Waterboom Festival: Μπουγέλο μέχρι τελικής πτώσης στην Τεχνόπολη

Με σύνθημα «όλη η Αθήνα, ένα μπουγέλο», το πιο waterfun festival έρχεται στην Αθήνα για να χορτάσει με μπουγέλο την Τεχνόπολη στις 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου.


Το Waterboom Festival έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας για να δημιουργήσει την πιο fun γιορτή που έγινε ποτέ στο κέντρο της Αθήνας. Στις 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου, θα απολαύσουμε 15 ώρες ατέλειωτου νεροπόλεμου, μαζί με πάνω από 40 DJ sets και live acts.

Θέση μάχης θα πάρουν 20.000 μαχητές και 50.000 νεροπίστολα, για ένα σαββατοκύριακο με τρελές «μάχες» με νερό, οπλισμένοι με ατελείωτο κέφι, συμμάχους τη «non stop» μουσική και το παιχνίδι στην πιο ευφάνταστη εκδοχή του γνωστού και αγαπημένου, «μπουγέλου».

Στα δύο εντυπωσιακά stages του Waterbomm Festival θα ανέβουν πάνω από 40 αγαπημένοι Dj's και Live Acts για να ηλεκτρίσουν με δυνατή μουσική την πιο fun καλοκαιριάτικη γιορτή. Το Line Up (αλφαβητικά) είναι το εξής:
Dj's: Agent Greg - Display - DJ YOUNG - Jay Main - MAD M.A.C – Mossel- Playmen
Special Guests: SNIK - Yung Light
Youtubers: Pournaras -Arva

Water Shows
Στο εμβληματικό main stage εντυπωσιακά water shows και τεράστια κανόνια νερού σε περιμένουν. Είσαι έτοιμος να βραχείς; Για το Σαββατοκύριακο που θα πλημμυρίσει την Αθήνα, διαλέγεις ομάδα: Red ή Blue. Διαλέγεις και αρχηγό: Την εκρηκτική "Red Queen" Ντορέττα Παπαδημητρίου ή τον "Blue King" Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αναλαμβάνουν ρόλο ρυθμιστή, γεμάτοι έμπνευση, καθοδηγούν, δίνουν τον παλμό και κάνουν χαμό. Διαλέξτε ομάδα και χρώμα κορδέλας (δώρο με το εισιτήριο) και ετοιμαστείτε για τον μεγαλύτερο μουσικό νεροπόλεμο.

Ζήσε το Μπουγέλο της ζωής σου και μπες στο Βιβλίο των Ρεκόρ Guinness
Το Waterboom Festival θέλει να σπάσει το ρεκόρ στο Παγκόσμιο Ρεκόρ Guinness World Records για τη μεγαλύτερη μάχη με νεροπίστολα που έγινε ποτέ. Οι δύο ομάδες, των κόκκινων και των μπλε, θα δώσουν τα πάντα για να σπάσουν το ρεκόρ και το Guinness να βαφτεί με χρώμα Ελληνικό.

Τεράστιο Playground
Όλος ο χώρος της Τεχνόπολης γίνεται ένα τεράστιο playground που θα πλημμυρίσει ενέργεια, διαδραστικά παιχνίδια και πολλές - πολλές εκπλήξεις. Τεράστια φουσκωτά, μονομάχοι, ρακέτες και πολλά ακόμα, δίπλα από το main stage θα μεταμορφώσουν την Τεχνόπολη σε ένα μοναδικό Water Fun Park.

Free Hugs VS Free Kiss
Οι πιο δροσερές πρωτόγνωρες εμπειρίες παρέα με εκρηκτικές Wet Dancers και Free Hugs vs Free Kiss διαγωνισμούς.

Street Food Kiosks
Και επειδή τα παιχνίδι ανοίγει την όρεξη, επιλεγμένα street foods kiosks σε τονώνουν δυναμικά. Πάρε δυνάμεις και γύρνα στο μπουγέλο.

Info:
Waterboom Festival
30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Προπώληση Εισιτηρίων στο viva.gr (από 10€)
Φυσικά Σημεία προπώλησης εισιτηρίων
Media Markt | Reload | Seven Spots | Viva Kiosk Σύνταγμα + Τεχνόπολη | My Market | Metro Cash & Carry | Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία | Kremlino | Yoleni's | αθηνόραμα.gr | Shell – BP – EKO
Τιμές εισιτηρίων
One Day εισιτήριο: 10 ευρώ
Weekend ''Full Experience'' εισιτήριο: 15 ευρώ
VIP One Day εισιτήριο: 20 ευρώ
VIP Weekend εισιτήριο: 30 ευρώ
Δώρα που περιλαμβάνονται ανά κατηγορία εισιτήριου:
One Day:
Premium Νεροπίστολο - Κορδέλα - Αδιάβροχη Θήκη
Vip One Day:
Πρόσβαση στην Vip εξέδρα - Ξεχωριστή πύλη εισόδου - Premium Νεροπίστολο - Κορδέλα - Αδιάβροχη Θήκη - Πρόσβαση στο dry zone
Weekend:
Premium Νεροπίστολο - Κορδέλα - Αδιάβροχη Θήκη - Πρόσβαση στο dry zone
Vip Weekend:
Premium Νεροπίστολο - Κορδέλα - Αδιάβροχη Θήκη - Πρόσβαση στο dry zone
ΟΛΟΙ δικαιούνται ΔΩΡΕΑΝ απεριόριστες συμμετοχές στα παιχνίδια και 500 σημεία ανεφοδιασμού για το νεροπίστολο τους. Όσοι διαθέτουν 2 μονοήμερα εισιτήρια για τις 2 ημέρες θα πρέπει να προσκομίσουν ΚΑΙ τα ΔΥΟ στην είσοδο του φεστιβάλ την 1η μέρα, ώστε να πάρουν το σχετικό βραχιολάκι εισόδου.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v