Grace Hotels: Πασχαλινές προσφορές σε Μύκονο και Σαντορίνη

Αν ακόμα ψάχνετε προς τα πού να δραπετεύσετε τις ημέρες του Πάσχα, τα Grace Hotels στρέφουν την πυξίδα προς Κυκλάδες και συγκεκριμένα προς Μύκονο και Σαντορίνη και προτείνουν δελεαστικές προσφορές διαμονής για τα πολυτελή Mykonos Grace και Santorini Grace.
Grace Hotels: Πασχαλινές προσφορές σε Μύκονο και Σαντορίνη
Τα Grace Hotels τα γνωρίζετε κι αν δεν τα γνωρίζετε ήρθε η ώρα να τα μάθετε. Πρόκειται για μία συνεχώς επεκτεινόμενη αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων σε Μύκονο, Σαντορίνη, Κεφαλονιά, Ιθάκη και Κέα, που δε μπορεί παρά να αποτελεί πρώτη επιλογή για τους ταξιδιώτες που αντιμετωπίζουν τις διακοπές τους σαν όνειρο, ένα όνειρο που όταν τελειώνει μόνο καλές αναμνήσεις μπορεί να αφήσει.

Για φέτος το Πάσχα, τα ξενοδοχεία Mykonos Grace και Santorini Grace υποδέχονται τους επισκέπτες τους με εντυπωσιακές εκπλήξεις και δελεαστικές προσφορές, που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο. Συγκεκριμένα, για την πασχαλινή περίοδο, από τις 8 έως τις 30 Απριλίου, ο όμιλος Grace Hotel προσφέρει διαμονή 4 διανυκτερεύσεων στην τιμή των 3 και διαμονή 7 διανυκτερεύσεων στην τιμή των 5. Μάθετε περισσότερα για τα δύο αυτά ξενοδοχεία και προγραμματίστε εγκαίρως τις πασχαλινές σας διακοπές…

Mykonos Grace

Το Mykonos Grace είναι ένα ζεστό, φιλόξενο ξενοδοχείο, στα βόρεια της Μυκόνου, στην παραθαλάσσια περιοχή του Αγ. Στεφάνου. Η διαμονή σας εκεί θα ξεχωρίσει με την πολυτέλεια και χαλάρωση που θα νιώσετε στις υπέροχες σουίτες του, ενώ ειδικά για τις μέρες του Πάσχα οι ιδιοκτήτες του έχουν επιστρατεύσει τον chef Πάυλο Σιμοτόπουλο για να σας μυήσει στα απόκρυφα της μεσογειακής κουζίνας, ενώ το ειδικό μενού που συμπεριλαμβάνει μαγειρίτσα για το Μ. Σάββατο και αρνί στη σούβλα με άλλες παραδοσιακές νοστιμιές για την Κυριακή του Πάσχα, έρχεται να δώσει μια ιδιαίτερη γεύση στην μοναδική Μυκονιάτικη ατμόσφαιρα των ημερών.

Τα 31 δωμάτια και σουίτες του Mykonos Grace άψογα εναρμονισμένα με την αρχιτεκτονική του νησιού και έχοντας σαν προτεραιότητα την κομψότητα και την πολυτέλεια θα κάνουν τη διαμονή σας αξέχαστη. Συνδυάστε τις διακοπές σας στο Mykonos Grace χαλαρώνοντας με ένα Deep Tissue Massage στο The Spa που θα ξυπνήσει όλες σας τις αισθήσεις. Αν όμως προτιμάτε κάτι πιο δυναμικό, κρατηθείτε σε φόρμα, περνώντας από το The Gym του ξενοδοχείου. Το Mykonos Grace σας περιμένει να ζήσετε τη γοητεία και τη ζωντάνια της Μυκόνου με την υπόσχεση να κάνει τις πασχαλινές σας διακοπές μια αξέχαστη εμπειρία.

Για τις ημέρες του Πάσχα, δηλαδή από Πέμπτη 16 έως Δευτέρα 20 Απριλίου, το κόστος διαμονής στο Mykonos Grace για 4 βράδια συμπεριλαμβανομένου πρωινού ξεκινάει από 720 ευρώ για το Double Room. Με την προσφορά των Grace Hotels, ωστόσο, η τιμή αυτή κατεβαίνει στα 540 ευρώ, αφού στα 4 βράδια σας χαρίζεται το 1. Ενώ αν αποφασίσετε να μείνετε 7 βράδια πληρώνετε μόνο τα 5!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Mykonos Grace και στο τηλέφωνο 22890 26690.

Santorini Grace

Το Santorini Grace είναι ένα μοναδικό boutique hotel, τοποθετημένο στην περιοχή Ημεροβίγλι, στα βορειοδυτικά του νησιού και πάνω από την Καλντέρα. Η θέση του είναι τέτοια που η θέα προς τα φημισμένα ηλιοβασιλέματα του νησιού, κόβει την ανάσα. Συνδυάζει άνεση και ρομαντισμό, ενώ η εκλεκτική διακόσμηση των δωματίων του ανταποκρίνεται σε επισκέπτες με έντονη την αίσθηση του στιλ. Ειδικά κατά τις ημέρες του Πάσχα, η κατανυκτική ατμόσφαιρα στο νησί δημιουργεί ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. Για την διαμονή σας εκεί μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 6 τύπους δωματίων: Τα deluxe rooms, τις junior suites, τις superior suites, τις honeymoon suites, μία VIP suite και την Great Suite.

Χαρίστε στον εαυτό σας στιγμές απόλαυσης με τις εκλεπτυσμένες γεύσεις του εστιατορίου του Santorini Grace κάτω από τον έναστρο ουρανό, βυθιστείτε στα πολυτελή king size κρεβάτια, επιλέξτε από 7 τύπους μαξιλαριών, ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα ρομαντικό πρωινό με σαμπάνια, και αξιοποιείστε όλες τις σύγχρονες ανέσεις όπως wi-fi, flat screen & ηχεία iPod, ανακαλύπτοντας παράλληλα το αξέχαστο και θρυλικό πλέον ηλιοβασίλεμα του νησιού.

Το Πάσχα στο Santorini Grace είναι μοναδικό, όπως και το σεληνιακό τοπίο του νησιού, η παγωμένη λάβα, τα μαύρα, γκρίζα και κόκκινα ηφαιστειακά πετρώματα που φορτίζουν με ενεργειακά vibes κάθε σας στιγμή. Aνακαλύψτε τα ίχνη της μεσαιωνικής πρωτεύουσας και το ενετικό κάστρο στο Σκάρο και αφήστε τον εαυτό σας να συγκινηθεί σε ένα απέριττα μαγευτικό τοπίο με φόντο το εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη Κατηφόρη.

Για τις ημέρες του Πάσχα, δηλαδή από Πέμπτη 16 έως Δευτέρα 20 Απριλίου, το κόστος διαμονής στο Santorini Grace για 4 βράδια συμπεριλαμβανομένου πρωινού και με την προσφορά των Grace Hotels (στα 4 βράδια το 1 δωρεάν) είναι στα 1.200 ευρώ για μία Junior Suite με ιδιωτική πισίνα και στα 1.650 ευρώ για μία Superior Suite με ιδιωτική πισίνα. Αν, ωστόσο, προγραμματίζετε να μείνετε 7 βράδια, ισχύει και στο Santorini Grace ότι θα πληρώσετε μόνο τα 5.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Santorini Grace και στο τηλέφωνο 22860 21300.

Φέτος το Πάσχα, αφήστε τα Grace Hotels να σας κακομάθουν και απολαύστε τις καλύτερες διακοπές της ζωής σας με κομψότητα και απλότητα.

Ε.Μ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v