Τα βράδια του φθινοπώρου θέλουν καλά θρίλερ

Βροχή, κουβέρτες στον καναπέ και… αδρεναλίνη στα ύψη. Πέντε σούπερ θρίλερ για τα βράδια του φθινοπώρου που θα μείνετε σπίτι.
Τα βράδια του φθινοπώρου θέλουν καλά θρίλερ
Φανταστείτε το σκηνικό: Βροχή έξω από το παράθυρο, χουχούλιασμα με κουβερτούλες στον καναπέ, αγκαλιά με το έτερό σας ήμισυ, και στην οθόνη… Αισθηματική κομεντί; Βαριέστε. Δράμα εποχής; Βαραίνει την ατμόσφαιρα. Επιστημονική φαντασία; Δεν είναι για όλες τις ώρες. Ένα καλό θρίλερ είναι η ιδανική πρόταση για να ανεβάσει την αδρεναλίνη –που ως γνωστόν μας φέρνει πιο κοντά– και για έξτρα… αγκαλιές στις τρομακτικές σκηνές. Ιδού πέντε ταινίες που μπορείτε να νοικιάσετε σε DVD ή να δείτε ό,τι ώρα θέλετε, μέσω της πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova On Demand, των καναλιών Novacinema, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Ο τελευταίος κυνηγός μαγισσών…



…Είναι η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας ενάντια στις ενωμένες δυνάμεις των πιο τρομακτικών μαγισσών στην Ιστορία. Δράση και αγωνία, σε μια απολαυστική ταινία που βγήκε στις σκοτεινές αίθουσες το 2015. Σκηνοθετεί ο Breck Eisner και πρωταγωνιστούν οι Elijah Wood, Vin Diesel και Rose Leslie. Η ταινία είναι διαθέσιμη για να την δείτε και να την ξαναδείτε, ό,τι ώρα θέλετε, στα κανάλια Novacinema, μέσω της υπηρεσίας Nova On Demand, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Το Μωρό της Ρόζμαρι



Ένα από τα υποβλητικότερα θρίλερ της κινηματογραφικής ιστορίας, το αριστούργημα του Roman Polanski, χωρίς εξάρσεις βίας ή αιμοσταγείς δολοφονίες κλιμακώνει λεπτό με λεπτό την ένταση και τον τρόμο, με αποκορύφωμα την τελευταία σεκάνς. Τι και αν η ταινία γυρίστηκε το 1968; Η Mia Farrow και ο John Cassavetes στους πρωταγωνιστικούς ρόλους προκαλούν απανωτές ανατριχίλες μέχρι σήμερα.

Το μυστικό στα μάτια τους



Οι σχέσεις μίας δεμένης ομάδα επιθεωρητών και του προϊσταμένου τους κλονίζονται όταν αποκαλύπτεται η βάναυση δολοφονία της έφηβης κόρης ενός από αυτούς. Αριστοτεχνικά δοσμένη πλοκή από τον σκηνοθέτη των Αγώνων Πείνας και του Captain Philipps, Billy Ray. Πρωταγωνιστούν οι Nicole Kidman και Julia Roberts. Η ταινία προβάλλεται στα κανάλια Novacinema, και μέσω της υπηρεσίας Nova On Demand, μπορείτε να την δείτε όποτε επιλέξετε εσείς, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Η τριλογία της απόκλισης: Ανταρσία



Η Beatrice Prior, «ανένταχτη» στις κοινωνικές τάξεις του εφιαλτικού κόσμου στον οποίο μεγαλώνει, καλείται να αντιμετωπίσει τους δαίμονές της και να πολεμήσει μια πανίσχυρη συμμαχία η οποία απειλεί να καταστρέψει την κοινωνία, στη δεύτερη ταινία της Τριλογίας της Απόκλισης. Πρωταγωνιστεί η Kate Winslet, σκηνοθετεί ο (γνωστός για το Time Traveler’s Wife) Robert Schwentke. Και το καλύτερο; Διαλέγετε εσείς πότε θα την δείτε, χάρη στην υπηρεσία Nova On Demand, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Hellraiser



Μια άπιστη σύζυγος συναντά το ζόμπι του νεκρού εραστή της, και τους δαίμονες που τον κυνηγούν αφότου εκείνος δραπετεύει από τον σαδομαζοχιστικό τους κόσμο. Ο μαιτρ του τρόμου και των gore σκηνών Clive Barker γράφει το μυθιστόρημα, το διασκευάζει σε σενάριο και το σκηνοθετεί ο ίδιος. Το αποτέλεσμα είναι μια από τις πιο ανατριχιαστικές ταινίες όλων των εποχών, που μας έρχεται από το μακρινό 1987. Πρωταγωνιστούν ο Andrew Robinson και η Clare Higgins.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v