Καθαρή Δευτέρα: Στο Mont Blanc με 1.120 ευρώ!

Παγωμένες βόλτες και πρωινό με θέα στις γαλλικές Άλπεις, καφές στο Mont Blanc. Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας είναι προ των πυλών και για κάτι πραγματικά ξεχωριστό το In2life έχει την κατάλληλη πρόταση. Δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση για να κερδίσετε αυτό το μοναδικό ταξίδι! 
Καθαρή Δευτέρα: Στο Mont Blanc με 1.120 ευρώ!
** Νικητής του διαγωνισμού του in2life και του Mayfair Travel είναι ο Αλέξανδρος Ερμάν. Συγχαίρουμε τον τυχερό μας αναγνώστη και σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας!  

 Ίσως όταν σκέπτεται κάποιος το σκι, αυτόματα να του έρχεται στο μυαλό ο Παρνασσός και όλα τα παρεπιδημούντα του lifestyle της Αράχωβας. Δεν είναι όμως "το βουνό"  η μόνη λύση- ειδικά όταν μπροστά μας βρίσκεται ένα τριμήμερο, όπως αυτό της Καθαράς Δευτέρας.

Σε συνεργασία με το Mayfair Travel, το In2life προτείνει να συνδυάσετε την τριήμερη ανάπαυλα με ένα ταξίδι στο γαλλικό Mont Blanc. Για όσους... τρόμαξαν από την πρόταση αρκεί κατ’ αρχάς να αναφέρουμε ότι η τιμή είναι στα 1.000 ευρώ ανά άτομο για πέντε ημέρες και τέσσερις διανυκτερεύσεις.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στις παρυφές των γαλλικών άλπεων βρίσκεται η ορεινή κωμόπολη του Chamonix. Οι ντόπιοι αποκαλούν το Chamonix «τόπο συνάντησης». Και εξηγούν: στο Chamonix συναντώνται η άγρια ομορφιά του χθονισμένου βουνού με τη φιλοξενία και την διασκέδαση των χειμερινών σπορ.

Πέρα απο την ομορφιά των γύρω χωριών που αντανακλούν την ιστορία των 250 ετών που οι η περιοχή έχει στα χειμερινά σπορ, ο αθλητικός ταξιδιώτης μπορεί να επισκεφτεί στην κυριολεξία άπειρα διαφορετικά τεραίν για σκι. Οικογενεικαές διαδρομές ανάμεσα στα δέντρα, μυθικές «παγωμένες» διαδρομές κατάβασης όπως η Grands Montets και η Vallée Blanche.

Ορισμένοι από τους εντυπωσιακότερους σταλακτίτες που έχετε δει, και το ψηλότερο και ίσως θεαματικότερο lift της Ευρώπης σας οδηγούν στις στρωμένες με φρέσκο και σε αρκετές περιπτώσεις «απάτητο» χιόνι, αφού δεν είναι λίγοι οι προορισμοί στην γύρω περιοχή που οδηγούν σε χώρο για σκι «εκτός πίστας»- περιπτώσεις για τις οποίες καλύτερα θα ήταν να συνοδέυεστε απο έναν πεπείραμένο οδηγό τον οποίο θα βρείτε επι τόπου. Επίσης, στην περιοχή θα βρείτε οργανωμένες εκδρομές για απλές βόλτες με τα πέδιλα του σκι, ελέυθερη κατάβαση αλλά και ορειβασία στον πάγο. Αν πάλι δεν νιώθετε τόσο περιπετειώδεις, θα πρέπει να «αρκεστείτε» στο καφέ που βρίσκεται σε ύψος μόλις... 3.842 μέτρων.

Το τοπικό τραινάκι Ice Caves που αναχωρεί από το Chamonix σας οδηγεί στην καρδιά των παγετώνων και των διάσημων γλυπτών από πάγο που φιλοξενούνται εκεί. Και για όσους δεν ενδιαφέρονται αποκλειστικά για το σκι, τόσο τα lift όσο και οι οδοντωτοί σιδηρόδρομοι μπορούν να σας οδηγήσουν σε σημεία με απαράμιλλης ομορφιάς θέα, αλλά και σε εστιατόρια κυριολεκτικά στις κορυφές των βουνών.

Αν δεν επιθυμείτε να αναζητήσετε την καλή γεύση στα... ουράνια, μπορείτε να δοκιμάσετε τις απλές και γουστόζικες συνταγές των γαλλικών ταβερνείων της κοιλάδας ή τις δημιουργίες του βραβευμένου με αστέρι Michelin, Albert Premier.

Η προσφορά της Mayfair περιλαμβάνει την παραμονή στο Superior τριών αστέρων ξενοδοχείο Alpina. Πρόκειται για μοντέρνο, κεντρικό ξενοδοχείο στο κέντρο του Chamonix με ωραία ατμόσφαιρα και πολλές ανέσεις. Διαθέτει εστιατόριο με πανοραμική θέα στο Mont Blanc, πιάνο bar με τζάκι, άιθουσα μπιλιάρδου, αίθουσα γυμναστικής με sauna, turkish hammam, jacuzzi και σαλόνι ομορφιάς. Επίσης διαθέτει χρηματοκιβώτιο στο χώρο της Reception, αίθουσα συνεδριάσεων, παιδική χαρά για παιδιά άνω των 4 χρόνών και garage. Τα μοντέρνα και με πολύ γούστο διακοσμημένα δωμάτια και suites, διαθέτουν μπάνιο, έγχρωμη τηλεόραση, ραδιόφωνο, τηλέφωνο, mini-bar και μερικά από αυτά, μπαλκόνι.

Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για τις 6 Μαρτίου και η επιστροφή για τις 10 Μαρτίου, ενώ με μικρή επιβάρυνση οι ημερομηνίες μπορούν να τροποποιηθούν σε αναχώρηση στις 5 Μαρτίου και επιστροφή στις 11 Μαρτίου.

Αναλυτικές πληροφορίες για την εκδρομή:

5ημέρες / 4νύχτες
Ημερομηνίες: Από 06 Μαρτίου Εως 10 Μαρτίου
(Δυνατότητα αναχώρησης στις 05 και /ή επιστροφή στις 11 Μαρτίου με μικρή επιβάρυνση)

Τιμή κατ’ άτομο: 999, 00 € + φόροι αεροδρομίου
Στις τιμές περιλαμβάνονται:

* Αεροπορικό εισιτήριο σε οικονομικό ναύλο με Swiss Air
* Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με θέα προς το βουνό ‘Mont Blanc’.
* Μεταφορές από και προς Αεροδρόμιο Γενεύης - Chamonix
* Πρωινό και δείπνο καθημερινά
* Ταξιδιωτική ασφάλεια ατυχήματος.
* Έντυπο υλικό

Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται:

* Οι φόροι αεροδρομίου 122, 00 €

Οι πτήσεις του ταξιδιού είναι ως εξής:

* 06/03/08
Αθήνα - Ζυρίχη 06:40 - 08:30
Ζυρίχη - Γενεύη 09:45 - 10:30

* 10/03/08
Γενεύη - Ζυρίχη 18:55 - 19:45
Ζυρίχη - Αθήνα 20:35 - 00:10

** Νικητής του διαγωνισμού του in2life και του Mayfair Travel είναι ο Αλέξανδρος Ερμάν. Συγχαίρουμε τον τυχερό μας αναγνώστη και σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v