Διασκεδαστικές και κουλ ιδέες για ραντεβού στο σπίτι

Αυτή την εβδομάδα, μην “βγείτε” ραντεβού—εμείς προτείνουμε να μείνετε στο σπίτι, και να περάσετε ακόμα καλύτερα μαζί!
Διασκεδαστικές και κουλ ιδέες για ραντεβού στο σπίτι
Πόσες φορές μπορείτε να βγείτε με το άλλο σας μισό για ποτό, για φαγητό ή για βόλτα; Κάποια στιγμή, η διαδικασία θα αρχίσει να επαναλαμβάνεται. Οπότε, γιατί να μην δοκιμάσετε κάτι πιο φρέσκο και να μείνετε στο σπίτι;

Ναι, ξέρουμε. Μένετε στο σπίτι πολλές φορές, τι διαφορά θα κάνει αν κλειδωθείτε μέσα και την μία μέρα που έχετε ελεύθερη για να ξεσκάσετε; Αφήστε μας, λοιπόν, να σας προτείνουμε μερικές τέλειες και πολύ διασκεδαστικές ιδέες για να κάνετε το ραντεβού στο σπίτι καλύτερο από κάθε έξοδο!

1. Παίξτε video games
Οι επιλογές για multiplayer ηλεκτρονικά παιχνίδια είναι άπειρες. Είτε θέλετε να παίξετε κουνγκ-φου και να εκτονωθείτε, είτε να αρπάξετε τα χειριστήρια και να σφάξετε παρέα μερικές χιλιάδες ζόμπι, ένας μαραθώνιος video games θα σας κάνει να γελάσετε, να διασκεδάσετε και να μην καταλάβετε πότε πέρασε τόση ώρα.

2. Διαγωνισμός μαγειρικής
Ναι, κάντε έναν επίσημο διαγωνισμό μαγειρικής. Για έξτρα πλάκα, προσπαθήστε να κρίνετε ο ένας τις μαγειρικές ικανότητες του άλλου με δραματικούς μονολόγους που θυμίζουν τα πιο σαχλά reality shows. Πιστεύω ότι η βινεγκρέτ του Δημήτρη ήταν μέτρια, και για όλα φταίει το γεγονός ότι δεν είναι συναισθηματικά συνδεδεμένος με το φαγητό που φτιάχνει. Βασικά, αυτό μας ακούγεται και σαν καλή ιδέα για σούπερ καμένο βίντεο στο YouTube.

3. Ρομαντικό δείπνο
Αν κάνατε τον διαγωνισμό μαγειρικής, τότε προφανώς πρέπει να φάτε. Άρα ανάψτε μερικά κεριά, στρώστε το καλό τραπεζομάντηλο και ζήστε σκηνικά από ρομαντικές ταινίες—χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε λογαριασμό. Και ναι, πάντα μπορείτε απλά να παραγγείλετε μια πίτσα.

4. Κάντε σπα
Φήμες λένε ότι οι άντρες δεν θα χρησιμοποιούσαν ποτέ προϊόντα ομορφιάς στο πρόσωπο και στο σώμα τους. Αυτές οι φήμες είναι λάθος, και το να αφιερώσετε μια ολόκληρη μέρα στην απόλυτη χαλάρωση και στις μάσκες ομορφιάς θα σας κάνει να νιώσετε ανανεωμένοι και καθαροί από τοξίνες. Και, αν ο σύντροφός σας δεν έχει φορέσει ποτέ ξανά μάσκα ομορφιάς, λογικά θα πέσει αρκετό γέλιο.

5. Drinking games
Επειδή το αλκοόλ μπορεί να κάνει τα πάντα δυο φορές πιο διασκεδαστικά. Υπάρχουν πολλά drinking games για να δοκιμάσετε, αλλά τα αγαπημένα μας είναι αυτά που βάζετε μια cult ταινία ή σειρά και πρέπει να κατεβάσετε ένα σφηνάκι κάθε φορά που οι χαρακτήρες κάνουν κάτι χαζό/ενοχλητικό/στερεοτυπικό, όπως αυτά τα παραδείγματα για το Game of Thrones. Και, μιλώντας για ταινίες και σειρές…

6. Σινε-μαραθώνιοι
Τις αισθηματικές κομεντί πολλοί (άνδρες) μίσησαν, τους μαραθώνιους σειρών και ταινιών με δράση, μυστήριο ή κατασκοπία ουδείς. Αναζητήστε το… κοινό σας έδαφος –οι αστείοι σούπερ ήρωες, ας πούμε, σαν τον Deadpool, αρέσουν σε όλους, άνδρες και γυναίκες όπως και οι ταινίες του Σπίλμπεργκ– φτιάξτε ποπ κορν και αράξτε αγκαλιά στον καναπέ. Και το καλύτερο; Δεν χρειάζεται ούτε να μπλέκετε στα παράνομα δίχτυα του downloading, ούτε να τρέχετε με τις πιτζάμες στο video club. Όλες οι μεγάλες πρεμιέρες και οι κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή στα κανάλια Novacinema, με την υπηρεσία Nova On Demand, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση: Σειρές όπως τα Blindspot, Lethal Weapon και Gotham, και ταινίες όπως το Όλα στο φώς, το σπιλμπερικό «Η γέφυρα των κατασκόπων, το The Last Witch Hunter, το Our Brand Is Crisis με τη Σάντρα Μπούλοκ και πολλά πολλά ακόμα, προβάλλονται το Σεπτέμβριο στα κανάλια Novacinema… ό,τι ώρα και όσες φορές θέλετε.

7. Πόλεμος!
Φροντίστε να απομακρύνετε τα εύθραυστα αντικείμενα, αγοράστε δύο nerf guns και αρχίστε να κυνηγιέστε μέσα στο σπίτι. Ώρες ολόκληρες σκληρού αγώνα, ανελέητης μάχης και γέλιου μέχρι δακρύων. Ξεπατικώστε όσες περισσότερες ατάκες μπορείτε από ταινίες του Σταλόνε, προφανώς.

8. Γνωρίστε πραγματικά ο ένας τον άλλον
Αν νομίζατε πως θα σας προτείναμε να καθίσετε στον καναπέ και να μιλάτε με τις ώρες, λες και είστε σε διαφήμιση για γραμμή ανοιχτής υποστήριξης, είστε γελασμένοι. Αν θέλετε πραγματικά να γνωρίσετε ο ένας τον άλλο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο Buzzfeed, στην καρτέλα με τα κουίζ και να βγάλετε τα εσώψυχά σας. Επειδή αν δεν ξέρεις ποιος μαθητής του Χριστού [] και τι είδους κουλουράκι είναι ο σύντροφός σου, αυτή η σχέση δεν πάει μπροστά.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v