Οκτώ υπέροχα νησιά για singles

Μείνατε μόνοι και… έρημοι αυτό το καλοκαίρι; Οκτώ πανέμορφοι νησιώτικοι προορισμοί προτείνουν πάρτι μέχρι πρωίας και γνωριμίες μέχρι… νεωτέρας.
Οκτώ υπέροχα νησιά για singles
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Εκδοχή Α: Τσακωθήκατε με το αίσθημα και βούλιαξαν όλες οι καλοκαιρινές σας διακοπές.
Εκδοχή Β: Ένα ακόμα καλοκαίρι σας βρήκε single
Εκδοχή Γ: Δεν είστε single, αλλά το αίσθημα σας άφησε ελεύθερους να πάτε διακοπές με φίλους

Σε όποια εκδοχή και αν σας βρίσκουμε, έχουμε τις καλοκαιρινές νησιώτικες λύσεις που θα σας ικανοποιήσουν στο έπακρο. Νησιά πανέμορφα, νησιά ζωντανά, νησιά για ατελείωτη διασκέδαση και φλερτ μέχρι πρωίας.

Μύκονος

Σταθερή αξία για singles κάθε ηλικίας, φύλου και σεξουαλικών προτιμήσεων το νησί του ανέμου δέχεται κάθε καλοκαίρι την αφρόκρεμα των τουριστών από την γειτονική Ιταλία, την Αγγλία, τις ΗΠΑ και τις Σκανδιναβικές χώρες. Οι επιλογές που έχετε εδώ για nonstop clubbing και φλερτ-ινγκ δεν περιορίζονται μόνο στα θρυλικά bars και clubs της χώρας, αλλά επεκτείνονται και στις κοσμικές παραλίες του νησιού, όπως το Paradise, η κοσμική Ψαρού, το Καλό Λιβάδι και ο Πάνορμος.

Πάρος

Παραμένουμε στις Κυκλάδες και προσεγγίζουμε την Πάρο, η οποία μπορεί να μην συναγωνίζεται σε πλήθος μαγαζιών την γειτόνισσά της, Μύκονο, όμως διαθέτει αρκετές και άκρως… ξεσηκωτικές επιλογές. Ο «βασιλιάς» του ξεφαντώματος εδώ ακούει στο όνομα Punda Beach στη Μάρπησσα και είναι ο top προορισμός τόσο για τους τουρίστες που επισκέπτονται το νησί, όσο και για τη νεολαία που το επισκέπτεται για να ζήσει μία (ή και παραπάνω) αλκοολούχες βραδιές πλάι στο κύμα συνοδεία house/techno/electro ρυθμών.

Κως

Από τα ομορφότερα νησιά του Αιγαίου, η Κως ενδείκνυται για non stop άραγμα, ποτό και φλερτ. Must εδώ τα Εξάρχεια, γνωστά στην ντόπια νεολαία και ως barstreet: πεζόδρομοι γεμάτοι τουρίστες και τουρίστριες από Σκανδιναβία, Αγγλία και Ιταλία και αναρίθμητα μπαράκια σε κάθε γωνιά συνθέτουν τον νυχτερινό χαρακτήρα της συγκεκριμένης περιοχής, η οποία δεν κοιμάται ποτέ.

Ίος

Η κουκλίστικη Χώρα της τα βράδια είναι ένα απέραντο, υπαίθριο dating club, ενώ όταν ανατέλλει ο ήλιος τη θέση της παίρνουν η παραλία και το θρυλικό κάμπινγκ στο Μυλοπότα. Τα σοκάκια της Χώρας φιλοξενούν ατελείωτες μεσοτοιχίες από bar, ιρλανδικές pub, clubs, karaoke bars και ημι-υπαίθριες disco, κάνοντας έτσι την Ίο ένα από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς για singles.

Σίφνος

Λιλιπούτειο και πανέμορφο νησάκι, η Σίφνος αποτελεί έναν πρώτης τάξης κοντινό προορισμό ο οποίος συνδυάζει και πανέμορφες παραλίες και έντονη νυχτερινή ζωή κατά κύριο λόγο στην «πρωτεύουσά» του Απολλωνία. Εκεί, στο λεγόμενο «Στενό της Διασκέδασης» θα βρείτε μπαράκια για κάθε γούστο και ακούσματα, τα οποία παραμένουν ανοικτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και ενδείκνυται για φλερτ – και ό,τι ήθελε προκύψει – μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σκιάθος

Παραλίες – κόσμημα που αποτελούν τη χαρά του λουόμενου – και του single, πλήθος τουριστών από κάθε γωνιά της γης, γαλαζοπράσινα νερά, ο απόλυτος καλοκαιρινός παράδεισος, η Σκιάθος, δεν χαρακτηρίζεται άδικα ως «Μύκονος των Σποράδων». Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε εύκολα σε κάποια από τις δεκάδες αμμουδιές και beach bar της, ενώ το βράδυ η «δράση» μεταφέρεται κατά μήκος του ενός και μοναδικού περιφερειακού δρόμου που ξεκινά από το λιμάνι και καταλήγει στις διάσημες Κουκουναριές.

Ζάκυνθος

Οι λάτρεις της έντονης νυχτερινής ζωής και των όμορφων νερών τη θεωρούν δεύτερη πατρίδα τους, και πολύ καλά κάνουν. Η Ζάκυνθος, πέρα από το εντυπωσιακό Ναυάγιο, προσφέρει πληθώρα νυχτερινών επιλογών για ξενύχτι, ποτό και γνωριμίες. Ο Λαγανάς, το Καλαμάκι και ο Άγιος Σώστης, είναι οι περιοχές που θα πρέπει να επισκεφθείτε αν θέλετε να ζήσετε από κοντά τα αχαλίνωτα καλοκαιρινά πάρτι που πάντα ονειρευόσασταν.


Νικόλας Γεωργιακώδης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v