TUI: 3μερο πολυτελείας στα Καλάβρυτα από 79 ευρώ!

Προσφορά για τους αναγνώστες του In2life ετοίμασε η TUI, ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οργανισμός παγκοσμίως. Επωφεληθείτε της προσφοράς και ταξιδέψτε στα Καλάβρυτα για τρεις ημέρες με πολυτελή παραμονή (4 αστέρων) με τιμή που ξεκινά από 79 ευρώ το άτομο.
TUI: 3μερο πολυτελείας στα Καλάβρυτα από 79 ευρώ!

Μια προσφορά για τους αναγνώστες του In2life ετοίμασε η TUI, ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οργανισμός παγκοσμίως.

Περάστε ένα υπέροχο τριήμερο στα πανέμορφα Καλάβρυτα στο πολυτελές ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων Χελμός στην συνολική τιμή- έκπληξη που ξεκινά από 79 ευρώ και φτάνει έως τα 99 ευρώ κατ΄άτομο. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες στο site της TUI, στη δεξιά στήλη ”Σχετικά links”.

Για κρατήσεις από Δευτέρα έως Παρασκευή η τιμή είναι στα 79 ευρώ ανά άτομο, ενώ για αυτές από Παρασκευή έως Κυριακή στα 99 ευρώ κατ’ άτομο.

Στην τιμή περιλαμβάνεται ως δώρο και μια μαγευτική βόλτα με τον διάσημο ”οδοντωτό” από το Διακοφτό έως τα Καλάβρυτα. Κατόπιν διαθεσιμότητας εισιτηρίων από τον ΟΣΕ, περιλαμβάνει μεταφορά με minivan από το ξενοδοχείο στο Διακοφτό και άνοδος πίσω στα Καλάβρυτα με τον σιδηρόδρομο.

Να σημειώσουμε ότι για τους απαιτητικούς ταξιδιώτες, η TUI διαθέτει ειδικά προγράμματα για μεμονωμένους ταξιδιώτες, προτάσεις για διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα, οργανωμένες εκδρομές σε όλον τον κόσμο, ταξίδια σε μακρινούς προορισμούς, αλλά και προτάσεις για πολυτελείς κρουαζιέρες.

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδρομές που οργανώνει η TUI μπορείτε να αναζητήσετε και σε ένα από τα γραφεία της εταιρίας στην οδό Nίκης 17 (τηλ. 210 3713400-413) και στον 7ο όροφο των Notos Galleries στην Πλατεία Κοτζιά (τηλ. 210 3211229).

Σημειώστε ότι η παραπάνω προσφορά ισχύει έως τις 15 Φεβρουαρίου.

Το ξενοδοχείο

Το Χελμός βρίσκεται σε απόσταση 195 χιλιομέτρων από την Αθήνα, 65 χιλιομέτρων από την Πάτρα και 15 χιλιομέτρωνμ από το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων. Δίπλα στο κέντρο της πόλης, με εύκολη πρόσβαση στην αγορά και τα αξιοθέατα με τα πόδια το Χελμός διαθέτει 22 δίκλινα και 6 σουίτες.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση, δυνατότητα ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο, χρηματοκιβώτιο, στεγνωτήρα μαλλιών, ανατομικό στρώμα και πουπουλένιο πάπλωμα. Στις παροχές περιλαμβάνεται ποικιλία δραστηριοτήτων όπως πεζοπορία, ποδηλασία, safari 4x4, rafting, σεμινάρια μαγερικής, επίσκεψη σε αρχαιολογικούς χώρους & τοπικούς αμπελώνες και άλλα.

Tο εστιατόριο ”Εσπερίδες” προσφέρει τοπικά και διεθνή πιάτα μεσημέρι και βράδυ. Στην αίθουσα σερβίρεται επίσης american buffet breakfast καθημερινά, ενώ το bar ”Neve Blu” είναι ανοιχτό μέχρι αργά το βράδυ και διαθέτει μεγάλη συλλογή από malt whiskies, cognacs & κουβανέζικα πούρα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v