοι με τη συνδυασμένη χρήση προϊόντων από διαφορετικές πηγές, όπως η θάλασσα και η φύση, καθώς και η γκάμα των θεραπειών και τεχνικών μασάζ που εφαρμόζουν, θα ξυπνήσουν τις πιο αυθεντικές μας αισθήσεις.

Οι τιμές στο Royal Blue Resort & Spa αυτήν την περίοδο ξεκινούν από 68 ευρώ για το superior δίκλινο δωμάτιο με θέα στον κήπο, από 85 ευρώ για το superior δίκλινο με θέα στη θάλασσα και από 127,50 ευρώ για το superior δίκλινο με ιδιωτική πισίνα.

Η ειδική προσφορά του Pure Senses Spa περιλαμβάνει διαμονή σε Superior Double Guest Room με θέα θάλασσα, ποτό καλοσωρίσματος στην άφιξη, φρούτα και κρασί στο δωμάτιο, πρωινό και δείπνο στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Symposium, ένα Antistress massage 30' και μία θαλασσοθεραπεία 45’ στο Pure Senses Spa, στην τιμή των 99 ευρώ το άτομο την ημέρα και ισχύει έως τις 31 Οκτωβρίου.

Η.Κ.

Royal Blue Resort & Spa , Πάνορμο Γεροποτάμου, Ρέθυμνο, Κρήτη, τηλ.: 28340 55000
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v