ΤΑΞΙΔΙΑΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Υπέροχοι ξενώνες στις όχθες της Κερκίνης

Πανέμορφα δωμάτια με μπαλκονάκια που αγναντεύουν την πλημμυρισμένη νούφαρα λίμνη, σε τιμές που ξεκινούν από 40€ το δίκλινο.

Τέλεια δωμάτια για σούπερ Σαββατοκύριακα στην Αίγινα

Σούπερ φθηνά δωμάτια, υπερ-λουξ βίλες για παρέες, μπαλκονάκια με θέα στη θάλασσα, και κήποι με πισίνες. Απ’ όλα τα καλά έχει η Αίγινα για διαμονή.

Σούπερ δωμάτια για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς

Ο Μάιος ξεκινά με τριήμερο και έχουμε δέκα σούπερ δωμάτια σε λογικές τιμές για να οργανώσετε την πρώτη μαγιάτικη εξόρμησή σας.

Τέλεια Airbnb - αφορμή για εκδρομή στην Ελλάδα

Πύργοι και ανεμόμυλοι, υπόσκαφα σπιτάκια και βίλες με πισίνα, σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 40€ το άτομο. Όνειρο; Όχι. Airbnb.

7 σούπερ ξενώνες μέχρι 40€

Στο Πήλιο, την Πελοπόννησο, τον Παρνασσό και τα Ζαγοροχώρια, βρήκαμε κουκλίστικα δίκλινα σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 40€.

Δωμάτια για το… Πάσχα της τελευταίας στιγμής

Υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα δωμάτια για τις γιορτές του Πάσχα που να μη στοιχίζουν έναν ολόκληρο μισθό; Ψάξαμε και βρήκαμε… ευκαιρίες της τελευταίας στιγμής.

Υπέροχοι ξενώνες στις πλαγιές του Ταΰγετου

Κουκλίστικα δωμάτια με μπαλκόνια που αγναντεύουν την κοιλάδα του Ευρώτα μας βάζουν ιδέες για ανοιξιάτικα Σ/Κ.

Τα καλύτερα ξενοδοχεία για ημιδιαμονή στην Αθήνα

Εσείς, το αντικείμενο του πόθου σας και η πιο kinky διαμονή σε κορυφαίες διευθύνσεις πλήρους εχεμύθειας στην Αθήνα και τα προάστια.

Υπέροχοι ξενώνες στη Λίμνη Πλαστήρα

Κουκλίστικα δωμάτια με μπαλκονάκια που αγναντεύουν τα ακίνητα νερά της λίμνης, σε τιμές που ξεκινούν από 40€ και φτάνουν ως τα 55€ το δίκλινο, maximum.

Βρήκαμε οικονομικά και όμορφα δωμάτια για το Πάσχα

Εντοπίσαμε τα πιο value for money δωμάτια για το τετραήμερο των γιορτών, για να κάνετε Πάσχα στις ομορφότερες γωνιές της Ελλάδας.

SPONSORED LINKS

"Να τρως λιγότερο, να γεύεσαι περισσότερο."

Κινέζικη παροιμία

  • 1564 - Γέννηση του αστρονόμου Γαλιλαίου Γαλιλέι
    1710 - Γέννηση του Γάλλου βασιλιά Λουδοβίκος ΙΕ'

© 2002-2018 MEDIA2DAY