Hotel Γιαμάνδες: Ω Έλατη!

Ελάτη. Όπως το λέει και το όνομά της, ένας παράδεισος από έλατα. Η ομορφιά της φύσης σε όλο της το μεγαλείο. Μόλις 34 χιλιόμετρα από τα Τρίκαλα, σε μία γωνιά του μικρού αυτού χωριού βρίσκεται το ξενοδοχείο Γιαμάνδες, πάντα στο κλίμα και στην παράδοση του τόπου.
Hotel Γιαμάνδες: Ω Έλατη!
Ακολουθώντας τον ανηφορικό δρόμο στις πλαγιές του Κόζιακα 13 χιλιόμετρα μετά την Πύλη και σε υψόμετρο 900 μέτρων φτάνουμε στην Ελάτη , το μεγαλύτερο από τα ορεινά χωριά του νομού Τρικάλων και το πιο τουριστικά ανεπτυγμένο. Το παλιό όνομα του χωριού ήταν μέχρι το 1955 Τύρνα και πιθανολογείται ότι ιδρύθηκε μετά την Άλωση της Κωνσταντινούπολης.

Ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις της φύσης και όχι μόνο, τόσο για τον χειμώνα όσο και για το καλοκαίρι, στην Ελάτη θα βρείτε γραφικά ξενοδοχεία με έντονο το παραδοσιακό στοιχείο. Ένα από αυτά είναι και το Γιαμάνδες σε ήσυχη γωνιά του χωριού. Η πρόσοψή του σε προδιαθέτει για τον χαρακτήρα του. Χτισμένο με πέτρα και ξύλο παραμένει πιστό στα χρώματα της Ελάτης και γίνεται ένα με την πλούσια φύση που το περιτριγυρίζει.

Τα δωμάτια είναι cosy και άνετα. 15 στον αριθμό –μερικά από αυτά και με τζάκι- μοιάζουν να φτιάχτηκαν με περίσσιο μεράκι, ενώ η διακόσμησή τους είναι ένας συνδυασμός παράδοσης και όμορφου γούστου. Κάθε δωμάτιο διαθέτει αυτόνομη θέρμανση, τηλέφωνο, mini bar, τηλεόραση NOVA και καμπίνα – ντουζιέρα. Σίγουρα δεν θα σας λείψει τίποτα λοιπόν.

Στο μεγάλο και άνετο σαλόνι του ξενοδοχείου μπορείτε να κάτσετε και να απολαύσετε τον καφέ και την εφημερίδα σας. Προσφέρεται για στιγμές χαλάρωσης με τους αναπαυτικούς του καναπέδες και το ιδιαίτερό του περιβάλλον. Καφέδες και ποτά, γλυκά και ελαφριά snack θα συνοδεύσουν γευστικά όλες τις ώρες σας, ενώ παραδοσιακά προϊόντα και μεγάλη ποικιλία θα απολαύσετε στον πρωινό μπουφέ με υπέροχη θέα στα έλατα και το δασάκι της περιοχής.

Καθιερωμένο πλέον το σπα, στα περισσότερα ξενοδοχεία, δεν λείπει ούτε από εδώ. Φιλοξενείται σε έναν χώρο ιδιαίτερα προσεγμένο και καλαίσθητο, απόλυτης ηρεμίας και ψυχικής ανάτασης. Το σύνολο των υπηρεσιών συμπληρώνει η σάουνα και το χαμάμ-ατμόλουτρο με αρωματοθεραπεία και χρωματοθεραπεία. Για τους λάτρεις της άσκησης υπάρχει επίσης ειδικά διαμορφωμένος χώρος γυμναστηρίου για να κρατηθείτε σε φόρμα και δίπλα ακριβώς σε έναν μεγάλο χώρο φιλοξενείται ο παιδότοπος του ξενοδοχείου, που υπόσχεται να χαρίσει ξέγνοιαστες ώρες παιχνιδιού στα πιτσιρίκια. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης μια πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα συνεδρίων.

Πώς θα φτάσετε: Προτιμήστε ως πιο σύντομη τη διαδρομή Δομοκού - Καρδίτσα - Τρίκαλα. Πριν φτάσετε Τρίκαλα θα δείτε σήμανση με κατεύθυνση αριστερά προς Πύλη-Ελάτη. Από Θεσσαλονίκη θα χρειαστείτε να καλύψετε οδικά μόλις 220 χλμ. Το χιονοδρομικό κέντρο απέχει 8χλμ. και η πόλη των Τρικάλων 30χλμ.
Οι τιμές ξεκινάνε από 80€ το δίκλινο με πρωινό.

Info:
Ξενοδοχείο Γιαμάνδες - Ελάτη Τρικάλων
Τηλ. 24340 71497, 24340 71749, 24340 71750
Fax. 24340 71498
Κιν. 6944 420341
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v