Υπέροχες ταινίες για να δείτε με τα παιδιά τις γιορτές

Σούπερ ταινίες που θα φέρουν κοντά όλη την οικογένεια στο σαλόνι αυτές τις γιορτές, και θα το γεμίσουν με γέλια και όμορφες στιγμές.
Υπέροχες ταινίες για να δείτε με τα παιδιά τις γιορτές
Μετά το δείπνο των γιορτών και το στόλισμα του σπιτιού μαζί με τα παιδιά, η πλέον οικογενειακή στιγμή των γιορτών είναι η ιεροτελεστία… του γέλιου: Το να καθίσετε το βράδυ όλοι μαζί στο στολισμένο σας σαλόνι, να χουχουλιάσετε με τα παιδιά στον καναπέ και να πατήσετε το Play για να ξεκινήσει η παιδική ταινία. Κι όταν λέμε παιδική, εννοούμε ταινία που συγκινεί παιδιά… κάθε ηλικίας. Που «ξυπνά» το παιδί μέσα μας, όπως οι παρακάτω…

The Peanuts Movie (2015)

Ο Τσάρλι Μπράουν είναι ένα γκαφατζίδικο και συνεσταλμένο αγόρι, που ερωτεύεται την Μικρή Κοκκινομάλλα, ένα καινούριο κορίτσι που εμφανίζεται στην τάξη του, με την πρώτη ματιά. Πρέπει να την κερδίσει – και σύμμαχός του στην προσπάθεια να την πλησιάσει δεν είναι άλλος από τον πιστό του σκύλο και αγαπημένο ήρωα των παιδιών, Σνούπι. Η ψυχολογία της παιδικής ηλικίας αποδίδεται με ευφυές χιούμορ σε αυτή την μεταφορά του γνωστού κόμικ, την οποία θα απολαύσουμε μεταγλωττισμένη αυτό τον Δεκέμβριο στα Novacinema. Μάλιστα, μπορούμε να παρακολουθήσουμε την ταινία όποτε και όσες φορές θέλουμε χάρη στην υπηρεσία Nova On Demand, χωρίς επιπλέον χρέωση. Σημειώστε πως αυτό το μήνα, τα Novacinema θα προβάλλουν εξαιρετικές μεταγλωττισμένες ταινίες για όλη την οικογένεια κάθε Παρασκευή στις 21.00.

Μόνος στο σπίτι

Ο Κέβιν είναι ένα χαρισματικό αγόρι. Μόνο που οι γονείς του… δεν το βλέπουν. Για την ακρίβεια, στην πρώτη του περιπέτεια, που κυκλοφόρησε το μακρινό 1990, τον ξεχνούν στο σπίτι ενώ όλη η υπόλοιπη οικογένεια φεύγει για χριστουγεννιάτικο ταξίδι. Εκείνος όμως ζει την πιο τρελή περιπέτεια της ζωής του, καταφέρνοντας να τα βάλει με διαρρήκτες και να τους κάνει τη ζωή… κόλαση. Ανάλογα με τις αντοχές τις δικές σας και των μικρών, μπορείτε να συνεχίσετε με μαραθώνιο όσων «Μόνος στο Σπίτι» σίκουελ θέλετε – κάτι μας λέει ότι τα παιδιά δεν θα πουν «όχι»!

Το Πολικό Εξπρές (2004)

Υπάρχει ή όχι Άι Βασίλης; Ένα μικρό αγόρι αναρωτιέται – μέχρι που ένα τρένο, το οποίο φτάνει για να τον παραλάβει την παραμονή των Χριστουγέννων, και να τον ξεναγήσει στα λημέρια του αγαπημένου Αγίου των παιδιών, του δίνει την απάντηση. Το Πολικό Εξπρές είναι έτοιμο για αναχώρηση κάθε Χριστούγεννα, μαζί με την φιγούρα του Τομ Χανκς και την όμορφη αισθητική του βιβλίου του Κρις Βαν Όλσμπεργκ, που μεταφέρθηκε υπέροχα στην οθόνη.

Hotel Transylvania 2 (2015)

Το Ξενοδοχείο για Τέρατα επιστρέφει δριμύτερο, βάζοντας τον Δράκουλα σε ακόμη πιο τρελές animation περιπέτειες. Ο γνωστός Κόμης ανησυχεί ότι το εγγόνι του δεν ακολουθεί τα χνάρια του και αποφασίζει να ξυπνήσει το… βαμπίρ μέσα του, σε μια κωμωδία γεμάτη μαύρο, αλλά απολαυστικό για όλη την οικογένεια χιούμορ. Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη αυτόν τον Δεκέμβριο στα Novacinema. Στην περίπτωση όμως που τα παιδιά θέλουν ταινία… εδώ και τώρα, μπορείτε να τους κάνετε το χατίρι ανά πάσα στιγμή, χάρη στη υπηρεσία της Nova που λέγαμε, η οποία προσφέρεται χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Ακόμα κι αν θέλουν να την δουν ξανά και ξανά.

Ψυχρά κι ανάποδα (2013)

Γίνονται Χριστούγεννα χωρίς χιόνι; Όχι – και ούτε χωρίς ταινία Disney. Το “Frozen” ενθουσιάζει τα παιδιά κάθε ηλικίας, καθώς μας μεταφέρει στον παγωμένο κόσμο της μικρής βασίλισσας Έλσας και των φίλων της, Άννα, Κριστόφ και Όλαφ, που αναλαμβάνουν να λύσουν τα μάγια που κρατούν το βασίλειό τους στον πάγο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v