Πώς να περάσουμε καλά μένοντας στο σπίτι

Με ελάχιστα χρήματα, μόνοι ή με παρέα περνάμε σούπερ στη θαλπωρή του σπιτιού μας χωρίς να μας νοιάζει τίποτα.
Πώς να περάσουμε καλά μένοντας στο σπίτι
Οι καιροί είναι ζόρικοι, όσο φτάνουμε προς το τέλος του μήνα τα κουκιά δεν βγαίνουν, όμως αυτό δε σημαίνει πως θα τα βάψουμε μαύρα και δε θα κάνουμε τίποτα για τον εαυτό μας ή για την παρέα μας.

Ιδού μερικές σούπερ ιδέες για homemade διασκέδαση.

Παίξτε κάτι από τα παλιά

Αν οι παραλίες υπήρξαν το ιδανικό μέρος για να ξεδιπλώστε το ταλέντο σας το καλοκαίρι, πλέον μπορείτε να κάνετε το ίδιο πράγμα στη θαλπωρή του σπιτιού σας με την κλασσική συνταγή – και δοκιμασμένη. Παρεούλα, κιθάρα ή μπαγλαμαδάκι, αλκοόλ και όλα βαίνουν καλώς.

Διαβάστε ένα βιβλίο

Εγγυημένη επιλογή για να χαλαρώσετε τις μέρες που μένετε σπίτι μόνοι, γιατί κανείς από την παρέα δεν μπορεί. Ένα καλό βιβλίο θα σας ταξιδέψει και θα δράσει ευεργετικά στην πνευματική σας ανάταση.

Περιποιηθείτε εαυτόν

Θυμάστε αυτές τις μάσκες που σας κάνουν να μοιάζετε με τον Τζιμ Κάρεϊ από τη Μάσκα; Ε, λοιπόν, έχουν αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σας και έφτασε η ώρα να το διαπιστώσετε εν ιδίοις… προσώπoις. Είναι πάμφθηνες και μπορείτε να τις βρείτε παντού. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε μια σωστή κούρα ομορφιάς;

«Τα βλέπω»

Μήπως ήρθε η ώρα να βγάλετε το… χαρτόμουτρο που κρύβατε τόσο καιρό μέσα σας; Δείξτε το πιο αινιγματικό poker face σας στην παρέα και μαζέψτε τους για μια βραδιά poker υπό την φιλοσοφία «πολλά βάζετε, πολλά παίρνετε».

Σειρές σαν… ταινίες

Οι σειρές έχουν πάει σε άλλο επίπεδο, αυτό είναι γνωστό, και τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για να ξεκινήσετε να τις βλέπετε . Τι καλύτερο από το να λιώσετε στα κανάλια της Novα, η οποία και φέτος έχει τις καλύτερες και διακεκριμένες σειρές (λέγε με βραβεία Emmy); Westworld, Big Little Lies, The Night OF, Gotham III και Silicon Valley είναι μερικές μόνο από τις σούπερ επιλογές που έχετε. Και αν δεν τις προλάβετε; Κανένα πρόβλημα. Χάρη στο Nova On Demand μπορείτε να τις δείτε όποτε θέλετε. 

Σαν φωτογραφία παλιά

Μαζέψτε παλιές φωτογραφίες – από εκείνες που εσείς και οι φίλοι σας δεν θυμόσασταν καν ότι υπάρχουν σε φωτογραφικά άλμπουμ και σκονισμένους σκληρούς δίσκους. Εκείνες που ήταν 20 κιλά πάνω, είχαν μαλλιά και έκαναν περίεργα πράγματα χωρίς να τους νοιάζει. Ζητείστε από τους φίλους σας να κάνουν το ίδιο και μαζευτείτε όλοι μαζί για non stop γέλια.

Γνωριζόμαστε από κάπου;

Μπακούρια ανδρικού και θηλυκού γένους ήρθε η ώρα να ενωθείτε. Καλέστε πέντε αγόρια και πέντε κορίτσια ελεύθερα (προφανώς) και συνοδεία αλκοόλ φτιάξτε την απόλυτη «ραντεβού στα τυφλά» εμπειρία.

Hey, msn?

Αν βαριέστε πολύ όταν είστε μόνοι στο σπίτι, τότε ίσως ήρθε η ώρα να αναπολήσετε τις χρυσές στιγμές του chatting και να ενισχύσετε το socializing σας πίσω από την οθόνη του υπολογιστή. Ο χρόνος θα περάσει ευχάριστα – για εσάς- και ίσως το ίδιο ευχάριστα για εκείνο που θα έχετε απέναντί σας. Αν θέλετε να το πάτε ένα βήμα παραπέρα, μπείτε σε κάποιο κανάλι video chat με αγνώστους.

C-c-c-c-c-c-mbo braker

Ναι, η γνωστή παραδοσιακή συνταγή του ατελείωτου gaming. Μικρά και μεγάλα παιδιά δύσκολα θα πουν όχι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια (λειτουργική) κονσόλα, παρέα (ή και όχι) και κάποιους κλασικούς τίτλους που εγγυώνται «λιώσιμο».

Ν. Γ. 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v